Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ubi hljeb u njima, Paderborn klinički mrtav, nisu uopste imali nikakav sut prema golu Cottbusa.HazimK je napisao/la:Na osnovu statistike na livu Cotbus dere Paderborn
edoox je napisao/la:Ubi hljeb u njima, Paderborn klinički mrtav, nisu uopste imali nikakav sut prema golu Cottbusa.HazimK je napisao/la:Na osnovu statistike na livu Cotbus dere Paderborn
Odavno nisam gledao neki losiji njemački tim, pa ovo je u rangu nase opstinske lige..valjda će proraditi njemački mentalitet u 2 poluvremenu.
Sad pise na flashsco. da pocinje drugo, imam ih i ja over a na teletex. stajalo prekinutolindegard je napisao/la:sto je ovaj oss-eindhoven prekinuto znali neko ?
Ja napisem i dodig vrati oba brejkavtdgeca je napisao/la:Haas fino krenuo, valjda ce nastavit u istom pravcu
Gledam i pojeo sam pola majice, a u pitanju je to da Haas nema grama mozga u glavi.hordass89 je napisao/la:gleda li ko ovog haasa jel toliko dobro dodig igra ili je neka povreda haasa u pitanju..
Cekam njega i Montpellier 1X za duplanje, ajde valjda dodje sebihordass89 je napisao/la:Haas haj predaj majke ti, dzaba se brukas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.