NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Epidaurus
Kontakt:

Re: NBA chat/svastara/prepucavanja

Post Postao/la Epidaurus » 08 maj 2020, 22:12

Ima covjek fetis na oruzje. Odlicno je siguran je on al eto nek ima utoka da se nadje. Dakle il nije tacan skroz pa ima afinitet ka oruzju il ipak policija ne radi posao jednako dobro kao u najrazvijenijim zemljama EU. Nabavi jos koji automat nek se nadje ako Meksikanci udare ko Srbi 92e da ne budes goloruk.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 maj 2020, 22:17

Epidaurus je napisao/la:
08 maj 2020, 22:12
Ima covjek fetis na oruzje. Odlicno je siguran je on al eto nek ima utoka da se nadje. Dakle il nije tacan skroz pa ima afinitet ka oruzju il ipak policija ne radi posao jednako dobro kao u najrazvijenijim zemljama EU. Nabavi jos koji automat nek se nadje ako Meksikanci udare ko Srbi 92e da ne budes goloruk.
Neka je sta fali utoci ne dira nikog.

Hvala Bogu nikad nisam dosao u situaciju, i da Bog da nikad i ne doso. Ali to ne znaci da se ljudima ne desava svasta. Eto Graz gdje si vec to 0% provala u kuci, kriminala, pljacki itd. harmonija. Ja sam siguran da su svi od tih ljudi razmisljali kao i ti da se nece njima desit, dok im se nije desilo. I ja mislim da se nece ni meni desit, ali samo i slucaju da se slucajno desi, nek se nadje

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 maj 2020, 22:22

Eto i Ahmaud otiso cojk da trci nije ni sanjo da ce ga presrest ljudi s pumapricama. Da je imo utoku mozda bi i bio ziv, ili bi situacija bila drugacija, ko zna

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 08 maj 2020, 22:35

Ma pusti i to, nosio ne nosio, to ne znači da ova dva redneka, debila, nisu krivi. Vidiš im na faci da su jedva čekali da roknu crnca.
1921

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 maj 2020, 22:40

GeriOldman je napisao/la:
08 maj 2020, 22:35
Ma pusti i to, nosio ne nosio, to ne znači da ova dva redneka, debila, nisu krivi. Vidiš im na faci da su jedva čekali da roknu crnca.
Po mojoj procjeni na osnovu svega u vezi slucaja, nece biti krivi. Tuzilastvo mora dokazat da je beyond reasonable doubt, to ce biti ne moguce dokazat s obzirom na video gdje se vidi zaljetanje i natezanje oko puske. Svaka osoba koja drzi oruzje u onoj situaciji bi pucala.

Ali vidjet cemo, ako dokazu da su krivi nemam nista protiv. Vjerovati sudskom procesu kakav god ishod bio

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 08 maj 2020, 22:50

slika

Freedom

I policajac kad izàdje na teren po osnovu neke prijave moze ga samo pitat zasto nosis automatsku pusku u javnosti (ako smije i to)
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 08 maj 2020, 23:00

RollMan je napisao/la:
08 maj 2020, 22:50
slika

Freedom

I policajac kad izàdje na teren po osnovu neke prijave moze ga samo pitat zasto nosis automatsku pusku u javnosti (ako smije i to)

Ma lik krenuo malo do škole da izrafala pokoje dijete , pravda se igrica je kriva ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 08 maj 2020, 23:08

bombaysaphire je napisao/la:
08 maj 2020, 10:20
:hmmmmm:
dscile je napisao/la:
08 maj 2020, 07:28
Cekaj malo, jesam li ja dobro skontao.. Ova dvojica su na sred parka samovoljno (dakle nisu policija) pokusali sa sacmarom uhapsiti lika koji opisom izgleda kao neko ko je provaljivao u kuce?

Pa je l postoji iko na forumu da se ne bi pokusao odbraniti da ispred tebe iskoce neke budale sa sacmarom? Na osnovu cega bi oni mogli biti oslobodjeni za ubistvo, ne kontam?

Ma pusti Alema i njegovo filozofiranje , debilna nacija i ende .
Frajer spominje crnce i geto , i to mu je sve što može reći...
Kenjaju naravno sa rasizamom u SAD-u , i čitavom svijetu ali imaju razloga , itekako imaju ...
Debilna država, likovi dolara nemaju a imaju 400 kila , jedino dobro je ako imaš imalo mozga možeš biti milioner bez problema...

Da je bio bijelac ova dvojica bi mu pomogla da se sakrije , nahranili bi ga i još bi mu dali dolara da ima ...
Čuj druge boje ti koža, bićeš moj rob !?!?
Nije im ni to bilo dovoljno, pa su ih ganjali po ulicama i viješali kao da je priredba da dijeca vide mrtvog crnca , da je to normalno ...

Poredi naciste , pa Njemačka poslije rata suđenje sve generale osudila , autoput je dan danas besplatan zbog Hitlera ...
U debilnoj Americi je normalno da odeš u drugu državu, da ubijaš ljude kako stigneš zbog "nekih" razloga , i kad se vratiš slave te kao ratnog veterana :rol: :rol: :rol:
Ma to je taj debilni kaubojski mentalitet nek puca ko hoce i koliko hoce, to je amerima ono WOW, voditi dijete od 8 god. na strelista itd., daj svakom idijotu mogucnost da kupi oruzje, nek se malo puca sta fali

eno najbolji primjer onaj njihov snajperista Chris Kyle sto je roknuo preko 150 ljudi u Iraku, superstar frajer tamo postao, gostovanja kod Conana, to sprdnja vicevi ovo ono, sta reci vise :urnebes:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 08 maj 2020, 23:14

Balon je napisao/la:
08 maj 2020, 23:08
bombaysaphire je napisao/la:
08 maj 2020, 10:20
:hmmmmm:
dscile je napisao/la:
08 maj 2020, 07:28
Cekaj malo, jesam li ja dobro skontao.. Ova dvojica su na sred parka samovoljno (dakle nisu policija) pokusali sa sacmarom uhapsiti lika koji opisom izgleda kao neko ko je provaljivao u kuce?

Pa je l postoji iko na forumu da se ne bi pokusao odbraniti da ispred tebe iskoce neke budale sa sacmarom? Na osnovu cega bi oni mogli biti oslobodjeni za ubistvo, ne kontam?

Ma pusti Alema i njegovo filozofiranje , debilna nacija i ende .
Frajer spominje crnce i geto , i to mu je sve što može reći...
Kenjaju naravno sa rasizamom u SAD-u , i čitavom svijetu ali imaju razloga , itekako imaju ...
Debilna država, likovi dolara nemaju a imaju 400 kila , jedino dobro je ako imaš imalo mozga možeš biti milioner bez problema...

Da je bio bijelac ova dvojica bi mu pomogla da se sakrije , nahranili bi ga i još bi mu dali dolara da ima ...
Čuj druge boje ti koža, bićeš moj rob !?!?
Nije im ni to bilo dovoljno, pa su ih ganjali po ulicama i viješali kao da je priredba da dijeca vide mrtvog crnca , da je to normalno ...

Poredi naciste , pa Njemačka poslije rata suđenje sve generale osudila , autoput je dan danas besplatan zbog Hitlera ...
U debilnoj Americi je normalno da odeš u drugu državu, da ubijaš ljude kako stigneš zbog "nekih" razloga , i kad se vratiš slave te kao ratnog veterana :rol: :rol: :rol:
Ma to je taj debilni kaubojski mentalitet nek puca ko hoce i koliko hoce, to je amerima ono WOW, voditi dijete od 8 god. na strelista itd., daj svakom idijotu mogucnost da kupi oruzje, nek se malo puca sta fali

eno najbolji primjer onaj njihov snajperista Chris Kyle sto je roknuo preko 150 ljudi u Iraku, superstar frajer tamo postao, gostovanja kod Conana, to sprdnja vicevi ovo ono, sta reci vise :urnebes:
Snajperista u Iraku :rol: :rol: :rol:
I šta priča lik po emisijama, kako je ubijao vjekovne neprijatelje pa najtežim uslovima garant ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 maj 2020, 23:16

@balon
Ne moze ko hoce i kako hoce, sve po zakonu :kafa:
Jebga Kyle bio puko mentalno

A da je bio jak snajperista jeste, najvise confirmed kills. 163. On i Carlos Hathcock mozda top 5 u historiji covjecanstva :kafa:

Imas zanimljovost s Carlosom kad su istrazivali smrt Kennedija, njemu je trebslo 8 secundi da odradi sve sto Oswald jos je promasio metu. Dok je Oswald sve odradio navodno za 6 secundi. Pa kae covjek jedino da je Oswald bolji od mene, sto je nemoguce :kafa:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 maj 2020, 23:17

RollMan je napisao/la:
08 maj 2020, 22:50
slika

Freedom

Koji ce ti klinac automatska puska u javnosti ako nisi mentalno poremecena osoba?

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 08 maj 2020, 23:19

Onda ih preko milion vjerovatno takvih , znaci nije nista neobicno , sve redom južnjačke zemlje
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 maj 2020, 23:21

@ep
Ima pravo to exercise his rights. Kako ti kao liberalno demokratski progresivna osoba ne mos to svarit :kafa:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 maj 2020, 00:17

Ali zasto ce ti autonatska puska u javnosti ako nisi mentalno poremecena osoba? Moje pitanje ostaje isto. Mogu razumijet da neko ima pistolj, nije mi normalno ali eto razumijem. Cak i za lovacke razumijem ali automatsko oruzje nema Boga da normalna osoba iz cista mira moze uzet. Hajmo onda i tenkove ljudima pustit da uzimaju je.bat mu mater malo flexat ovo ono.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 09 maj 2020, 00:21

alemsa je napisao/la:
08 maj 2020, 23:16
@balon
Ne moze ko hoce i kako hoce, sve po zakonu :kafa:
Jebga Kyle bio puko mentalno

A da je bio jak snajperista jeste, najvise confirmed kills. 163. On i Carlos Hathcock mozda top 5 u historiji covjecanstva :kafa:

Imas zanimljovost s Carlosom kad su istrazivali smrt Kennedija, njemu je trebslo 8 secundi da odradi sve sto Oswald jos je promasio metu. Dok je Oswald sve odradio navodno za 6 secundi. Pa kae covjek jedino da je Oswald bolji od mene, sto je nemoguce :kafa:
Aleme koga ba boli qrac za tamo nekim snajperistom koji je pobio preko 160 ljudi, takvi likovi u zemljama poput Njemacke itd. nisu uopste interesantni nikome kontas, ljudi se bave drugim stvarima kakvi pistolji, puske i ostale pizdarije
u USA takvi postanu superstar, idol heroj i sta sve ne, to je njiima ono WOW

a dobri ti ti zakoni tamo, ukupno vise oruzja nego stanovnika u USA, vidim dobro se regulise sve to nema sta :salut:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 maj 2020, 00:29

Pa ne postane svaki, ovaj je postao zbog filma sa Bardley Cooper. American sniper

Sve je regulisano kako treba, uopste ne postoji problem u vezi toga.

@ep

Pa neki judi vole da flexaju svoja prava, eo u Tx je izaslo prije neklliko godina da mozes open carry pistolj ako imas dozvolu, meni je licno glupo, sta ima ko znati, ali imas likova namjerno ga stave van majce da se vidi jer ima pravo kontas. Tako i ovaj, mozda ga libo za tim puskama ali hoce da flexa svoja prava

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 09 maj 2020, 00:30

"peace of mind" daj ba, ti kad nosas pistolj ti si spreman pucati, tebi je to na umu. Ako se zakacis sa nekim na parkingu, ti si spreman izvuci pistolj pa i zapucati, "krenuo je na mene", "samoodbrana" i ostala sranja. Haj reci ljudima da se ne radi nikakvo psiholosko testiranje, evo ja sad mogu otici do walmarta 3 minute od kuce i kupiti **** polu automat. A zivim u jednoj od drzava gdje bukvalno mozes kupiti lakse oruzje od alkohola/cigara. Imao sam situaciju da me lik pita "znas li ti gdje se metci imaju kupiti ovdje u prodavnici", isto ko kad u Bosni pitas "znas li ti gdje se ekseri imaju kupiti ovdje u prodavnici". Aleme ti si opran sa tom "liberal/desnica/kurcina" pricom, zao mi te
Zadnja izmjena: Zabit, dana/u 09 maj 2020, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 09 maj 2020, 00:31

Pa i kod nas svaka buda moze doci do oruzja ako pozeli. Bolje da svako ima uz sebe i da se mozes odbraniti ako zatreba.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 maj 2020, 00:35

Zabit je napisao/la:
09 maj 2020, 00:30
"peace of mind" daj ba, ti kad nosas pistolj ti si spreman pucati, tebi je to na umu. Ako se zakacis sa nekim na parkingu, ti si spreman izvuci pistolj pa i zapucati, "krenuo je na mene", "samoodbrana" i ostala sranja. Haj reci ljudima da se ne radi nikakvo psiholosko testiranje, evo ja sad mogu otici do walmarta 3 minute od kuce i kupiti **** polu automat. A zivim u jednoj od drzava gdje bukvalno mozes kupiti lakse oruzje od alkohola/cigara. Imao sam situaciju da me lik pita "znas li ti gdje se metci imaju kupiti ovdje u prodavnici", isto ko kad u Bosni pitas "znas li ti gdje se ekseri imaju kupiti ovdje u prodavnici". Aleme ti si opran sa tom "liberal/desnica/kurcina" pricom, zao mi te
Sve po zakonu

To sto se ti ne slazes s tim je tvoja stvar. Imas pravo na to, ti ne uzimaj niti se barchi tim.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 09 maj 2020, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 09 maj 2020, 00:35

kod nas dosta ljudi ima to, ali ja u 20 godina zivota tamo nisam vidio da neko kalas nosa na prsima i ulazi u prodavnicu da kupi hljeb. A vamo sam u par godina vidio sa onim AR-15 ulaze, redovno vidjam pistolje stavljeno maksuz da se vidi da se ima. Bolesno kurcenje bolesne nacije

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.