Nek vam je sa srecom i hairli da i ove iduce prodjetestarmo94 je napisao/la:Mi smo bili dobri pa smo ih pustili..
Next: Botev Plovdiv

Nek vam je sa srecom i hairli da i ove iduce prodjetestarmo94 je napisao/la:Mi smo bili dobri pa smo ih pustili..
Next: Botev Plovdiv
GLUPANE, ljudi vode istrage za namještanje kompletnih liga, utakmica u Bundesligi, Seriji A, Ligi Prvaka i neko će baš da troši vrijeme na Zrinjski 1/2, koji dobija 3:1England je napisao/la:@HellerJedna od glupljih u top par izjavnih rečenica u BiH, al' ti se nema zamjeriti, zli jeziče. A ako bi volio probati, dođi dok padne mrak...tiho.Neće se oni s time zajebavat jer ne utiče na krajnji ishod, al bi volio
a tako je. mada je Makabi napravio za 30 minuta ono sto bi pojedini najradije zaboravili ali kraj priče zaboraviti neće nikadaKrajPrice je napisao/la:Kada su sa vama igrali nisu nikoga u historiji pobjedili.delko je napisao/la:Dudelange koji je usput prosle godine uzeo Tre Penne 11:0 pa potom izbacio Red Bull Salzburgrisha1988 je napisao/la:Lako vam je igrat s ovim iz Andore,vidjet cemo kad se sastanete s ekipama iz LuksemburgaKako se zvao onaj klub što vas je šubekno u Mostaru i izbacio iz europe,znam da je bio iz Luxemburga,mozda Gravenmacher,tako nešto,znam da je bio jedan Afrikanac kod njih i da je valjao cijelu odbranu Zmijskog
evo danas izgubili jedva 1:0 u moldaviji pa imaju otvoren rezultat za kuci
100 000 eura po pretkolu u EL neznam za LPdelko je napisao/la:imal ko tacne informacije kakav je nagradni fond LE i LP za ova pretkola pa grupna i to ?
Dal´ da uplatimstarmo94 je napisao/la:Hvala također
S Bugarima cemo malo njeznije, 0:1 i 0:0
mislim da je povećano na 120 000 eura po pretkolu19UM94 je napisao/la:100 000 eura po pretkolu u EL neznam za LPdelko je napisao/la:imal ko tacne informacije kakav je nagradni fond LE i LP za ova pretkola pa grupna i to ?
Čestitam što si došao izraziti sumnju, ako ti tako kažeš, nema se tu što govoriti, sveprisutan...?Heller je napisao/la:GLUPANE, ljudi vode istrage za namještanje kompletnih liga, utakmica u Bundesligi, Seriji A, Ligi Prvaka i neko će baš da troši vrijeme na Zrinjski 1/2, koji dobija 3:1England je napisao/la:@HellerJedna od glupljih u top par izjavnih rečenica u BiH, al' ti se nema zamjeriti, zli jeziče. A ako bi volio probati, dođi dok padne mrak...tiho.Neće se oni s time zajebavat jer ne utiče na krajnji ishod, al bi volio
ustvarii znam nego nisam bio siguran pa stavio 100 jer je dosta i toJericho je napisao/la:mislim da je povećano na 120 000 eura po pretkolu19UM94 je napisao/la:100 000 eura po pretkolu u EL neznam za LPdelko je napisao/la:imal ko tacne informacije kakav je nagradni fond LE i LP za ova pretkola pa grupna i to ?
nisam ja takav,veselim se vasoj pobjedi.vjeruj da zamisljam svoju zvijezdu na ovakvom gostovanju i da predstavlja bih u evropi.starmo94 je napisao/la:Priznaj astra da je samo zbog koeficijenta
Aj dobro i pozdravi sve. Malo si ljut sli doćes ti na svoje.risha1988 je napisao/la:Ma de ba djeco,ko da su pobijedili Lecce a ne Santa KOLONUne znam ni kako se zove klub
Sad će doći Bugari u 2 kolu i odigrat gluho Glamočko pod Bijelim brijegom i hajd zdravo
Doviđenja Europo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.