FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pinki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pinki » 12 apr 2013, 09:28

Šta je s Bogijem, ima li neko pravu informaciju?
Isto me interesuje i za Selimovića.
Ako neko bude išao na trening nek napiše treniraju li Bekrić i Svraka.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 12 apr 2013, 09:30

Samo da pojasnimk neke stvari da se neširi diskusija bez potrebe! Oba igrača su išla oštro u duel Miličević je prvi došao do lopte što je u biti cilj igre i nije u trenutku duela mogao predviditi da ce mu kopačka kliznuti niz loptu i završiti nekontrolirano po Zolinoj nozi. Da pojasni još malo drugi sljed događaja, zamislite da je isontrolirao lopru znaci da je stao nanju u toj situaciji Zoloticeva noga bi završila po njjegovoj i možda bi se desilo supreotno! Jer i Zolotić nebi mogao se saustaviti odnosno kontrolirati, zaustaviti start jer su i jedan i drugi bili blizu lopte u oštrom duelu...Ne želim da pravdam niti smanjujem kazn Miličeviću ali samo hocu da pojasnim da je ovo jedan anžalost nespretan niz okolnisti nesmotrenosti oba igrača koja su dovela do ovoga bez namjere naravno!
He, možda bi trebalo pokušati kazniti loptu što je okrugla pa je kliznula kopačka niz nju ili za ove naše igrače dati im da igraju sa recimo truglastim ili kockastim... Malo šale nije na odmet!

Pozdrav!

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 12 apr 2013, 09:34

ZrinjskiMostar je napisao/la:Samo da pojasnimk neke stvari da se neširi diskusija bez potrebe! Oba igrača su išla oštro u duel Miličević je prvi došao do lopte što je u biti cilj igre i nije u trenutku duela mogao predviditi da ce mu kopačka kliznuti niz loptu i završiti nekontrolirano po Zolinoj nozi. Da pojasni još malo drugi sljed događaja, zamislite da je isontrolirao lopru znaci da je stao nanju u toj situaciji Zoloticeva noga bi završila po njjegovoj i možda bi se desilo supreotno! Jer i Zolotić nebi mogao se saustaviti odnosno kontrolirati, zaustaviti start jer su i jedan i drugi bili blizu lopte u oštrom duelu...Ne želim da pravdam niti smanjujem kazn Miličeviću ali samo hocu da pojasnim da je ovo jedan anžalost nespretan niz okolnisti nesmotrenosti oba igrača koja su dovela do ovoga bez namjere naravno!
He, možda bi trebalo pokušati kazniti loptu što je okrugla pa je kliznula kopačka niz nju ili za ove naše igrače dati im da igraju sa recimo truglastim ili kockastim... Malo šale nije na odmet!

Pozdrav!

Mogao je pokazati kajanja kad je vidio da visi noga covjeku i taj svoj navodni sjeb pokazati na terenu a ne ibretiti se crvenom kartonu, itd; Boli njega sto mu je slomio nogu; Moje misljenje.
Zadnja izmjena: amko27, dana/u 12 apr 2013, 09:43, ukupno mijenjano 1 put.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 12 apr 2013, 09:38

Papak je trebao na terenu pokazati zaljenje a ne ponasati se ko picketina

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 apr 2013, 09:43

ZrinjskiMostar je napisao/la:Samo da pojasnimk neke stvari da se neširi diskusija bez potrebe! Oba igrača su išla oštro u duel Miličević je prvi došao do lopte što je u biti cilj igre i nije u trenutku duela mogao predviditi da ce mu kopačka kliznuti niz loptu i završiti nekontrolirano po Zolinoj nozi. Da pojasni još malo drugi sljed događaja, zamislite da je isontrolirao lopru znaci da je stao nanju u toj situaciji Zoloticeva noga bi završila po njjegovoj i možda bi se desilo supreotno! Jer i Zolotić nebi mogao se saustaviti odnosno kontrolirati, zaustaviti start jer su i jedan i drugi bili blizu lopte u oštrom duelu...Ne želim da pravdam niti smanjujem kazn Miličeviću ali samo hocu da pojasnim da je ovo jedan anžalost nespretan niz okolnisti nesmotrenosti oba igrača koja su dovela do ovoga bez namjere naravno!

Pozdrav!
Evo, uzećemo da si u potpunosti u pravu. Međutim, odnos igrača Zrinjskog nakon loma noge svom kolegi, je po meni krajnje nesportsko, da ne kažem idiotsko, ponašanje.

Ako smo ljudi, kolege, jedemo isti hljeb, onda je normalno da se kao i ljudi odnosimo jedni prema drugima. Njegovo ponašanje nakon svega zaslužuje minimalno 5 utakmica zabrane igranja. Ne zbog loma noge kolegi, nego zbog krajnjeg bezobrazluka nakon navedene situacije.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

CARSON

Post Postao/la CARSON » 12 apr 2013, 09:45

ne znam za vas ali mene je tolika panika uhvatila da ne mogu spavati j\samo da je titulu osvojiti bit ce tesko ali valda ce sreca biti na nasoj strani stvarno pruzili smo im jos jednu priliku bez ikakve potrebe

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 12 apr 2013, 09:54

Pruzio im je sudija priliku tako sto je iskljucio Jamaka umjesto da nam svira penal. Da nije iskljucio Jamaka, bez obzira i da nije svirao penal, mi bismo ga ugurali nekako do kraja utakmice.

Mi sad moramo disati istim plucima. Nesmijemo ih kritikovati sta god da urade i sta god da se desi. Treba nekad i progutati nesto sto hoces da kazes, tako je i u zivotu. Zamislite da sad svako govori inace sve sto mu padne na pamet, bilo bi bas zanimljivo to da vidim i sta bi se sve desavalo nakon izrecenog. Moramo dolaziti u sto vecem broju i unistiti grlo, ovi momci se bore ko sto se odavno niko nije borio za naseg Želju. Ova generacija stvarno zasluzuje da ih se podrzi.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 12 apr 2013, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 12 apr 2013, 09:56

CARSON je napisao/la:ne znam za vas ali mene je tolika panika uhvatila da ne mogu spavati j\samo da je titulu osvojiti bit ce tesko ali valda ce sreca biti na nasoj strani stvarno pruzili smo im jos jednu priliku bez ikakve potrebe
da ako izgubimo eto ih nama za vrat ;) al opet kad skontas slijedecu idu sirokom ako se ne varam...mi kuci opet se mozemo vratit na + tako da nema predaje :) smislit ce nesto Osim :)
Željeznicar za život cijeli !

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 12 apr 2013, 10:00

likusa je napisao/la:
CARSON je napisao/la:ne znam za vas ali mene je tolika panika uhvatila da ne mogu spavati j\samo da je titulu osvojiti bit ce tesko ali valda ce sreca biti na nasoj strani stvarno pruzili smo im jos jednu priliku bez ikakve potrebe
da ako izgubimo eto ih nama za vrat ;) al opet kad skontas slijedecu idu sirokom ako se ne varam...mi kuci opet se mozemo vratit na + tako da nema predaje :) smislit ce nesto Osim :)
Pobjeda u Bijeljini znaci titulu vjerovatno, amar i igraci su svjesni toga. Radnik je nalozen kao i svi na Zelju pa ce gristi. Bit ce zeznuto, al nadat se da kombinovani tim, da ne kazem rezervni, moze do 3 boda.

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 12 apr 2013, 10:00

Ko ti garantuje da ćeš i kući dobiti sad u ovom trenutku bogati ??

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 12 apr 2013, 10:02

Radmilo je napisao/la:Ko ti garantuje da ćeš i kući dobiti sad u ovom trenutku bogati ??
s tobom stvarno nemam namjeru raspravljati ni u bilo kojem slucaju ....

pred punom Grbavicom mozemo dobit koga hocemo toliko ;)
Željeznicar za život cijeli !

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 12 apr 2013, 10:07

likusa je napisao/la:
Radmilo je napisao/la:Ko ti garantuje da ćeš i kući dobiti sad u ovom trenutku bogati ??
s tobom stvarno nemam namjeru raspravljati ni u bilo kojem slucaju ....

pred punom Grbavicom mozemo dobit koga hocemo toliko ;)
Boga mi likusa bit'ce zajebano,ja mislim da ce tekma sa celikom biti zajebanija nego sada u Bjeljini...a sto se tice pune Grbavice...mozda polu puna protiv celika,zbog svih ovih desavanja,a poslije...opet nas 2000 istih...
Amare hvala ti...

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 12 apr 2013, 10:13

Bogme bice vam pravo zeznuto sutra kod nas,Radnik sutra ako pobjedi resava opstanak,puno ste oslabljeni,a i samo ime Zelje motivise igrace da vam skinu skalp!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 12 apr 2013, 10:17

Bijeljina055 je napisao/la:Bogme bice vam pravo zeznuto sutra kod nas,Radnik sutra ako pobjedi resava opstanak,puno ste oslabljeni,a i samo ime Zelje motivise igrace da vam skinu skalp!
ma pustićete vi nama imam osjećaj

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 12 apr 2013, 10:18

Samo da te pitam nešto, jesi li nekad možda bio u situaciji da si igrao nečega pa u žaru borbe onako bio vruč bez obzira jesili u pravu ili na pa se zakačio sa protivnikom onako vruče glave koje traje par minuta i onda se ohladiš i vidiš da si pogriješio ili suprotno uglavnom drugacije pocnes razmisljati...Ti ocekujes od decka 19 godina da se ponaša kao neki iskusni igrač od 36 koji se i nebi doveo u ovu situaciju kao što su napravili i jedan i drugi. Dečko je zovnuo izvinuo se preko telefona i napisao iskreno žaljenje, neznam stvarno šta je više problem! Znali netko od vas ili od igrača koji je razvalio gležanj Damiru Džidiću ja sam bio na utakmici i znam šta se dogodilo pa pitam dali se je netko od Želje ispricao za taj start ili igrač koji je to napravio. Samo da napomenem nakon toga je igrač više od godinu dana bio van terena na terapijama, vježbama itd i dan danas nosi posljedice toga. Ako mislite da izmišljam oni koji prete i vjerno gledaju Želju znaju o cemu ja pišem!

Pozdrav!
avlami97 je napisao/la:

Pozdrav!
Evo, uzećemo da si u potpunosti u pravu. Međutim, odnos igrača Zrinjskog nakon loma noge svom kolegi, je po meni krajnje nesportsko, da ne kažem idiotsko, ponašanje.

Ako smo ljudi, kolege, jedemo isti hljeb, onda je normalno da se kao i ljudi odnosimo jedni prema drugima. Njegovo ponašanje nakon svega zaslužuje minimalno 5 utakmica zabrane igranja. Ne zbog loma noge kolegi, nego zbog krajnjeg bezobrazluka nakon navedene situacije.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 12 apr 2013, 10:19

ZrinjskiMostar je napisao/la:Samo da te pitam nešto, jesi li nekad možda bio u situaciji da si igrao nečega pa u žaru borbe onako bio vruč bez obzira jesili u pravu ili na pa se zakačio sa protivnikom onako vruče glave koje traje par minuta i onda se ohladiš i vidiš da si pogriješio ili suprotno uglavnom drugacije pocnes razmisljati...Ti ocekujes od decka 19 godina da se ponaša kao neki iskusni igrač od 36 koji se i nebi doveo u ovu situaciju kao što su napravili i jedan i drugi. Dečko je zovnuo izvinuo se preko telefona i napisao iskreno žaljenje, neznam stvarno šta je više problem! Znali netko od vas ili od igrača koji je razvalio gležanj Damiru Džidiću ja sam bio na utakmici i znam šta se dogodilo pa pitam dali se je netko od Želje ispricao za taj start ili igrač koji je to napravio. Samo da napomenem nakon toga je igrač više od godinu dana bio van terena na terapijama, vježbama itd i dan danas nosi posljedice toga. Ako mislite da izmišljam oni koji prete i vjerno gledaju Želju znaju o cemu ja pišem!

Pozdrav!
avlami97 je napisao/la:

Pozdrav!

dosadan si al fakat!

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 12 apr 2013, 10:22

pinki je napisao/la:
Bijeljina055 je napisao/la:Bogme bice vam pravo zeznuto sutra kod nas,Radnik sutra ako pobjedi resava opstanak,puno ste oslabljeni,a i samo ime Zelje motivise igrace da vam skinu skalp!
Jedina sansa vam je da nastelite sudije! ;)

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 12 apr 2013, 10:24

Bijeljina055 je napisao/la:
pinki je napisao/la:
Ma znas ti nas,mi to stelimo vazda...evo ko sada protiv zrinjskog,sve sudije nase
Amare hvala ti...

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 12 apr 2013, 10:24

pinki je napisao/la:
pa pošto će većina pitara reći da ste nam pustili ako pobijedimo da to odmah utvrdimo...

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 12 apr 2013, 10:26

pinki je napisao/la:
aha,k'o i protiv zrinjskog sada ...
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ferroviere1987 i 8 gostiju.