FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 nov 2011, 14:49

:lol: :lol: :lol: :lol: Bravo Sloboda

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 26 nov 2011, 14:50

HZ_ilidzaa je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: Bravo Sloboda
u 99 minuti :D hahaha
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 26 nov 2011, 14:51

4 minute sudijske vi u 5 postizete gol :lol: :lol:
A koja buka i radovanje hahaha

Bravo Sloboda,bravo Tuzla !
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

trkacica
Kontakt:

Post Postao/la trkacica » 26 nov 2011, 14:52

Smecari obicni.
**** ti i ligu i fudbal ovakav :!:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 nov 2011, 14:53

Hmh Sta reci?
Koju posluku porati?Kome? Da mi kaze da ovo nije kakva mucka!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 nov 2011, 14:54

Hahaha cuj Vojvodica u svome stilu,kakav indijanac. :roll: :lol: :lol:

Polosa utakmica u kojoj je bilo par prilika Sloboda 2 stative,jos 2 lepe prilike,Slavija 3 lepe prilike,mozda bi bilo najrealnije nereseno ali sta je tu je.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 26 nov 2011, 15:06

Dobio sam dres :mrgreen: :mrgreen: ,nemate pojma kolko sam se smrzo a pogotovo nervir'o .. jos su mi ledeni prsti ne osjecam od zime .. Uglavnom nemate sta pricat u 5 minuti kad ste vidjeli zadnje 2 izmejene u sudijskoj nadoknadi koje su trajale 2 minute skoro .. Zoleticu hvala ti na svemu ,mogu se veceras ko covjek napiti
Volim te Slobodo ,zbog tebe propado :lol:
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 nov 2011, 15:10

A što je uopšte 4 minute produžio?A Vojvodić jedan od najsmješnijih trenera,nema stida uopšte!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 26 nov 2011, 15:12

Karam vas sve koji ne volite Slobodu ,ajmo net navijaci na forum od svog kluba ,nemate sta ovdje pisat .. Mozete me i banovat ne smeta ,al necete nista pisat kad niste vidjeli nista .. 3 kamere na je*enom stadionu i vi sad znate sve .. Hajd vooz
Fk Sloboda
Okk Sloboda

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 nov 2011, 15:14

nekad^navijac je napisao/la:Karam vas sve koji ne volite Slobodu ,ajmo net navijaci na forum od svog kluba ,nemate sta ovdje pisat .. Mozete me i banovat ne smeta ,al necete nista pisat kad niste vidjeli nista .. 3 kamere na je*enom stadionu i vi sad znate sve .. Hajd vooz
A kamere prate desavanja na terenu,jbg nije samo tebi Bog podario oci. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 26 nov 2011, 15:19

Devil je napisao/la:
nekad^navijac je napisao/la:Karam vas sve koji ne volite Slobodu ,ajmo net navijaci na forum od svog kluba ,nemate sta ovdje pisat .. Mozete me i banovat ne smeta ,al necete nista pisat kad niste vidjeli nista .. 3 kamere na je*enom stadionu i vi sad znate sve .. Hajd vooz
A kamere prate desavanja na terenu,jbg nije samo tebi Bog podario oci. ;)
De hocemo realno "moderatoru" ? Jesil vidjeo zadnje 2 izmjene u sudijskoj nadoknadi ,sigurno su se gegali po minut oboica .. Jesi vidjeo koji su prekidi bili ,realno 4 minute ,al je produzio zbog ovih izmjena i pustio je jos tu minutu jer je lopta bila u 20 metara od protivnickog gola .. Nema veze ,ne vidim dobro ,al brate i ti trebas onda malo bolje pratiti sta se desava na terenu .. Uvijek sam bio realan ,nismo igrali dobro ,napadali smo al nismo uspjeli gola dat ,Zoletic zabio i odma se nasli ovdje da je namjestena .. Mozda i jest jer je Dominkovic ĆELO ruzni-glupi-debilni sudio ,al budimo realni zasluzena pobjeda
Fk Sloboda
Okk Sloboda

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 nov 2011, 15:20

Nekad navijač,može li bez vrijedjanja?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 27 nov 2011, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 nov 2011, 15:20

Sta ste ba sad navalili na ovu temu ? Ko je kriv Slaviji igrali su dobro sve do 95 minuta i onda prave dvije izmjene tu su uzeli najmanje 2 minute i normalno je da ce sudija pustit jos koji napad i desilo se da Zoletic zabije gol iz jedne guzve, zaista regularan gol , da je bio penal pa uredu ali ovako niko me ne moze uvjerit da je neregularan gol, sad mirno docekat proljece i osigurat opstanak na vrijeme. Uglavnom kad se sve sabere jedna losa polusezona za Slobodu ja ne pamtim losiju jesen, opet navikli smo da igramo bolje na proljece sto ce se i desit , Vojvodic je donekle digao ekipu iz tog sivila , mislim da ce to Vojvodic sredit preko zime da malo bolje odrade na kondiciji.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nekad^navijac
Kontakt:

Re:

Post Postao/la nekad^navijac » 26 nov 2011, 15:22

Mancini je napisao/la:Nekad navijač Može li bez vrijedjanja?
da ne spamam vise zadjni post danas ,nikoga nisam uvrijedio .. I da jesam vi vrijedajate i Vojvodica i MOJ klub - vrijedjat cu i ja vas ;) Toliko od mene !

edit: dobio sam dres ,ravno mi je do mora :mrgreen:
Fk Sloboda
Okk Sloboda

Mancini
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la Mancini » 26 nov 2011, 15:26

nekad^navijac je napisao/la:
da ne spamam vise zadjni post danas ,nikoga nisam uvrijedio .. I da jesam vi vrijedajate i Vojvodica i MOJ klub - vrijedjat cu i ja vas ;) Toliko od mene !

Nećeš me vrijeđati jer i ja ne vrijeđam nikoga,problem je u sudiji koji stida u putu nije sreo! :(

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 26 nov 2011, 15:28

Mancini je napisao/la:
nekad^navijac je napisao/la:

Nećeš me vrijeđati jer i ja ne vrijeđam nikoga,problem je u sudiji koji stida u putu nije sreo! :(
Oprosti - Izvini - I'm sorry .. Jel sad u redu ?
A gdje ce sudija bit u redu kad je od Ilje Dominkovica kojeg treba ubiti realno receno sta je s reprezentacije uradio? Ne znam samo sto jos sudi :?:
Fk Sloboda
Okk Sloboda

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 nov 2011, 15:31

Nećeš me vrijeđati jer i ja ne vrijeđam nikoga,problem je u sudiji koji stida u putu nije sreo! :([/quote]

Oprosti - Izvini - I'm sorry .. Jel sad u redu ?
A gdje ce sudija bit u redu kad je od Ilje Dominkovica kojeg treba ubiti realno receno sta je s reprezentacije uradio? Ne znam samo sto jos sudi :?:[/quote]
Pa on ga i štiti preko svojih ljudi,a on će vas narednu tekmu negdje povaliti pa će te njega onda psovati! ;)

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 26 nov 2011, 15:42

95 pa sta dala je i spanija u 98 pa nikom nista :) zasluzena pobjeda samo smo kilavi u napadu da valja ...... sad iskoristiti pauzu organizovati se da se dovede 3-4 pojacanja i da izborimo 5-6 mjesto na kraju sezone ...... :)
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 nov 2011, 15:46

cestitke na pobjedi i nek vam je bog na pomoci nadam se da vas ocekuje puno bolje proljece sa vise para jer bez para nema nista
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 26 nov 2011, 15:51

Smijesna liga, smijesni klubovi, sve je smijesno i otuzno, gtledao sam i Slavija je imala svoje prilike, sudija koliko god ih ja iz dna duse mrzim, u svakom sportu, nije navijao nizakog, regularan go i sta bi...nema Slavija para, sve se raspada istocno od Sarajeva, u malom sumskom raju, i Tuzla je tu blizu, rukometasice i odbojkasice ne igraju ligu, Sloboda Dita se ugasila, Sloboda nikakva...rukometasi na dnu druge lige, ocajno stanje tuzlanskog sporta, al to je tema za one koji zive u Tuzli koji znaju odnose u gradu i ko je upropastio tuzlanski sport...Pozdrav svim ljubiteljima sporta iz Dervente

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.