Znas li nesto vise o ovome?
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Znas li nesto vise o ovome?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
i mi tebi zdravlje i sreću
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
212m funti stiglo za Salaha
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nemoj da bi ko lijepio vijesti sa L'Equipea, smijaće nam se ljudi.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kakav jadan intervju Hendersona, znao sam da je jadnik. Nikad mi nije ni bio drag.
- jasonstatham
- Kontakt:
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ono što je pozitivno što se može izvući iz tog intervjua jeste da se Klopp izgleda opametio, da je skontao da treba da se rješava nekih igrača bez obzira na njihov status u klubu.
Jordan Henderson: “I saw Jurgen said a few days ago that he’s really happy with the transfer window and he loves his team…”, told The Athletic
“This tells you the players that left, he probably wanted to go and the players that have come in, he probably wanted to sign”.

Nevjerovatno koliko dobro izgleda Szoboslai, u predsezoni je malo to sve bilo zbrkano s njim lijevo i vise nazad ali sad kako je presao desno ma
jos samo 22 godine ima momak, predobar transfer.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hvala Unitedu. Da su doveli Mounta ne bi Szobo garant došao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mogao bi biti jedno od najboljih pojačanja u historiji kluba (sa obzirom na cijenu i godine). Savršena osmica nakon Gerrarda, perfektan prelaz broja sa jednog igrača na drugog. Oduševljen sam, kao i svi sa njim.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima neke 2 ili 3 godine dok je još u Salzburgu igrao upratio sam ga i na ovoj temi spominjao. Sjećam se utakmice Mađarske u baražu protiv Norveške ja mislim za euro kako ie odigrao tad

Još tada kada je Kloppov Liverpool bio u primeu sam naprosto osjetio da bi legao ovom timu, ekipi i navijačima. Mogao bi postati vrhunski vrhunski igrač
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
S tim da ja mislim da bi i Mount kod vas bio puno bolji nego kod nas.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dje će ko na Darwizzlera
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Dobar dan.
Jel večeras?
Jel večeras?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[Orny]Jadon Sancho isn’t joining Saudi Pro League before transfer deadline tonight. 23yo admired but move not happening. Same applies for Mohamed Salah but #SPL interest in 31yo remains for future + good relations between all parties @TheAthleticFC #MUFC #LFC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.