RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Jedan od boljih:
Peharu nije mjestu u reprezentaciji,
nego na vitrini!
nego na vitrini!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Postavljam autorska prava !MostaracVelezovac je napisao/la:Jedan od boljih:
nego na vitrini!

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ma sta tebe briga ti lagano bajkom a mi se raspadali u mini busuMont0 je napisao/la:Bas kontam, taj ce zastitar sutra u KN da trazi kakav posao

Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
Musa je bolan Velezovac 100% nije foluska samo evo vidis radi cega covjek se nemoze da izjasni ... Isto ko i Baka i njegov sin a cerka Bakina je u vezi sa OkicemDenizmare je napisao/la:Svaka cast i Musi na izjavi,drago mi je da ima i istinskih sportista ili ako hocete normalnih ljudi koji ove stvari gledaju sa gadjenjem......respektujem

Anti Nakarada
Ili kaze, do danas u fudbalu nije postojala trica, Demic je zabio tricu, i to sa zvukom sirene
Procitao u jednog lika na fejsbuku 
Maji Njinja - Velež 0-3

Maji Njinja - Velež 0-3

Support Velez, It's logical! ★
Sto, ja cu ga vazda pustit na stangu da se voza sa mnom kad je u besposlici.Adnel je napisao/la:Ma sta tebe briga ti lagano bajkom a mi se raspadali u mini busuMont0 je napisao/la:Bas kontam, taj ce zastitar sutra u KN da trazi kakav posao![]()

Jel dupli, jasta je

Support Velez, It's logical! ★
[youtube][/youtube]
Jel iko primjetio sudiju kako je u dobroj formi mislim da je prvi stigao do svlacionica hahaha
Jel iko primjetio sudiju kako je u dobroj formi mislim da je prvi stigao do svlacionica hahaha
ma sad morate napuniti stadion do vrha da bude covjek na covjeku, da ih razvalite al bas ono pravo 

19.10 je prvi rok za toaS_Roma je napisao/la:ma sad morate napuniti stadion do vrha da bude covjek na covjeku, da ih razvalite al bas ono pravo

Mislim da treba malo više poraditi na pozivu igrača na utakmicu

Malo reklame ne bi bilo na odmet

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- slani grad
- Kontakt:
pa i ovo g.o.v.n.o od pehara se zove mile
...to je neka genetski modificirana vrsta ljudskog sljama,izgleda

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mont0 je napisao/la:Ili kaze, do danas u fudbalu nije postojala trica, Demic je zabio tricu, i to sa zvukom sireneProcitao u jednog lika na fejsbuku
Maji Njinja - Velež 0-3
Iz jedne sanse zabio 3 gola. Zajebo je i Pippa Inzaghija

**** vise i kaznjavanje klubova...zar mislite da neki mentalni sklop koji donese fasisticki zastavu na tribinu zaista mari za klub ? Plus se i dodatno naloce i nadrogira...i ajmo udri. I klub kriv ? NIJE ! Videosnimak ima, kladim se da ih se najmanje pola moze identifikovat. Izbit njima (ili roditeljima u slucaju djecurlije) 2-3 plate iz dzepa, pa vise niko nece uletit makar nebilo domara na stadionu, a kamoli obezbjedjenja...
Klub je bio dužan da obezbjedi utakmicu, a nije. Nema tu proizvoljnih ocjena ovom drago ovom nije drago, ti navijači predstavljaju taj klub i taj klub bi makar trebao da zna šta može da očekuje od njih i da se spram toga postavi na pravi način. Organizacija je bila na mizernom nivou.iggy_tm87 je napisao/la:**** vise i kaznjavanje klubova...zar mislite da neki mentalni sklop koji donese fasisticki zastavu na tribinu zaista mari za klub ? Plus se i dodatno naloce i nadrogira...i ajmo udri. I klub kriv ? NIJE ! Videosnimak ima, kladim se da ih se najmanje pola moze identifikovat. Izbit njima (ili roditeljima u slucaju djecurlije) 2-3 plate iz dzepa, pa vise niko nece uletit makar nebilo domara na stadionu, a kamoli obezbjedjenja...
Što se tiče pojedinaca, imaju snimci i time bi trebalo da se pozabavi kantonalno tužilaštvo.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
samo je mirza spremio velež extra ,90 minuta sprintaju ko da je prva minuta
[youtube][/youtube]
2:57
2:57

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Bravo Rodjeni,cestitam od srca na pobjedi
FUJ SVINJSKI

- Capt_Billy
- Kontakt:
CESTITKE ZA RODENE!!!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- marseille_unique
- Kontakt:
naprijed velez . pozdrav iz Tuzle
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
- Kontakt:
Vidis prijatelju imam totalno drugaciji pogled od tebe na ovo desavanje.Ove kazne su smjesne.Treba njima srezati jedno 50.000 maraka minimum i do kraja sezone bez navijaca pa bi ti onda vidio kako bi bilo vise policije na stadionu nego navijaca.Jos bi imali naredjenje da pucaju na svakog ko pokusa uci u teren ako je potrebno.iggy_tm87 je napisao/la:**** vise i kaznjavanje klubova...zar mislite da neki mentalni sklop koji donese fasisticki zastavu na tribinu zaista mari za klub ? Plus se i dodatno naloce i nadrogira...i ajmo udri. I klub kriv ? NIJE ! Videosnimak ima, kladim se da ih se najmanje pola moze identifikovat. Izbit njima (ili roditeljima u slucaju djecurlije) 2-3 plate iz dzepa, pa vise niko nece uletit makar nebilo domara na stadionu, a kamoli obezbjedjenja...
Nije ovo samo za navijace Zrinjskog mislim opcenito na sve timove u PL.
PS:Cestitke Velezu,konacno pokazujete ko je glavni u gradu.Samo naprijed.
-
- Kontakt:
Moraju malo pojačati kazne, 20000 km i 5 tekmi je neki minimum. Naravno, ovo u Banjaluci i Mostaru je usko povezano sa politikom, specijalci uopšte ne stoje tamo gdje bi trebali stajati. Nije to ništa slučajno, želi se stvoriti nemir i napetost u zemlji. Osim toga, postoje kamere, pa valjda se mogu identifikovati majmuni u bl i mo?
NADAM SE DA ĆE ONAJ GLUPAN BITI ISKLJUČEN IZ REPKE.
NADAM SE DA ĆE ONAJ GLUPAN BITI ISKLJUČEN IZ REPKE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.