FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma bježi...Niko nam nije kriv kada ovako **** kreneš, šta koje **** materine eksperimentiše.
Ne shvatam kuka za lazicem i seveljom i onda ih ne koristi. Logika nikakva. Sad kod negativnog rezultata ti ni ne trebaju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Izgubljeni prepadnuti predefanzivni niko nam nista nije kriv, ne igra se ovako derbi gdje bi trebo bit ravnopravan
Pidru prolaze kako hoće
- forza_juve
- Kontakt:
Odem po pivu do frižidera čujem ovamo ori i naravno znao sam da smo ga primili. Ne ide mi u glavu ostaviti Vranješa potpuno samog, ne znam kako smo loptu izgubili ali kako god primili smo ga. Od početka pickasto igramoFirstDown je napisao/la: ↑25 sep 2021, 20:06Neshvatljivo stvarno a nije prikazano i kako smo izgubili loptu.forza_juve je napisao/la: ↑25 sep 2021, 20:05To bi bilo to čini mi se, pa ne možeš ovako ostaviti samog napadača yebemu sve
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- Objektivac1946
- Kontakt:
Hocemol nekog napadača uvesti i pokušati makar X izvući
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Ma smiješni smo, Sablić ne zna ni sam šta radi s ovim postavkama i izborom igrača. Je.bo te ba i defanziva i postava sa 5 nazad i 3 vezna, sa dva igrača naprijed samo ko da smo Moščanica pa svi u odbranu. Daj nam jeb.ena krila koliko god loša bila, daj nam klasičnog napadača pa nek izgubimo 8 0 ako treba samo da ne gledam ovu patnju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- forza_juve
- Kontakt:
Hocemo Lazica, Sevelja i Ahmeta, biraj koji će zabitObjektivac1946 je napisao/la: ↑25 sep 2021, 20:08Hocemol nekog napadača uvesti i pokušati makar X izvući

❤️1946❤️
- Objektivac1946
- Kontakt:
Kakvi su ovo prekršaji brate, isto djeca na terminu
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Yebo ga 3 stopera i nikakva igra! Mi ko da smo poveli kako postavka nam sad izgleda!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ovaj Sablic se drogira, kakav neuspjeli eksperiment bez napadaca, ne znam sto bi iko pomislio da ce od toga biti koristi.
Zadnja izmjena: marlostanf1eld, dana/u 25 sep 2021, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ako izgubimo, nadam se da ce Sablicu jos veceras biti urucen otkaz.
Mi i da dobijemo ovo ja ne vidim ni 1% ideje. Ne igre nego ideje sta da radimo...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ma mozemo dobiti samo jos po guzici, ovo ne lici ni na sta. Gledaj Kobiljara i kako ono dobija ziti karton. Ja govorim u prvom da je ono nesta nervozno, pa ima li iko u svlačionici da mu sljagu svinta na poluvremenu??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne se.ite više i vi svega vam. Jeste gil iz greške ali frajer sve kontra faulove svira. Vidiš sada karton Kobiljaru.
Aaa šteta
Ti si smiješan lik.Historicar je napisao/la: ↑25 sep 2021, 20:14Ako izgubimo, nadam se da ce Sablicu jos veceras biti urucen otkaz.