Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pa dobro momci koliko vi to obrćete pa vam malo 150-200 večeras ? 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Jos joj ja reko ne dijeli nista,dat cu vam ja sve preko stoje samo da prodjem96BadBoy je napisao/la:Da nije 69 osto bi ti crven taj par

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Sta odigrati sutra za 50 kermi...ja sam ostao bez ideje za sutra
..dajte nekih par tekmi sto bi otprilike trebalo proc 

Radnik,Zeljeznicar,Mladost gol, u 5 sati po pare i ostat ce ti za nocniPrinceofVeresija je napisao/la:Sta odigrati sutra za 50 kermi...ja sam ostao bez ideje za sutra..dajte nekih par tekmi sto bi otprilike trebalo proc

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Jos joj ja reko ne dijeli nista,dat cu vam ja sve preko stoje samo da prodjem96BadBoy je napisao/la:Da nije 69 osto bi ti crven taj par.Al kurko mala zapela na 69 ,bit ce nesta je zasvrbilo

Igraj Široki ti si najbolji!
generalno ja kladionicu shvatam kao zajebanciju, zabavu koja donese nesto para, znaci nista drugo. prosjecna uplata dnevno mi je 20 kerma na tiket, ne igram svaki dan, vikendnom znam nekad pojacati sa uplatom, al to opet cirka bude mjesecno 600-700 kerma uplate. e sad, dobitci po listicu mi idu od 200 do 400 kerma (veceras je nica kp1 zajebala, tako da je trebalo biti vise), sto znaci da 3 tiketa mjesecno dobitna pokrivaju svu moju uplatu. naravno da vodim strogu evidenciju uplate-dobitaka, tako da ne znam sta bih ti rekao. bude mjeseci u strasnom plusu, bude mjeseci kad se ne mozes sastaviti, pa bude minusa 100-200 kerma, ili plusa tu negdje...gaston je napisao/la:Pa dobro momci koliko vi to obrćete pa vam malo 150-200 večeras ?
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Oj da je meni sutra dobitni sastavit treba mi ko hljeba :O
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Isti smo buraz tu otprilike s ulozima,vikendom sam znao zgrnut love na uplatu na 2 tiketa od 50-80 km samo tako ..samo u zadnje vrijeme me potrefila malercina pa ne smijem vise da roknem kvotu vecu od 3-4...i za sutra sam ostao bez inspiracijestulic89 je napisao/la:generalno ja kladionicu shvatam kao zajebanciju, zabavu koja donese nesto para, znaci nista drugo. prosjecna uplata dnevno mi je 20 kerma na tiket, ne igram svaki dan, vikendnom znam nekad pojacati sa uplatom, al to opet cirka bude mjesecno 600-700 kerma uplate. e sad, dobitci po listicu mi idu od 200 do 400 kerma (veceras je nica kp1 zajebala, tako da je trebalo biti vise), sto znaci da 3 tiketa mjesecno dobitna pokrivaju svu moju uplatu. naravno da vodim strogu evidenciju uplate-dobitaka, tako da ne znam sta bih ti rekao. bude mjeseci u strasnom plusu, bude mjeseci kad se ne mozes sastaviti, pa bude minusa 100-200 kerma, ili plusa tu negdje...gaston je napisao/la:Pa dobro momci koliko vi to obrćete pa vam malo 150-200 večeras ?

- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Pratim buraz prva dva..samo cu umjesto Mladosti dodat Sevillu kec i to je tomiky_hz je napisao/la:Radnik,Zeljeznicar,Mladost gol, u 5 sati po pare i ostat ce ti za nocniPrinceofVeresija je napisao/la:Sta odigrati sutra za 50 kermi...ja sam ostao bez ideje za sutra..dajte nekih par tekmi sto bi otprilike trebalo proc
Cisto da ih klepis dva put

@PriceofVeresija, nisam ni ja optimistican sutra nikako. Ovu nasu kukuruz ligu necu da igram (a moglo bi se na njoj sa finim informacijama uzeti lova, ali nemam nikakvih informacija o njoj).
mislim generalno ja nogomet ne pratim, niti bilo koji sport. utakmicu pogledam jednom u sto godina i to kad bas neko igra.
mene vuce sutra vitez kp2, zrinjski kp2, zeljo 2 i radnik kp1, al opet nemam informacija nikakvih, tako da ti nisam bas pouzdan.
city ce vjerovatno doci 2 u onom kupu protiv mildsbroa. sevila bi isto trebala. valencia se namece sama od sebe, ali oni uvijek nepouzdani. monaco ima uzvrat sa citijem,tako da tu pametan nisam nikako....
mislim generalno ja nogomet ne pratim, niti bilo koji sport. utakmicu pogledam jednom u sto godina i to kad bas neko igra.
mene vuce sutra vitez kp2, zrinjski kp2, zeljo 2 i radnik kp1, al opet nemam informacija nikakvih, tako da ti nisam bas pouzdan.
city ce vjerovatno doci 2 u onom kupu protiv mildsbroa. sevila bi isto trebala. valencia se namece sama od sebe, ali oni uvijek nepouzdani. monaco ima uzvrat sa citijem,tako da tu pametan nisam nikako....
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Velik ulog je Monacu, naslov je u igri
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Sigurnije na golove bar cu ih ja odigrati,hebes ga a i malo veca kvota a,bar su oni zicer na 3+ ,po kvoti 1,58 bolje ganjati neko keca kojeg ce vjerujem pola svijeta igrati.KingJamesMVP je napisao/la:Velik ulog je Monacu, naslov je u igri
- QUARTERBACK
- Kontakt:
gdje ste picoke vratija se sime 

ajmo golden state i houston za 250KM 

Hoćemo li ti praviti inauguraciju ?QUARTERBACK je napisao/la:gdje ste picoke vratija se sime
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jesam li je zasluzio???? kume sta je s tebe ne javljas se vise nikakogaston je napisao/la:Hoćemo li ti praviti inauguraciju ?QUARTERBACK je napisao/la:gdje ste picoke vratija se sime

Ti si zaslužio samo guraciju.QUARTERBACK je napisao/la:jesam li je zasluzio???? kume sta je s tebe ne javljas se vise nikakogaston je napisao/la:Hoćemo li ti praviti inauguraciju ?QUARTERBACK je napisao/la:gdje ste picoke vratija se sime

Ufuro se otkako sam na položaju.

Nema tebe jbg ti, okupirala te ona mlada dama, ne da ti poruku poslat starom prijatelju.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma kakva ona nista to hahahaha
eo ybm dan paytonu sta glumi veceras ni osuto nije ccc
Pusti priču. Slika na instagramu je tu, zvonee zvona svadbenaaaQUARTERBACK je napisao/la:ma kakva ona nista to hahahaha

Ja imam Hezonju over 5.5.

Past ću na ovim u-17 Chile-Kolumbija 2+ i lagano spavat.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahahah ma ne znam evo ni ja sto pratim odo nalupat sta i leci spavat vidim nema nikog raspala se sluzba al ne i nasa druzba?? hahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.