FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Hoće sigurno. U Barci B nije pravio dar mar, al će ga napravit u Francuskoj prvoj ligi.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bastoni - Alba razmjena
.
Jos samo Albu nagovoriti da ide.Rupa koja bi nastala odlaskom Albe, bi bila zacepljena Gayom ili Tagliaficom.

Jos samo Albu nagovoriti da ide.Rupa koja bi nastala odlaskom Albe, bi bila zacepljena Gayom ili Tagliaficom.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Da li ce se moci ovaj Braithwaite uvalit nekome? 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Jedan od top 3 kandidata za nabijanje sto dalje iz Barcelone ovog ljeta.
@igrajlopte 🐦
- NisamInSajder
- Kontakt:
Englezi su najvise zainteresovani za njega. Sto znaci da bi se nekom mogao uvaljati. Barcelona ce traziti od 10-15 miliona €.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Igra dobro na euru. Ne vjerujem da će biti teško prodati ga nekome za desetak miliona.
Sta radi nasi braca u Evertonu?NisamInSajder je napisao/la: ↑26 jun 2021, 21:00Englezi su najvise zainteresovani za njega. Sto znaci da bi se nekom mogao uvaljati. Barcelona ce traziti od 10-15 miliona €.

@igrajlopte 🐦
Todibo prodat za 8,5 miliona fiksno + 7 u varijablama i procenat od buduće prodaje... Solidan posao.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Odlican posao zapravo.
A ima i ova vijest:
Jest da je Marca u pitanju, ali daj BožeMadridska "Marca" navodi kako će se Antoine Griezmann naći na transfer listi ovog ljeta.
Ovaj list tvrdi kako su u upravi Barçe zadovoljni Griezmannom, ali čelni ljudi Blaugrane žele smanjiti plate i ostvariti financijsku dobit te bi Francuz ovog ljeta lako mogao biti prodan.

- NisamInSajder
- Kontakt:
Kako Dembele pokvari transfer planove sa svojom povredom. Sada se ni Trincao vjerovtno nece prodavati. Dobro je sto se Fati vraca i bit ce potpuno spreman vec na pocetku predsezone. Na Puiga se racuna, sad koliko je to racunanje kod Koemana. Coutinho odlazi vjerovatno na novu posudbu.
Izgleda da bi mogli i sa nova dva lijeva beka u narednu sezonu uci. Valencia bi za Gayu mogla traziti Alenu i Braithwaita, sto je super. Dobit ces odlicnog igraca, a rijesit se dvojice igraca koje vec mislis prodati za ukupno 20 miliona €. Ukoliko Firpo ode, za zamjenu je projektovan Marcos Alonso iz Chelsea.
Izgleda da bi mogli i sa nova dva lijeva beka u narednu sezonu uci. Valencia bi za Gayu mogla traziti Alenu i Braithwaita, sto je super. Dobit ces odlicnog igraca, a rijesit se dvojice igraca koje vec mislis prodati za ukupno 20 miliona €. Ukoliko Firpo ode, za zamjenu je projektovan Marcos Alonso iz Chelsea.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Imate na Areni 1 Brazil-Ekvador, Emerson igra u prvoj postavi, pa da ga malo pogledamo. 

Navodno je dogovorena prodaja Juniora Firpa u Leeds za otprilike 15 miliona €... Nimalo loš posao, obzirom na činjenicu da dečko nikako nije dobio priliku, samo ne znam koga će dovesti da ga zamijeni.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dobar posao. Mislio sam da ce u Italiju, Milan, Napoli. Ali, vjerovatno ide tamo gdje ce vise igrati. Nadam se da njegova zamjena nece biti Marcos Alonso, kao sto se do sada pise.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Marcos Alonso bi bio top alternativa ako se planira nastavit igrat sa trojicom nazad.NisamInSajder je napisao/la: ↑28 jun 2021, 13:55Dobar posao. Mislio sam da ce u Italiju, Milan, Napoli. Ali, vjerovatno ide tamo gdje ce vise igrati. Nadam se da njegova zamjena nece biti Marcos Alonso, kao sto se do sada pise.
- Felixians4
- Kontakt:
Danas Pedri dokazuje da li je već totalna elitna kasta
Nije
- NisamInSajder
- Kontakt:
Godine i u defanzivi nije toliko dobar. Pa jedan od Laportinih uslova da Koeman ostane bio je vracanje 433 formacije, ali vjerovatno ce Koeman opet posezati na 352 ili 343 sistemu. I Firpo je bio stvoren za sistem sa trojicom nazad, ali klupa.Donnie Darko je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:54Marcos Alonso bi bio top alternativa ako se planira nastavit igrat sa trojicom nazad.NisamInSajder je napisao/la: ↑28 jun 2021, 13:55Dobar posao. Mislio sam da ce u Italiju, Milan, Napoli. Ali, vjerovatno ide tamo gdje ce vise igrati. Nadam se da njegova zamjena nece biti Marcos Alonso, kao sto se do sada pise.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.