FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nadam se da ce sada igraci zbiti redove i da ce u njima proraditi neki inat i da ce pobjediti u naredne dvije utakmice. Olaksavajuca nam je okolsnot sto cemo imati cijelu narednu sedmicu kako bi se pripremili za utakmicu protiv Celika.
Ukoliko pobjedimo u naredne dvije utakmice mislim da cemo uzeti titulu, bez obzira sta uradile komsije...
Ukoliko pobjedimo u naredne dvije utakmice mislim da cemo uzeti titulu, bez obzira sta uradile komsije...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- bistrikboy
- Kontakt:
Pomogli su nam u 20!Ovo je prva gdje su se ponasali neozbiljnosamoposteno je napisao/la:stvarno smijesno sudije vam pomognu 10 utakmica i onda vas jednu zakinu i to ste samo vi vidjeli da vas je zakino i odma hampu dizeteipetm je napisao/la:Očitovanje o suđenju
http://fkzeljeznicar.ba/ocitovanje-o-sudenju/5179/" onclick="window.open(this.href);return false;
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pošteni,
naboj utakmice ili situacije gdje su nam pomogli?
I reci koji klub bodriš...
naboj utakmice ili situacije gdje su nam pomogli?
I reci koji klub bodriš...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Sve nam je nastelio Ivica i komitet, a izgleda ovu tekmu nije i moram reagovati vrlo brzo.samoposteno je napisao/la:stvarno smijesno sudije vam pomognu 10 utakmica i onda vas jednu zakinu i to ste samo vi vidjeli da vas je zakino i odma hampu dizeteipetm je napisao/la:Očitovanje o suđenju
http://fkzeljeznicar.ba/ocitovanje-o-sudenju/5179/" onclick="window.open(this.href);return false;

- zeljo4life
- Kontakt:
Joj vidi kralju posteljine,pravo ono ne iskvareno,odgojeno dijete,zlatan decko...sada kada ga vidim na ovoj slici nekako mi je jos teze...stvarno je on zadnji kome se ovo trebalo desiti...Zola jedva cekam da te opet vidim na terenu,gdje i pripadas,fighter-u nas...izgubili smo pola ekipe kada smo tebe izgubili...
Amare hvala ti...
Nevjerovatno!domorocki je napisao/la:Bogi(koljeno) i Selimović(zglob) upitni za Bijeljinu
Moje misljenje da ce ti igraci namjerno pauzirati i odmoriti se za ostale tekme. Lahko nam je za Bijeljinu, moramo za dalje da skupimo snagu.pinki je napisao/la:Nevjerovatno!domorocki je napisao/la:Bogi(koljeno) i Selimović(zglob) upitni za Bijeljinu

- DzoleZeljo
- Kontakt:
@ZrinjskiMostar - Nemoj zajebavati prijatelju. Realno, u prvom mecu polufinala kupa ste izgubi sve. Ima li ste prilike, a ta zadnja prilika je bila najbolje. Sudija nije svirao penal, jer vam je igrac isao 1 na 1 na golmana, gdje pogada stativu. Dakle, sam pao, sam se ubio...Ne znam sada zasto treba izmisljati toplu vodu?
Druga stvar, uredu je sto pises, i nista ne svatam kao zlonamjereno, ali tvrditi da nas guraju sudije je van svake pameti. Jbg, nemoj samo kao ovi gore, evo vec se digli da ce nas razvaliti na Grbavici, pa kada popuse, bice svi im drugi krivi, a oni nisu...
Malo realnosti samo...
Druga stvar, uredu je sto pises, i nista ne svatam kao zlonamjereno, ali tvrditi da nas guraju sudije je van svake pameti. Jbg, nemoj samo kao ovi gore, evo vec se digli da ce nas razvaliti na Grbavici, pa kada popuse, bice svi im drugi krivi, a oni nisu...
Malo realnosti samo...

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 11 apr 2013, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
- zeljo4life
- Kontakt:
Mislim da bi Selimovicu definitivno godilo da pauzira...izgleda mi nekako umorno na terenu
Amare hvala ti...
bas suprotno ova utakmica u Bjeljini nam je opet jedna od najvaznijih...da smo sinoc pobjedili bilo bi drugacije, nebi bili pod tolkim pritiskom...jos kad se uzme da pola ekipe nece igrat iskreno nisam optimista. Opet sad bi potpisao da smo sinoc 0-10 izgubili samo da se ono sa Zolom nije desilo
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
UZIMAMO RADNIK 100 posto.19TM87 je napisao/la:bas suprotno ova utakmica u Bjeljini nam je opet jedna od najvaznijih...da smo sinoc pobjedili bilo bi drugacije, nebi bili pod tolkim pritiskom...jos kad se uzme da pola ekipe nece igrat iskreno nisam optimista. Opet sad bi potpisao da smo sinoc 0-10 izgubili samo da se ono sa Zolom nije desilo

Još Radnik nije uopšte loša ekipa. Preko 60 utakmica nisu kući izgubili, igraju rasterečeno. Nama fali pola tima, ali bez obzira na to, s podrškom mogu sve. SVI U BIJELJINU!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Hocemo li mi imati uopšte 11 igraca spremnih za Radnik
Kvesić, Zolotić, Brković, Bekrić, Svraka ozljeđeni od ranije . Vasilić i Jamak crveni kartoni... sad Bogičević i Selimović ozljeđeni.
Pa kako mi kontamo nastupiti u Bijeljinji
koga izvesti ?

Kvesić, Zolotić, Brković, Bekrić, Svraka ozljeđeni od ranije . Vasilić i Jamak crveni kartoni... sad Bogičević i Selimović ozljeđeni.
Pa kako mi kontamo nastupiti u Bijeljinji

Antolovic
Colic Cutuk Kerla Urdinov
Tomic Hasanovic
Colic Bekric Hodzic
Adilovic
Tomic Hasanovic
Colic Bekric Hodzic
Adilovic
CutukOxidenks je napisao/la:Antolovic
Tomic Hasanovic
Colic Bekric Hodzic
Adilovic

Uglavnom to je taj sastav i sve što nam je ostalo od tima

Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 11 apr 2013, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
- champions1921
Evo ovaj gore aludira da smo kupili tekmu
Bas kao sto su pricali da je Slavija jucer prodala.. A ovaj mig vjerovatno dokazuje da je "provjerena informacija"
..Treba kadete onda poslati..

BUDI ŽELJO !!!
Stanić umjesto Elvira Čolića ili Urdinova.Oxidenks je napisao/la:Antolovic
Tomic Hasanovic
Colic Bekric Hodzic
Adilovic
DRUG NEBI TI PUNCA
Ili pojacati odbranu pa igrati 5 - 3 - 2 ...ima jos Stanic.bluemania je napisao/la:CutukOxidenks je napisao/la:Antolovic
Tomic Hasanovic
Colic Bekric Hodzic
Adilovic![]()
pa i nemamo više stopera, tako da mora on.
Uglavnom to je taj sastav i sve što nam je ostalo od tima
--------------------------Antolovic--------------------------
B.Colic-------Bogicevic (Cutuk)--------Kerla-------Urdinov
---------------------Tomic----------Hasanovic--------
--------------------------Bekric--------------------------
--Stanic---------------------------------------------E.Colic
-------------------------Adilovic----------------------------
Mislim da cemo ovako igrati u Bijeljini mozda stana i elvir zamjene pozicije ali mislim da je Stana dosta bolji na desnoj strani u odnosu na lijevu.Ocekujem od Bekrica konacno da bude onaj pravi sada kad je najpotrebnije, doduse ove polusezone i nije imao prilike da se dokaze.Na klupi ne znam ko ce biti Bukvic,Josi,Pehilj,Ara ?
Strasno sta nam se desava

B.Colic-------Bogicevic (Cutuk)--------Kerla-------Urdinov
---------------------Tomic----------Hasanovic--------
--------------------------Bekric--------------------------
--Stanic---------------------------------------------E.Colic
-------------------------Adilovic----------------------------
Mislim da cemo ovako igrati u Bijeljini mozda stana i elvir zamjene pozicije ali mislim da je Stana dosta bolji na desnoj strani u odnosu na lijevu.Ocekujem od Bekrica konacno da bude onaj pravi sada kad je najpotrebnije, doduse ove polusezone i nije imao prilike da se dokaze.Na klupi ne znam ko ce biti Bukvic,Josi,Pehilj,Ara ?
Strasno sta nam se desava

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Koju poziciju igra Damir Sadiković?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!