ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
kakav poen....NAJVECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pa @bodi je i prognozirao igru babuke sa 30 %, uzima IW, a evo i Miami. A mi mu moramo vjerovat kad vidimo kako najveci igradelko je napisao/la:Sto se tice Rogera, ide Fedja sa pola snage do pobjede![]()
ali da li neko na drugom ekranu prati Zvereva i Wawu ? :O Kakvi FH malog Zvereva :O
27.10.2020
Re: RE: Re: ATP Tour
Edin TM87 je napisao/la:Dobar pravo, rastavlja ga mali drkoje na atomske mase [emoji38] Sigurno tankira jer nije istrazio ko je yebo Kirgiosove trebe [emoji38]shminka je napisao/la:Stan![]()
![]()
Ne smije Nicku na oci, boli ga istina. A nece ni da se blamira na terenu. Al zato hoce drkoje!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Re: RE: Re: ATP Tour
Kad trener kaze Kirdzi prica se da je drkoje veci talent od tebe i multislam sampion bez konkurencije - epilog je laganih 2:0 za NickaEffenberg je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Dobar pravo, rastavlja ga mali drkoje na atomske mase [emoji38] Sigurno tankira jer nije istrazio ko je yebo Kirgiosove trebe [emoji38]shminka je napisao/la:Stan![]()
![]()
![]()
Ne smije Nicku na oci, boli ga istina. A nece ni da se blamira na terenu. Al zato hoce drkoje!
Federer danas ko da ga je neko natjero puskom na teren, hem nervozan hem grijesi i onda se nervira dodatno, i takav jos uvijek bez izgubljenog seta cisto zbog tog sto je prevara kontra strane mreze, sto je dobro. I dobro je da ima vaki mec da se ouzbilji pred Berdycha.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
A na Berdycha ide. Ma to ce po 2 TB u vrh glave da bude i to je to. Ma Nik ce malog Rusa da izgaca ko grozdje kad se ugaca prije nego vino kad prave.
Evo ga Fedja opet tajbregdzija. Valjda zavrsi u 2. Ne mogu ovog misa Aguta.
Uze babuka ovo iako se vidi na njemu da mu se danas nije igralo. Nikakve povreda nije bila problem već jednostavno mu se nije igralo. Najgore od svega obori me na kladari.

Ne može se protiv servisbotiranja, ali svejedno za igru, Batistuta doktore 
nesto mi je Mirka namrgodjena, mozda su se pokacili prije matchaarelinho je napisao/la:Uze babuka ovo iako se vidi na njemu da mu se danas nije igralo. Nikakve povreda nije bila problem već jednostavno mu se nije igralo. Najgore od svega obori me na kladari.![]()
Federer los, Bautista za ubit se nogom. Epilog najbolji moguci, nije izgubio set a uozbiljit ce se za onu cesku devu.
Na kraju krajeva nisu ni toliko ocajna cetvrfinala, ne bih ovom turniru dao bolja.

Na kraju krajeva nisu ni toliko ocajna cetvrfinala, ne bih ovom turniru dao bolja.
Ma gaza ga ko sljive za rakiju, a onda se truje hranom za polufinaleEffenberg je napisao/la:A na Berdycha ide. Ma to ce po 2 TB u vrh glave da bude i to je to. Ma Nik ce malog Rusa da izgaca ko grozdje kad se ugaca prije nego vino kad prave.
Roger Federer the greatest of all time!
Fedja bot LOL. Samo s izuzetkom sto je spanskom prevarantu od igraca neutralisao bilo kakvu prednost u mecu i sto mu nije i pored brejkova omogucio da ode na bar 2 gema prednosti.
Mozda on i jeste tajbregdzija al je on uspjesan tajbregdzija i to je razlika izmedju top igraca i botina. Ali to ne vidi samo shminka kojem su idoli Querrey, Mahut a ko zna mozda cak i Mannarino!
A Sock mu uzdanica najveca!
ima covjek srca za sve tenisere koje niko nigdje ne gotivi, jbg veliko srce.
Mozda on i jeste tajbregdzija al je on uspjesan tajbregdzija i to je razlika izmedju top igraca i botina. Ali to ne vidi samo shminka kojem su idoli Querrey, Mahut a ko zna mozda cak i Mannarino!
A Sock mu uzdanica najveca!
Ma iako ne bude išlo tu je Berdych da pomogne kada bude trebalo.delko je napisao/la:nesto mi je Mirka namrgodjena, mozda su se pokacili prije matchaarelinho je napisao/la:Uze babuka ovo iako se vidi na njemu da mu se danas nije igralo. Nikakve povreda nije bila problem već jednostavno mu se nije igralo. Najgore od svega obori me na kladari.![]()
Sve u svemu, mnogo neiznudjenih bezveznih gresaka ali mnogo i winera tako da - ok
protiv Berdycha ce ovo morati ici malo bolje
Berdych je ljudina on uvijek pomogne gdje god treba. Ovim top igracima kad treba se vratit u formu, buraniji kad treba im prva pobjeda protiv top 10 (Damir) itd. itd.
Nadal ide na Rizu prvo jelde? Odnosno Fogninija nadam se!
Nadal ide na Rizu prvo jelde? Odnosno Fogninija nadam se!
Danas sam pročitao da je Mahut teniski mađioničar, da je sposoban odigrati vrhunske voleje ( na svoj servis ) i da je sve samo ne servis bot igrač, haj fino
Samo ne znam zašto postoje pojmovi, return, razmjena i recimo break lopta? Ne ide mi u glavu ovaj večeras Mahut sa ova tri pojma, valjda nije isti igrač šta li već
@Effe
Ima sokna, dal' može sokna da prismrdi Nadalu, klepo mu je po set dosad, da li je vrijeme za korak više ?
Samo ne znam zašto postoje pojmovi, return, razmjena i recimo break lopta? Ne ide mi u glavu ovaj večeras Mahut sa ova tri pojma, valjda nije isti igrač šta li već
@Effe
Ima sokna, dal' može sokna da prismrdi Nadalu, klepo mu je po set dosad, da li je vrijeme za korak više ?
Pajdo, sta mislis o ovim Federerovim navijacima ovdje, koliki je prosjek godina, imaju li pola od tvojih?Effenberg je napisao/la:A na Berdycha ide. Ma to ce po 2 TB u vrh glave da bude i to je to. Ma Nik ce malog Rusa da izgaca ko grozdje kad se ugaca prije nego vino kad prave.
@bvb ma ima i starijih vidi se ozbiljnih forumasa. Jedno 3-4 mozda starija od 26 godina recimo, ostalo je zelenilo. 
Ne brini se sazrice sve. Danteyebo ja se sjeti sad ko da je juce bilo, kad mladjahni Fedja izgubi od Ancica i to 3:0 sunce mu ljubim, ja balavac bio, a imo tiket bio je Wimbledon to cini mi se one prve runde, na tiketu sve kvote 1.05 - 1.30 i 15tipova tacno se sjecam na 1km 130 trebo dobit i samo me Fedja skide. Plako ko godina, vec bio zapikiro sebi neke patike gotivne kupiti. Nisam ni dan danad halalio babuki. Dobro mu je Stan reko da je supak!
@AA23 ma kakva sokna to je voda koja bljesne jednom u sezoni, imao je bljesak i dosta do godine. Nek dobije gacevaditelj da gledamo dobro finale. Al Fognini bi mogao napatiti Nadala ako prodje sutra ovo upamtite! Polazem u njega velike nade!
Ne brini se sazrice sve. Danteyebo ja se sjeti sad ko da je juce bilo, kad mladjahni Fedja izgubi od Ancica i to 3:0 sunce mu ljubim, ja balavac bio, a imo tiket bio je Wimbledon to cini mi se one prve runde, na tiketu sve kvote 1.05 - 1.30 i 15tipova tacno se sjecam na 1km 130 trebo dobit i samo me Fedja skide. Plako ko godina, vec bio zapikiro sebi neke patike gotivne kupiti. Nisam ni dan danad halalio babuki. Dobro mu je Stan reko da je supak!
@AA23 ma kakva sokna to je voda koja bljesne jednom u sezoni, imao je bljesak i dosta do godine. Nek dobije gacevaditelj da gledamo dobro finale. Al Fognini bi mogao napatiti Nadala ako prodje sutra ovo upamtite! Polazem u njega velike nade!
Pa zato sam i stavio ovo za najmladjih 50%, da post bude korektan.Effenberg je napisao/la:@bvb ma ima i starijih vidi se ozbiljnih forumasa. Jedno 3-4 mozda starija od 26 godina recimo, ostalo je zelenilo.
Heheheh boli babuke rinaka smota lovu uzme pehar, ne konta on nit se moze staviti u tu situaciju kako je ovim jadama sto se sataru da dodju jednom ili dvaput u karijeri u finale i jos na kraju tanjir dobiju. 
Nisam gledao taj mec al vidio sam taj intervju na yt jednom cini mi se. Roddick stara botina!
sto se on povuce, mogo je komotno i sad igrat?
Nisam gledao taj mec al vidio sam taj intervju na yt jednom cini mi se. Roddick stara botina!
[quote="bvb"][quote="Effenberg"]A na Berdycha ide. Ma to ce po 2 TB u vrh glave da bude i to je to. Ma Nik ce malog Rusa da izgaca ko grozdje kad se ugaca prije nego vino kad prave.
Evo ga Fedja opet tajbregdzija. Valjda zavrsi u 2. Ne mogu ovog misa Aguta.[/quote]
Pajdo, sta mislis o ovim Federerovim navijacima ovdje, koliki je prosjek godina, imaju li pola od tvojih?
Ili barem kod mladjih 50% recimo?
Odnosno, koliko ga je od njih gledalo od ranije faze karijere, recimo malo prije prajma?[/quote]
Pa ako 24 smatras pod mladjim, onda sam polaskan. Ja sam recimo nesto vise od 3 mjeseca stariji od Cartoon Networka pa ti vidi
Federera pratim od kraja 2003 godine, mada povrsno moram priznati na pocetku jer su dosta programa kodirali na analognoj satelitskoj malo prije te godine , a kablovska dosla tek 2004, sjecam se kao danas
A to sa Roddickom nije tako ni davno bilo, 2009, tad sam vec bio 3 srednje
Edit: pardon za ovakav quote, al haj snaci cete se
Evo ga Fedja opet tajbregdzija. Valjda zavrsi u 2. Ne mogu ovog misa Aguta.[/quote]
Pajdo, sta mislis o ovim Federerovim navijacima ovdje, koliki je prosjek godina, imaju li pola od tvojih?
Pa ako 24 smatras pod mladjim, onda sam polaskan. Ja sam recimo nesto vise od 3 mjeseca stariji od Cartoon Networka pa ti vidi
Federera pratim od kraja 2003 godine, mada povrsno moram priznati na pocetku jer su dosta programa kodirali na analognoj satelitskoj malo prije te godine , a kablovska dosla tek 2004, sjecam se kao danas
A to sa Roddickom nije tako ni davno bilo, 2009, tad sam vec bio 3 srednje
Edit: pardon za ovakav quote, al haj snaci cete se
27.10.2020
Ma, nisam ja mislio na svakog, ali ima smijesnih komentara, bas djecijih. Pa da, taj mec s Roddickom i nije bio tako davno, ali sam spomenuo jer je Effe rekao da je Roger pakas. 
Ja Federera ne mogu smisliti, jbg ne mogu protiv toga, ali kod njeg najvise cijenim jednu stvar. A to je da je ostao s Mirkom iako je mogao birati bilo kakvu trebu, znaci ljudina!
Ja Federera ne mogu smisliti, jbg ne mogu protiv toga, ali kod njeg najvise cijenim jednu stvar. A to je da je ostao s Mirkom iako je mogao birati bilo kakvu trebu, znaci ljudina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.