Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Prosle godine bio sve prva smjena al sam pratio, sad sve druga ha ya
- storm_raider
- Kontakt:
Laptop novi.Yucca je napisao/la:Okuplja se stara ekipa jos na fali dziza_23@ i njegovi klipovi poslije tekme![]()
![]()
storm_raider@ druze jesi ti jos na onom svom digitronu od kompjutera ili ces moci normalno gledati![]()
![]()
gdje nam je mod CashMan@
Bice to opet veseli jutarnji sati na forumu![]()
![]()

Sport je lijek za tijelo i duh.
svi su na okupu

Jel to danas tekma ili vam je dosadno? 

kao da je danas
testiramo...

msm da u predsezoni pada "milestone" 1000 str.

@samson nije brate, 8. okt je prva

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ambiciozno momak, ambiciozno hahamiki_92 je napisao/la:msm da u predsezoni pada "milestone" 1000 str.![]()
Spremno sveYucca je napisao/la:Okuplja se stara ekipa jos na fali dziza_23@ i njegovi klipovi poslije tekme![]()
![]()
storm_raider@ druze jesi ti jos na onom svom digitronu od kompjutera ili ces moci normalno gledati![]()
![]()
gdje nam je mod CashMan@
![]()

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
-
- Kontakt:
hahahaha , same thing here , napokon ko čovjek gledati utakmicu , a ne , vidim šut a iduća scena , zakucavanje na drugom košustorm_raider je napisao/la:Laptop novi.Yucca je napisao/la:Okuplja se stara ekipa jos na fali dziza_23@ i njegovi klipovi poslije tekme![]()
![]()
![]()
gdje nam je mod CashMan@
![]()

cashman mi je prošle godine bio humpiraga, vidjet cemo koji ce biti ove sezone 
joj valja svaku noc ostajati, al sam se zakleo ocem mrtvim sam sebi reko vedo tako ti babe tvog rahmetli nakon ovog nećeš više utakmice propustiti ovog giganta, to je bilo poslije one s parkinga

joj valja svaku noc ostajati, al sam se zakleo ocem mrtvim sam sebi reko vedo tako ti babe tvog rahmetli nakon ovog nećeš više utakmice propustiti ovog giganta, to je bilo poslije one s parkinga

- legenda reala
- Kontakt:
Hoće li ove godine više ići Netsi na Evropskim tv stanicama sad su jaki, trebalo bi jelde ???Yucca je napisao/la:Okuplja se stara ekipa jos na fali dziza_23@ i njegovi klipovi poslije tekme![]()
![]()
![]()
gdje nam je mod CashMan@
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kratki intervju Mirze
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
A vidi mu frizuriceeee, em je valovita, em je na prebacJTS je napisao/la:kratki intervju Mirze![]()
[youtube][/youtube]

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- inacefindecko
- Kontakt:
kad je to tekma

- storm_raider
- Kontakt:
E da Mirza zna kakve ce podocnjake ovdje ljudi nositi zbog njega... 

Sport je lijek za tijelo i duh.
legenda reala je napisao/la:Hoće li ove godine više ići Netsi na Evropskim tv stanicama sad su jaki, trebalo bi jelde ???Yucca je napisao/la:Okuplja se stara ekipa jos na fali dziza_23@ i njegovi klipovi poslije tekme![]()
![]()
![]()
gdje nam je mod CashMan@
![]()
Na beIN Sport fr ce ici cesce Netsi to sam vidio oni 6 utakmica sedmicno prenose a isto tako i na JSC +3 +6
6 utakmica sedmicno prenose jos C+Deportes Sky Sport it ESPN UK uglavnom bice puno Netsa ove sezone na Evropskim televizijama
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
evo i dokaz zašto je to tako valovitaklasik je napisao/la:A vidi mu frizuriceeee, em je valovita, em je na prebacJTS je napisao/la:kratki intervju Mirze![]()
[youtube][/youtube]

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja od prosle sezone imam vec podocnjake koji su i ostali isto kao i navika da kasno lijezem . Gledo sam svaku utakmicu, i ono jednostavno sto je jace od mene da znam da nece igrat tu noc i opet ostanem da gledam i nadam se bar 1 min .storm_raider je napisao/la:E da Mirza zna kakve ce podocnjake ovdje ljudi nositi zbog njega...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.