FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

emil02in
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la emil02in » 11 apr 2013, 01:03

Izdrži Nermine,svi normalni navijači su uz tebe bez obzira za koga navijaju.Svaki komentar je suvišan,ali nažalost ovo je naša zbilja, od Širokog i ubistva pokojnog Vedrana,do napada na igrače Veleža pod BB,napad na igrače Sarajeva u BL,sad ovaj start........Sve je to posljedica minornih kazni.SRETNO NERMINE NEK TI JE BOG NA POMOĆI
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

samozeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1921 » 11 apr 2013, 01:12

pintol_TM87 je napisao/la:Jedino sto mi navijaci u ovom trenutku mozemo uraditi ( sem fejsbuk statusa) jeste otici na zeljinu utakmicu i dati podrsku žellji ali i tom divnom momku koji se borio i zivio fudbal...Zato sada skupimo redove i svi vi koji imate nesto protiv Jamaka, Vasilica, Svrake , Stanica spustite loptu na zemlju jer svi oni su NAMA u zadnjih nekoliko godina donijeli toliko srece i radosti u zivotu da im se odlaskom na 30 utakmica ne mozemo oduziti...
Koliko god Amar Osim bio zasluzan za Željine uspjehe toliko moraju biti zasluzni i igraci koji su sve njegove ideje morali pretociti na teren.
Prvi smo, igramo finale KUP-a a to su sve ONI ostvarili koje vi preko TV-a psujete i govorite da su najgori.
Sada svi trebamo biti kao JEDAN i sljedecu utakmicu kuci doci i podrzati ove momke jer oni kakvu god da su oni su Željini igrači i zadnjih par godina sve nas cine PONOSNIM sto navijamo za naseg ŽELJU...

SVII NA GRBAVICU!! ZOLA IZDRŽI !!!
1921

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 11 apr 2013, 01:57

Prije samo par mjeseci smo se zalili da Zeba i Bekric ne mogu igrati zajedno u ekipi a sada jedva krpimo ekipu, podrska im je sada potrebnija nego ikada a oni ce ove nedostatke u ekipi nadoknaditi inatom i izgaranjem na terenu u cemu ih MORAMO podrzati Zola izdrzi !!!
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 11 apr 2013, 02:03

U Prijedoru i bez pola ekipe uzimamo 3 boda. U inat dušmanima, mi smo najjači - kao što Šef kaže :D
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 11 apr 2013, 02:16

Mene najviše nervira što počnu igrati tek kad dođe pet do 12, tj. posljednjih 15 minuta doslovno preoru teren.

Tako treba da započinju utakmicu, da na početku slome protivnika i povedu, a ne tek kad voda uđe u uši pa bude kasno.

Za ove sve dosadašnje igrače koji su bili ili su još uvijek povrijeđeni smo imali dostojnu rezervu u ekipi, ali za Zolu nemamo i to je ono što me brine.

Od siline postova nisam sve ni čitao, ali što jest jest mislim da je vrijeme da Nermin Jamak napusti Željezničar. Hvala mu za sve, ali ako želimo naprijed, to moramo uraditi bez njega. Umjesto da se ugleda na Stanića, on sve gori i gori.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 11 apr 2013, 02:27

Majku mu,ja sam tek sad malo dosao sebi. Kud mi je cijeli dan bio naopak,k'o da je ovo bilo sudjeno. Sto neko rece,tacno bi mi lakse bilo da se meni ovo desilo.
Nego,da otklonim neke nedoumice vezane za samu povredu i operaciju kod momka.
Ono sto je NAJBITNIJE od svega je da lom (cini mi se) nije otvorenog tipa,tj kad kost probije kozu. Tad bakterije i ostali uzrocnici udju u kostanu srz i nakon repozicije kosti (namjestanje ulomaka u prvobitni odnos) se tesko eliminisu iz iste zbog slabije cirkulacije kroz kost i odsustva limfne drenaze u kosti. Zbog tog razloga i antibiotici losije prodiru u unutrasnjost kosti koja je idealna sredina za razvoj infekcije. Zato je oporavak kod otvorenih lomova puno duzi i komplikovaniji. Kod otvorenih lomova se i postavljaju vanjski fiksatori kao na onoj strasnoj slici koju je neko ranije postavio. Ovdje to haman,hvala Bogu,nije slucaj.
Kod Nermina su,po ovim dostupnim informacijama, ugradjene standardne plocice (tzv osteosinteza) na potkoljenicne kosti radi postavljanja ulomaka u najblizi moguci odnos i najbrzeg zarastanja. To je slicno kao kad slomite dasku pa spojite oba slomljena dijela letvicom zavrnutom sarafima za slomljene krajeve.
Ono sto je vazno je to da je momku samo 19 g. i da ce kosti vrlo brzo zarasti (vjerovatno za manje od 3 mjeseca ali se to uvijek ostavi malo duze radi sigurnosti). S godinama se vrijeme zarastanja kosti drasticno produzava.
Ono sto ce u svemu biti problem je sto ce momak vjerovatno dobiti par kilograma i zgubiti kondiciju,a misici te noge ce dosta atrofirati (izgubiti masu) zbog mirovanja.
Drugi i veci problem ce biti psiholoska blokada i strah od duela. Ali posto je Nermin veliki radnik stvarno ni malo ne sumnjam u to da ce on ovo prevazici bez ikakvih problema. Najozbiljnije.
Osim toga,vjerujem i da ce selektori Jagodic i Susic pomoci momku da karijeru u potpunosti vrati na pavi kolosijek.
Recimo da je neka moja prognoza (realna,ne preoptimisticna) da cemo Zolu gledati u prvoj cetvrtini iduce sezone na terenu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 11 apr 2013, 07:18

...prije svega moram reci da sam još uvijek pod dojmom onog što se desilo zeli :cry: kad bih morao birati nekog od meni drazih igraca zelje svih vremena, vjerujte da bi bio veoma visoko na toj listi, a bez obzira na kratak staz igranja za prvi tim; od srca mu zelim brz oporavak i uspjesan nastavka karijere; sto se tice utakmice, jednostavno smo ju trebali, da ne kazem morali dobiti (dobar-solidana teren, protivnik po mjeri,...); sto nismo, razloge treba traziti uglavnom u igri do povrede zole; ok, razumijem ja ubrzan tempo takmičenja, malo umora, ali sve to po meni nije i ne može biti izgovor za dosta lošu predstavu; od dobrih i pozitivnih istaknuo bih golmana, trud i želju stanica i dalje ne znam; što se tiče onog drugog: selimovic-mora bolje, jamak-dokazuje zasto je na klupi, vasilic-previse kikseva;
..i pored svega vjerujem da ova ekipa može bolje, a to bolje bi bilo da ostane na čelu tabele; "na muci se poznaju junaci", kaže stara narodna poslovica 8-)

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 11 apr 2013, 07:54

tesko cete bez ovog momka, kome nije mrsko pogledati zadnjih 20 minuta protiv slavije, vidjet ce da je pritisak na slaviju pravio upravo zolotic koji je presjekao i uzeo jedno 10 lopti najmanje, i na kraju tekme, dvije kontre presjekao da bi iz istog napada postigli pobjednicki gol, ostalo mozete nadoknaditi, ali njega necete, vidjelo se veceras koolika je rupa ostala na sredini terena.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 11 apr 2013, 08:01

Ne mogu još uvijek normalno da razmišljam, ne mogu da vjerujem šta smo mi dopustili kao klub, kao navijači, šta nam se radi ljudi moji...
Prvo posjeta, svaka čast šupcima koji mogu a ne dolaze na utakmice i čekaju derbi i proslavu da bi došli malo da ubiju sat dva, fuj smradovi stidite se, nije vam dovoljno što smo prvi i u finalu kupa? Stidite se i ne trebate nam, papci jedni!
Drugo, nas tuku već sezonama na Grbavici, naši (osim par igrača) ne smiju u duel ući na svom stadionu, pa nije čudo da se svi okuraže kad dođu na Grbavicu. Fali nam jedan Ćulum, Karić, Mulalić, Nyema, Kerla da ih raznesu na terenu pa da razmišljaju gdje su došli!
Treće i najtužnije (nikad onu sliku neću zaboraviti), start na Zoli. Ko kaže da nije namjerno nek se ubije odmah!
Fino se na snimku vidi da je pustio nogu namjerno gdje se mogao zaustaviti i plus još dodatno nagazio da dokrajči momka, zatim njegova reakcija, neki kažu uhvatio se za glavu, jeste ali zato što je sudija svirao faul za nas ne zbog starta!!!! i onda je lagano stao pored aut linije i pije vodu kao da ništa nije bilo!!!! Ako ima pravde, a ima, stići će ga suze svih onih koji su sinoć zaplakali za Zolom, a što se neigranja tiče boli me k koliko će ga kazniti jer ovo je ionako cirkus šta nam rade tako da me ne bi iznenadilo da mu još ponište crveni karton jer nije namjerno!!!
I da se nadovežem na prethodno, suđenje...
Pa evo nek se javi bilo koji navijač, bilo koji simpatizer drugih klubova, da li bi se ovo sudilo domaćinu što je nama sinoć Skakić uradio??? Čist penal dva puta ne svira, jednom ruka drugi put čist penal na Jamaku i još nam isključi igrača!
Ima li iko u našem klubu da uloži žalbu? Pa haj nek mi neko kaže bi li nešto ovako smio/htio svirati u BL, Mostaru, Travniku, Zenici itd? Zatim produžetak od 5 minuta??? Pa sam prekid kod napada na Zolu je bio više od 5 minuta, plus 6 izmjena (3 minute), 15 ležanja po terenu, valjanja itd i 5 minuta????
Ne znam, ovo ovako više ne može, jednostavno ne može čovjeku pod kožu, nepravda, različiti kriteriji i krađe očigledne... I onda se čudimo što igrači ne žele da potpišu na duži period od godine dana i što idu u drugu albansku ligu samo da odu iz ove smiješne države?? Momci na kojima smo mogli zaraditi 2 miliona minimum su na ivici završetka karijere i pitanje je kako će zaigrati kad se vrate, zbog koga, zbog čega? Da dođe na stadion 1500 navijača nakon dvije gostujuće pobjede??? j.ebo ti nas!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 11 apr 2013, 08:02

Amauri je napisao/la:U Prijedoru i bez pola ekipe uzimamo 3 boda. U inat dušmanima, mi smo najjači - kao što Šef kaže :D
+1

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 apr 2013, 08:18

emil02in je napisao/la:Izdrži Nermine,svi normalni navijači su uz tebe bez obzira za koga navijaju.Svaki komentar je suvišan,ali nažalost ovo je naša zbilja, od Širokog i ubistva pokojnog Vedrana,do napada na igrače Veleža pod BB,napad na igrače Sarajeva u BL,sad ovaj start........Sve je to posljedica minornih kazni.SRETNO NERMINE NEK TI JE BOG NA POMOĆI
o čem ti pričaš...od ozljede igrača u igri do ubojstva van terena, na ulici..stvarno ekstra povezuješ stvari..rat će nema šta..

isto ovo smo gledali na Pecari još davno kad je igrač Budućnosti kod ubačaja Dalibora Kožula krkanski uletio na stajnu nogu Kožulu i isto ovo, samo je Kožulu još i kost virila iz noge pa nismo pozivali na linč..

mali je ekstra igrač, želim mu što brži oporavak ali vjerojatno nikad više neće biti isti..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 apr 2013, 08:36

Zna li iko, hoće li biti snimak utakmice na Areni 1, da pokušam na miru pogledati, šta se sve jučer zbivalo na terenu?

ZOLI i porodici sabur, biće aBd sve najbolje. Brz oporavak najvećoj nadi BH fudbala. Vole te Manijaci.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 11 apr 2013, 08:43

avlami97 je napisao/la:Zna li iko, hoće li biti snimak utakmice na Areni 1, da pokušam na miru pogledati, šta se sve jučer zbivalo na terenu?

ZOLI i porodici sabur, biće aBd sve najbolje. Brz oporavak najvećoj nadi BH fudbala. Vole te Manijaci.
imas danas u 9 na areni 4 i u 6 sati na areni 3

ljut je Amar
[youtube][/youtube]
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 11 apr 2013, 09:27

A i ljuti smo a i sokirani smo sto se ovakve stvari nama ponavljaju i sto povrede koje dobiju nasi igraci zaista bivaju teske.Preteske.Po utakmici u prosjeku gubimo po jednog igraca i to na duzi period.Juce smo izgubili 3 igraca,a jednog na duzi period.Tesko bi i velike evropske ekipe nadoknadile ovakve gubitke kakve mi imamo od priprema pa do danas.

Pred utakmicu juce,sjedimo na tribini,standardna ekipa i bas tako pricamo malo o tim stvarima,i ja kazem kako u ovom trenutku ne bih mogao ni zamisliti da igramo bez Zolotica.Eto,samo sat vremena poslije morao sam u glavi postaviti situaciju da je nas dragi mladic izgubljen do kraja sezone.Sada cemo svi morati zamisliti ekipu bez njega.

Nije mi nesto fer pisati o samoj utakmici.Reci cu samo da je Amar u pravu kada kaze za prvo poluvrijeme i drkadzijski pristup nasih igraca,a ovo ostalo nam se vratilo rezultatski.Zbog ovih povreda i crvenih kartona,napravismo od gotovog veresiju.Ali nije problem rezultat juce,i to je nesto sto je u ovom trenutku bar meni najmanje vazno.
Igracki kadar se sada sveo na totalni minimum i zaista ne vidim kako ce Amar ovo vise krpiti.Toliko povrijedjenih,kartoniranih igraca,da je ovo nevjerovatno.Mislim da ne pamtim ovakvu situaciju otkada pratim Zelju,a bogami ima tome mnogo mnogo sezona prijeratnih.

Povreda Zolotica je teska i ono je zaista izgledalo sokantno na samom terenu.Medjutim,srecom,izgledalo je gore nego sto to zaista i jeste.Neko gore je jako lijepo objasnio ovu povredu u detalje i ja se potpuno slazem.Oporavak ce biti dug ,ali je Zolotic bolje prosao u sustini nego Bogicevic,Smajic i Kvesic sa svojim povredama.Ostalo je da se Kvesic jos vrati,ali mislim da ce Zola prije njega ponovo na teren.Racunam da je Zola tu sa nama za 6-7 mjeseci,a za Kvesu nisam bas siguran,ali on jos nece zadugo.Dva bisera igracka,cije su karijere trebale biti svijetle,blistave,sada moraju da se izbore u svojim glavama da mogu iz svega ovoga izaci jaci i kao osobe i kao igraci.Bice to tezak period za njih.Kvesic je vec dugo van terena i mogu samo da zamislim kako on sve ovo prozivljava i ovaj period kada je u oporavku i mirovanju dok gleda kako se njegovi saigraci pate i kako se ovo sve ponovo desava sa njegovim drugovima.

Moramo kao tim stisnuti zube.Opet je Amar u pravu,mozemo plakati ili mozemo probati ostati u naboju da pokusamo da osvojimo ove titule s obzirom na gotovo totalni limitirani igracki kadar koji sada imamo.Sada ce biti totalno tesko.Ne mogu vise da krivim nijednog igraca i nijednu situaciju u kojoj se nasi budu nalazili,jer realno poklopile su se tako lose stvari ,da to toliko moze psihicki da utice na ekipu u negativnom smislu.Ovo samo Amar moze probati malo motivisati.Nasi igraci koji su zdravi su se za ovih par mjeseci nagledali toliko teskih povreda,da mi je shvatljivo to da ce svaki od njih stalno to imati u glavi,kao i zelju da se sacuvaju i da im se ne desi nista slicno.

Sta je,tu je.Meni ostaje nada da ce Svraka i Bekric brzo ponovo izaci na teren.Nadam se da ce Smajic morati dobiti novu sansu i da ovaj put vise nece biti povreda za njega,nadam se da ce Kerla sa ovom novom sansom doci u formu i da ce napraviti stabilnu odbranu sa Bogicevicem,a nadam se da ce se naci neko rjesenje sa Bucanom,jer nam treba igraca,pa bar da je u rezervi,jer vise nemam pojma ko bi mogao biti u rezervnom sastavu kada se sklopi nekako prvih 11.
Zoloticu zelim da se sto prije vrati.Cekacemo ga.I docekati ovacijama.I njega i Josipa Kvesica.Ta dva momka ce ponovo zablistati u svetom dresu.Mi svi jedva cekamo da dodje taj dan.
Ostalim igracima zelim da skupe hrabrosti i da zadnji atom svoje snage daju za svoje povrijedjene saigrace,za klub,za navijace i za novu titulu,koja ce siguran sam,opet doci u nase vitrine,bez obzira na sve.Zeljo ima taj poznati inat.Hrabro naprijed.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 apr 2013, 09:41

boccaccio je napisao/la:
Povreda Zolotica je teska i ono je zaista izgledalo sokantno na samom terenu.Medjutim,srecom,izgledalo je gore nego sto to zaista i jeste.Neko gore je jako lijepo objasnio ovu povredu u detalje i ja se potpuno slazem.Oporavak ce biti dug ,ali je Zolotic bolje prosao u sustini nego Bogicevic,Smajic i Kvesic sa svojim povredama.Ostalo je da se Kvesic jos vrati,ali mislim da ce Zola prije njega ponovo na teren.Racunam da je Zola tu sa nama za 6-7 mjeseci,a za Kvesu nisam bas siguran,ali on jos nece zadugo.Dva bisera igracka,cije su karijere trebale biti svijetle,blistave,sada moraju da se izbore u svojim glavama da mogu iz svega ovoga izaci jaci i kao osobe i kao igraci.Bice to tezak period za njih.Kvesic je vec dugo van terena i mogu samo da zamislim kako on sve ovo prozivljava i ovaj period kada je u oporavku i mirovanju dok gleda kako se njegovi saigraci pate i kako se ovo sve ponovo desava sa njegovim drugovima.
Upravo tako.. Kvesina povreda je mnogo komplikovanija kada se dugorocno gleda.. Ja Zolu ocekujem zdravog i u punom pogonu tek pocetkom sezone 2014/2015.. Nazalost izgubice godinu i par mjeseci koji su mozda najbitniji za njegov igracki razvoj ali ne sumnjam da ce on biti super igrac i posle oporavka..
BUDI ŽELJO !!!

galeb
Kontakt:

Post Postao/la galeb » 11 apr 2013, 09:43

Joj ljudi ne znam za vas, ali ja sinoc nisam oka sklopio. Jutros ustanem, citam portale i citam poruke podrske za Zolu suze mi same na oci naviru.. Te poruke govore kakav je covjek, ljudina, profesionalac, sta sve ne! Zaista se nadam da ce se Zola vratiti jaci nego ikad, jer nije mala stvar u nasoj ligi izboriti se u prvih 11 u maticnom klubu, a Zola je to iskljucivo svojim radom i strpljenjem uspio. Jedan od najdrazih igraca u plavom dresu i bas njega ovaj peh da zadesi.

Samo se nadam da ovo na igrace nece ostaviti dublji psiholoski uticaj, te da ce imati snage stisnuti zube do kraja prvenstva, jer ovo je zaista sok bio za sve njih.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 11 apr 2013, 10:05

nadam se da se mesh... nece ljutiti, ovo se jednostavno mora i ovdje prenijeti:

Ljudi, navijači, Manijaci, oni koji vole ovaj klub. Ovo su teška vremena za naš tim. Ova sezona se jednostavno urotila protiv nas. A kada je teško porodica se drži skupa. Kao jedno.
Uprkos svemu još smo prvi na tabeli. Sada ova ekipa treba podršku više nego ikada.

Svašta smo pisali o našim igračima. Nismo laka publika, to je sigurno. Ja prvi.
Ali u ovoj situaciji i do kraja sezone za mene su ovi igrači koji iznesu ovu prokletu 2012/2013 sezonu su heroji. Do kraja sezone za mene je Jamak jednak Lampardu, Stanić je Juan Mata, Vasilić je Luiz, Antolovic je Buffon. Kunem se da su mi Colic i Urdinov poput Albe ili Ashley Colea. Liči li i vama Adilović na Drogbu, a Selimović pomalo na Valenciu? Ima li smisla pominjati Bekrića koji je ubica baš kao Ronaldo? A kako igrati bez Svrake koji ubija poput Alonsa.
Ovi momci koji moraju iznijeti ostatak sezone su najbolji igrači na svijetu. Danas su oni ŽELJO i trebaju nas više nego ikada.
Ne mogu vam opisati kako se osjećam poslije ovoga večeras. Došlo mi je tako teško kao da je neko moj stradao.
Ni veći klubovi ne bi izdržali ove udarce koje smo mi podnijeli i podnosimo ove sezone. Sada više nego ikada volim ovaj tim i onu sjebanu tribinu i ulaz preko blata i krkane od zaštitara i vas 2000 ludaka koji ste uvijek tu. Možda nismo najsretnija ekipa za navijati za nju...ali smo nenadjebivi i neuništivi.

I više nego ikad sam ponosan na naše igrače. Bez obzira na to kako se sezona završi.

Zola...malo smo te svi izpehirali. Ali puno smo bili ponosni na tebe jer si iz naše tvornice. Naše dijete u punom smislu te fraze. I još uvijek smo. I ja znam da ćeš se vratiti da opet budeš dosadan protivnicima. Znaš, neki drugi igrači bi izbjegli taj duel...ti ne bi nikad. Jer te šljaka odgojila. Ozdravi brzo, mi smo i dalje tu...čekamo te.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 11 apr 2013, 10:11

SB90 je napisao/la:nadam se da se mesh... nece ljutiti, ovo se jednostavno mora i ovdje prenijeti:

Ljudi, navijači, Manijaci, oni koji vole ovaj klub. Ovo su teška vremena za naš tim. Ova sezona se jednostavno urotila protiv nas. A kada je teško porodica se drži skupa. Kao jedno.
Uprkos svemu još smo prvi na tabeli. Sada ova ekipa treba podršku više nego ikada.

Svašta smo pisali o našim igračima. Nismo laka publika, to je sigurno. Ja prvi.
Ali u ovoj situaciji i do kraja sezone za mene su ovi igrači koji iznesu ovu prokletu 2012/2013 sezonu su heroji. Do kraja sezone za mene je Jamak jednak Lampardu, Stanić je Juan Mata, Vasilić je Luiz, Antolovic je Buffon. Kunem se da su mi Colic i Urdinov poput Albe ili Ashley Colea. Liči li i vama Adilović na Drogbu, a Selimović pomalo na Valenciu? Ima li smisla pominjati Bekrića koji je ubica baš kao Ronaldo? A kako igrati bez Svrake koji ubija poput Alonsa.
Ovi momci koji moraju iznijeti ostatak sezone su najbolji igrači na svijetu. Danas su oni ŽELJO i trebaju nas više nego ikada.
Ne mogu vam opisati kako se osjećam poslije ovoga večeras. Došlo mi je tako teško kao da je neko moj stradao.
Ni veći klubovi ne bi izdržali ove udarce koje smo mi podnijeli i podnosimo ove sezone. Sada više nego ikada volim ovaj tim i onu sjebanu tribinu i ulaz preko blata i krkane od zaštitara i vas 2000 ludaka koji ste uvijek tu. Možda nismo najsretnija ekipa za navijati za nju...ali smo nenadjebivi i neuništivi.

I više nego ikad sam ponosan na naše igrače. Bez obzira na to kako se sezona završi.

Zola...malo smo te svi izpehirali. Ali puno smo bili ponosni na tebe jer si iz naše tvornice. Naše dijete u punom smislu te fraze. I još uvijek smo. I ja znam da ćeš se vratiti da opet budeš dosadan protivnicima. Znaš, neki drugi igrači bi izbjegli taj duel...ti ne bi nikad. Jer te šljaka odgojila. Ozdravi brzo, mi smo i dalje tu...čekamo te.
Objasnio!
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 11 apr 2013, 10:13

SB90 je napisao/la:nadam se da se mesh... nece ljutiti, ovo se jednostavno mora i ovdje prenijeti:

Uprkos svemu još smo prvi na tabeli. Sada ova ekipa treba podršku više nego ikada. ..............

Čovječe, mi vodimo na tabeli i u finalu kupa smo .... a i Klub sam po sebi nije odavno bio u ovako dobroj situaciji. Sjeti se vremena ne tako davno kad ni dresova nismo dovoljno imali. Jest par stvari krenulo naopako ali sačekaj malo ... ko da ostali nečem valjaju !

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 11 apr 2013, 10:18

Od samog početka taktika i sama igra posta vljena ko **** uvjek ista formacija jedan napadač onaj ga njihov visoki štoper čuvao i pjevaj borbene umjesto da je krenuo otvorenije i napadao nedao im disat on na svom terenu počinje utakmicu sa zatvorenom postavkom onaj urdinov klasičan bek samo nazad naprijed za ****.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 11 gostiju.