Pa u drugom stintu ga je stigao, Piastri je imao oko 5 sek prednosti i to se do odlaska u box smanjilo na oko 2 sekunde, iz kojeg god razloga to bilo a ako ne praviš greške to znači da bolje voziš a i u trećem stintu je samo bildao prednost.jelle je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:48Kako je bolje vozil ako je bio 2 sekunde iza Piastria ..sta sve neces ovde procitatiUnofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:46Zbog ovolikog moljenja, Norris je bolje vozio i potpuno je zaslužio da pobijedi. Ovo je teži amaterizam što je uradio McLaren, odradio si stajanja ovako kako i jesi i to je to, nije niko Piastriju kriv što je pravio greške prije 2. stajanja i tako ga Lando stigao. A ni Piastri nije zaslužio da ovako pobijedi jer ovo je ko da su mu poklonili pobjedu.![]()
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Formula 1
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Tesko ...i kad mu je spustio u drugom stintu poslije greske na 1,5 nije uspio nista ...Oscar vratio na 2 sec i tu ga drzo 5-6 krugova ...tesko je ovde preteci jedino ako nemas mnogo brzi bolidConfiance je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:52Upravo to, na prvi zahtjev tima ga je trebao pustiti i pretsigao bi ga do kraja 100%AshburtonG je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:42Ali zbog cega je Lando ovoliko glup kao tocak? Pa maymune glupi, da si poslusao odmah, imao bi 10 krugova da ga stignes i "prove your point".
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 21 jul 2024, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ljudi, ne gleda se u ovom sportu ko je bolje vozio i ko je zaslužio.
Ovo je na žilet sport, imaš priliku smanjiti zaostatak za 15 poena za vodećim, oni ko debili daju pobjedu drugom vozaču, pa grob te yebo parmaka.
I to u situaciji gdje će Maksmilijanu mijenjati motor u Spa i gdje će startovati vjerovatno sa 12-13 mjesta i imaš brži bolid od Red Bula i priliku da smanjiš zaostatak recimo za 30 bodova pred ljetnu pauzu ovi debili sat vremena mole Norisa da pusti Pijastrija
Sir Hamilton 200 podijuma
Ovo je na žilet sport, imaš priliku smanjiti zaostatak za 15 poena za vodećim, oni ko debili daju pobjedu drugom vozaču, pa grob te yebo parmaka.
I to u situaciji gdje će Maksmilijanu mijenjati motor u Spa i gdje će startovati vjerovatno sa 12-13 mjesta i imaš brži bolid od Red Bula i priliku da smanjiš zaostatak recimo za 30 bodova pred ljetnu pauzu ovi debili sat vremena mole Norisa da pusti Pijastrija

Sir Hamilton 200 podijuma

Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 21 jul 2024, 16:57, ukupno mijenjano 2 puta.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Stigo na 2 i sta onda..da su uveli Oscara prvog u box i ostao bi prvi do kraja ...ne bi bilo ove glupe drame ...cuj bolje vozio sto je u jednom trenutku doso na 2 sec ...Unofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:53Pa u drugom stintu ga je stigao, Piastri je imao oko 5 sek prednosti i to se do odlaska u box smanjilo na oko 2 sekunde, iz kojeg god razloga to bilo a ako ne praviš greške to znači da bolje voziš a i u trećem stintu je samo bildao prednost.jelle je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:48Kako je bolje vozil ako je bio 2 sekunde iza Piastria ..sta sve neces ovde procitatiUnofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:46
Zbog ovolikog moljenja, Norris je bolje vozio i potpuno je zaslužio da pobijedi. Ovo je teži amaterizam što je uradio McLaren, odradio si stajanja ovako kako i jesi i to je to, nije niko Piastriju kriv što je pravio greške prije 2. stajanja i tako ga Lando stigao. A ni Piastri nije zaslužio da ovako pobijedi jer ovo je ko da su mu poklonili pobjedu.![]()
- AshburtonG
- Kontakt:
Jeste li vi slijepi/gluhi? Bukvalno covjek nakon izlaska iz boxa slijedio upute ekipe i cuvao gume, imajuci u vidu da ce ga Lando na kraju pustit. To sto je Lando dokazivao neku svoju poentu ovim nepotrebnim glupostima je druga stvar.
Trebao je odmah pustit Oscara i onda reci timu da naredba vise ne vazi i onda dat gas do daske. Doduse, nije bas ni McLaren bio jasan u svojim naredbama. Jednom govore ne sikiraj se oko Landa, drugom govore pusti ga kad te stigne. Oscar je to shvatio kao:" ok, idem lagano do kraja jer ce me ovaj pustit", a Lando kao: "push do kraja, da me ne stigne i da ne moram vratit poziciju":
GOAT podijum broj 200.
Trebao je odmah pustit Oscara i onda reci timu da naredba vise ne vazi i onda dat gas do daske. Doduse, nije bas ni McLaren bio jasan u svojim naredbama. Jednom govore ne sikiraj se oko Landa, drugom govore pusti ga kad te stigne. Oscar je to shvatio kao:" ok, idem lagano do kraja jer ce me ovaj pustit", a Lando kao: "push do kraja, da me ne stigne i da ne moram vratit poziciju":
GOAT podijum broj 200.

- Jakobsen91
- Kontakt:
Nema sanse da bi ga Norris pretekao legalno, znali su to i Piastri i Mclaren a Bgm i Norris. I na prethodnim utrkama je bilo jasno da je Mclaren u slobodnom vazduhu koplje ispred svih, ali imaju problem kad prate. I Norris je smanjivao razliku jedino kad je Piastri letio van staze.
Po meni Belgija je kljuc, ako im i tu Max ne bude mogao nista, onda se stvari i u pogledu sampionske titule itekako mogu zakomplikovati.
Po meni Belgija je kljuc, ako im i tu Max ne bude mogao nista, onda se stvari i u pogledu sampionske titule itekako mogu zakomplikovati.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
no shit sherlock sta nam prepricavas ono sto smo svi vidjeli, jel lando kriv sto su ovi retosi pa nisu prvo piastrija zvali da mjenja gume? jel im ko branio to da urade, imali su to kao opciju i ne bi sebe doveli u situaciju da pred cijelim svijetom mole svog najboljeg vozaca i covjeka koji se moze boriti za titulu da pusti timskog kolegu eto da bi ispali ferjelle je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:47Pa zato da su ispostovali Piastria s boxom osto bi prvi ...vako su dali Norisu prvo mjesto pa morali moliti da vrati radi njihove greske ...u sta si ti gledo ...cuj meharmetliQUARTERBACK je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:44pa trebo je biti prvi da nije merhametli cuj rezona molim te trebo je biti drugi po cemu to? ti i ovaj reto stella vjerovatno ste na istim talasnim duzinama![]()
e da mu hoce faliti ovih 7 bodova na kraju za titulu volio bi vise nego ista bokte vidio ovo je presedan u sportu inace ljudima draze da poklone nekom pobjedu nego da se bore za titulu prvaka svijeta kakvi amateri![]()

valjda je prioritet osvajanje titula a ne da se s najbrzim autima na svijetu izigrava merhamet i sad ni oscaru prva pobjeda nije kako treba da bude..
mclaren doveo bolid do najbrzeg na stazi al se ponasaju ko mid ekipa nemaju taj killer mentalitet u sebi, odnosno ne pokazuju ga ako negdje i postoji..
lando ga nije trebao pustiti isti je qrc sad atmosfera u ekipi je **** teska
Uspjeli usr.ati dvostruku pobjedu 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Maxu se danas baš nije vozilo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tačno da nije mogao da prestigne i da dođe u DRS ali ovo ko je bolje vozio ili ne je najmanje bitno jer su obojica vozili odlično. Ovdje je McLaren glup ispao, obojica su zaslužili da pobijede samo Piastri nije trebao na ovakav način jer ispade da su mu je poklonili. I već kad je ispalo ovako onda su trebali da se drže toga i to je to. Rade gluposti ko i Ferrari pa možda čak i veće gluposti od njih.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Napravio je grešku Oscar. Izletio sa staze.Unofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:53Pa u drugom stintu ga je stigao, Piastri je imao oko 5 sek prednosti i to se do odlaska u box smanjilo na oko 2 sekunde, iz kojeg god razloga to bilo a ako ne praviš greške to znači da bolje voziš a i u trećem stintu je samo bildao prednost.jelle je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:48Kako je bolje vozil ako je bio 2 sekunde iza Piastria ..sta sve neces ovde procitatiUnofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:46
Zbog ovolikog moljenja, Norris je bolje vozio i potpuno je zaslužio da pobijedi. Ovo je teži amaterizam što je uradio McLaren, odradio si stajanja ovako kako i jesi i to je to, nije niko Piastriju kriv što je pravio greške prije 2. stajanja i tako ga Lando stigao. A ni Piastri nije zaslužio da ovako pobijedi jer ovo je ko da su mu poklonili pobjedu.![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Osvaja Max ove sezone, sljedeca sezona bi mogla biti haos 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Donnie Darko
- Kontakt:
Max se gubi čim nema bolid koji može nabit 30 sekundi nad sljedećim svaku utrku.
-
- Kontakt:
Doslovno, zanimljivije je ga je pratiti kad je ovakav.Donnie Darko je napisao/la: ↑21 jul 2024, 17:05Max se gubi čim nema bolid koji može nabit 30 sekundi nad sljedećim svaku utrku.
Donnie Darko je napisao/la: ↑21 jul 2024, 17:05Max se gubi čim nema bolid koji može nabit 30 sekundi nad sljedećim svaku utrku.

Unofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 17:04
Tačno da nije mogao da prestigne i da dođe u DRS ali ovo ko je bolje vozio ili ne je najmanje bitno jer su obojica vozili odlično.
[quote=Unofficialpage post_id=9873888 time=<a href="tel:1721573215">1721573215</a> user_id=28213]
Zbog ovolikog moljenja, Norris je bolje vozio i potpuno je zaslužio da pobijedi.
[/quote]
Forumski Mclaren, nekad se tesko sam sa sobom dogovoriti
Rane su još svježeJabroni je napisao/la: ↑21 jul 2024, 17:11Donnie Darko je napisao/la: ↑21 jul 2024, 17:05Max se gubi čim nema bolid koji može nabit 30 sekundi nad sljedećim svaku utrku.![]()

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Checko se izvuce haman bar do Belgije
Toto je i tu pokazao da ipak postoji sistem i pravila. Otvoreno im je rekao dokle god ekipa osvaja konstruktora i dokle god ce neko od njih osvojiti wdc titulu, imate pravo da se borite jedan protiv drugog. Te godine je titulu mogao uzeti samo Nico ili Lewis tako da je iz perspektive merca bilo svejedno ko uzima dokle god je njihov.
Kada se Bottas krenuo malo dizati Toto je odma rekao da ko god napravi prednost u pocetku sezone i bude bolji, taj ce imati podrsku ekipe do kraja sezone da se maksimizira rezultat i osvoji titula. To je uvijek bio Hamilton i zbog toga je Bottasu dosta puta receno da prepusti poziciju. Zbog toga su i dominirali 8 godina jer je Toto sa Jamesom napravio sistem.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vidim da se javljaju pojedini iz forumske penzije da popljuvaju velikog Maxa Verstappena.
Šta reći za McLaren, dupla pobjeda a atmosfera ko da je double DNF, čist dokaz da firma ne može biti porodica
Šta reći za McLaren, dupla pobjeda a atmosfera ko da je double DNF, čist dokaz da firma ne može biti porodica
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.