FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 apr 2013, 23:05

bistrikboy je napisao/la:e stvarno kao da smo ograjisali,peh za pehom ovo vec nije normalno.Kvesic,Zolotic,Svraka,Bekric,Vasilic i Jamak ne igraju u Bijeljini.Pola ekipe u odnosu na prvu polusezonu plus Zeba koji je otisao.

O utakmici ne znam sta da napisem,nesto smo kao napadali ali sve nekako nazor,umorni su nasi pravo,a malo igraca imamo na raspolaganju.Zrinjski mangupski uzeo zasluzeno bod.

Izdrzi Zola!
Kakav zaslužen bod, odigrali kao i prethodnih 5 utakmica, nisu se sastali s loptom, nabili smo ih u 16 i sa igračem manje, njihov bod je čista nafaka. Odavno bezveznija ekipa nije gostovala na Grbavici.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 10 apr 2013, 23:07

storm_raider je napisao/la:Naravno da nije bilo namjere, to se vidjelo i sa tribina. Decko se odmah za glavu uhvatio. Pustite ove internet ratnike.
Rekoh ja al niko ne haje :roll:

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 10 apr 2013, 23:08

Remi protiv Zrinjskog, teška povreda Zolotića

http://fkzeljeznicar.ba/remi-protiv-zri ... tica/5173/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 apr 2013, 23:08

Stvarno mi je zao sto se desilu Zoli. Po meni jedan od najvecih zvijezda u buducnosti bh fudbala. Nazalost, desio mu se sad ovaj peh, ali to ne mora nista da znaci... I meni se cini da nije bio namjeran start igraca Zrinjskog
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 10 apr 2013, 23:09

Zoletiću želim brz oporavak, gledao sam tekmu i nakon onog starta bilo mi je svejedno hocete li kiksati. IZDRZI MAJSTORE

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 apr 2013, 23:10

Svaka čast autoru
Danas nije moj Željo izgubio bod!! Nije ni dva!! Ne jer danas je Željo izgubio mnog više, danas je fudbal izgubio puno, jer jedan dječak velikog srca i sportista je trenutno mučki zaustavljen od svog kolege koji se ne može nazvati sportistom (jer nije ni prišao povrjeđenom)!! Nermin Zolotić dječak koji je imao sve i pružao toliko da mi je bila privilegija i čast gledati ga kako se bori i igra bez faula prema protivniku, bez gestikulacije kad dobije udarac, da igra srcem onog razigranog djeteta koje voli fudbal i svoj klub i svoju reprezentaciju, svoju BiH !! Na žalost to ovaj (ne)sportista je učinio večeras sve da pokuša da mu to otrgne, otme, uništi i samo se u Boga uzdam da Zola se vrati još jači, još bolji i da se nikad nikom ovo ne desi!! Izdrži Nermine izdrži jer svi smo mi koji volimo Želju, Bosnu i tebe večeras NERMIN ZOLOTIĆ !

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 10 apr 2013, 23:12

Kako vas bolan nije Boga strah da pisete da ono nije namjeran start. Prvi udarac na nogu i poslije toga namjerno stajanje drugi put da potvrdi ono sto je prvi put uradio. Ono moze samo uraditi jedan obicni idiot koji je dosao sa namjerom da nekom naprkosi.

Stidite se.

IZDRZI ZOLA MANIJACI SU UZ TEBE !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 apr 2013, 23:12

Ljudi moji, evo tek sada sam usao u kucu. Sta nam se ovo dogada, pa ovo je za nepovjerovati. :cry: :cry:
Tolike povrede, pa ovo vise se ne moze reci da je slucajno. :!: Previse smo dusmana navukli na sebe, i sada kada CUJEM NEKOG OD NAVIJACA DA NAM U EKIPI NE TREBAJU KOSTOLOMCI POTOM CULUMA, bi ga samarao do zore....Ali zaista jer tako.... :!: Takvi igraci su nam vise nego potrebni, jer bolje je da mi lomimo, nego da nas lome....Izgleda da jos nismo naucili tu lekciju....

" onclick="window.open(this.href);return false;!

Zola kraju izdrzi, svi SMO UZ TEBE....

Raja su me obradovala, svojim stavom i nakon 0:0, bar ovi koji su bili. A ove picke sto ne dolaze, vjerujte niste ni potrebni vise, picke izdajnice. (Bar ovi koji su u mogucnosti pa ne dolaze)..
Ja sam kasnio 30 min, pa sam opet dosao, nije mi smetalo, a vama gospodo IZGLEDA SMETA STO SMO PRVI I BORIMO SE DA DUPLU KRUNU, PA STE POCELI UMJESTO VODE, DA VINO PIJETE, PA KADA JE NESTALO VINA; ONDA CEMO SRATI, a da to je ipak najlakse...

Za igru, zaista nemam puno sta dodati. Jednostavo cu gledati na ovaj rezultat, kao da nam se vratila Lukavica, gdje smo realno trebali bod izvuci. Dakle, dobra stvar sto se odmah vratilo, i kao takvo treba zaboraviti i okrenuti se dalje... ;)
EDIT: Onaj mladi golman FK Zrinjskog je zaista kapacitet. Trebali bi nasi malo razmisliti o njemu.

Momci idemo dalje, NEMA PREDAJE. AKo nista svi trebamo da budemo tu SADA KAO JEDAN. Mozemo ovo do kraja uraditi kako treba. Imamo problema, ali opet imao najbolje pripremljene igrace. Ja vjerujem u ove nase rezerviste koji ce u narednom periodu morati zaigrati. VJERUJTE I VI, JER ONI TO ZAISTA MOGU, samo im treba jedna MALA DOZA PODRSKE.....

FORZA ZELJO.... I MOLIM VAS DO KRAJA; BEZ MILOSTI, lomite vi noge, vrijedajte, ali vise ne dajte na sebe.....
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 10 apr 2013, 23:21, ukupno mijenjano 3 puta.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 10 apr 2013, 23:16

slika

High

Post Postao/la High » 10 apr 2013, 23:17

Šteta velika. Brz oporavak želim, od srca.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 10 apr 2013, 23:17

Igrati sada meč po meč i uzimati bodove :)

Laku noć momci, Zola sretno sa operacijom. VOLIM TE ŽELJO !
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 10 apr 2013, 23:18

Inace vas ne gotivim al danas sam vas igrao na klad pa sam malo pogledao utakmicu :D
Danas ste bili puno bolji al niste dobili istvarno niste imali srece..mada ste mogli vrlo lahko i izgubit nakon kontri Zrinje, Jamak ne zasluzeno crvni karton, Vasilica se rijesite sto prije..puno puno gresaka, moze se tu naci puno bolji stoper od njega..Zao mi Zolotica, al Boze moj desava se i to..meni licno jedan od drazih igraca Zelje,
Sretno u nastavku

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 10 apr 2013, 23:18

Svi znaju trazit mane igracima,psovati poslije tekme a to sto su nam tribine prazne i sto nemaju podrsku kakvu bi trebali nikom nista jel tako ? Licemjerno sa nase strane,nemamo im pravo nista prigovoriti i da ne osvojimo titulu,sami igraju ..gdje smo mi ? umjesto da punimo tribine,da sve bude plavo mi cekamo da se tekma zavrsi pa ko misevi pocnemo trazit mane igracima .

JEL NAS STID ?
Željeznicar za život cijeli !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 10 apr 2013, 23:19

Ima li ko info u vezi operacije,je li zavrsila?
SLOBODA NAVIJAČIMA

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 10 apr 2013, 23:21

ennis je napisao/la:Ima li ko info u vezi operacije,je li zavrsila?
zavrsena operacija,ceka se doktor da se vidi sta ce on reci...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 10 apr 2013, 23:23

arelinho je napisao/la:
ennis je napisao/la:Ima li ko info u vezi operacije,je li zavrsila?
zavrsena operacija,ceka se doktor da se vidi sta ce on reci...
aha hvala drug,hajd ako budes imao informaciju vise od nas proslijedi
SLOBODA NAVIJAČIMA

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 apr 2013, 23:24

Hebiga to je fudbal ovakve se stvari desavaju, no ima sve gore od goreg (Foe, Feher, Morosini) - iako mi je stvarno zao Zolotica.
Kada je Wasilewski nakon brutalnog starta Witsela ponovo zaigrao fudbal to ce uciniti i Zolotic. Sada se treba okrenuti Radniku i pokusati gore ostati neporazen, ali isto tako treba napomenuti koju su glupost veceras uradili Jamak i Vasilic. :? :?

Bice za nas veoma dobro sto cemo imati cijelu narednu sedmicu da se pripremimo za utakmicu protiv Celika i nadam se da ce do tad Bekirc biti spreman za nastup.

SEF mora takodjer pokusati potpisati Bucana koji bi nam bio veliko pojacanje u ovoj situaciji.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 apr 2013, 23:27

Operacija zavrsena cekamo doktora

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 10 apr 2013, 23:29

amerosm je napisao/la:Hebiga to je fudbal ovakve se stvari desavaju, no ima sve gore od goreg (Foe, Feher, Morosini) - iako mi je stvarno zao Zolotica.
Kada je Wasilewski nakon brutalnog starta Witsela ponovo zaigrao fudbal to ce uciniti i Zolotic. Sada se treba okrenuti Radniku i pokusati gore ostati neporazen, ali isto tako treba napomenuti koju su glupost veceras uradili Jamak i Vasilic. :? :?

Bice za nas veoma dobro sto cemo imati cijelu narednu sedmicu da se pripremimo za utakmicu protiv Celika i nadam se da ce do tad Bekirc biti spreman za nastup.

SEF mora takodjer pokusati potpisati Bucana koji bi nam bio veliko pojacanje u ovoj situaciji.
ko su vam svi aut??

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 10 apr 2013, 23:30

OUT : Zola, Bekric, Jamak(1 tekma, vjerovatno), Vasilic(2 tekme, vjerovatno), Kvesic.
Zadnja izmjena: Oxidenks, dana/u 10 apr 2013, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Hrasno15 i 16 gostiju.