NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Android » 09 jun 2015, 18:10

*Vojnovic, iskreno sumnjam da se on moze dovesti ovamo, odlican igrac, ima mjesta u vecini HNL klubova

Krizman je takodjer odlican igrac, ali sigurno ce traziti veliku placu, a spominjao sam vec igrace Splita, ima zanimljivog materijala tamo
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 09 jun 2015, 18:22

Android je napisao/la:*Vojnovic, iskreno sumnjam da se on moze dovesti ovamo, odlican igrac, ima mjesta u vecini HNL klubova

Krizman je takodjer odlican igrac, ali sigurno ce traziti veliku placu, a spominjao sam vec igrace Splita, ima zanimljivog materijala tamo
Tesko za Vojnovica, a pogotovo sada ce Osijek odraditi sve da ga veze ugovorom jer su od jucer u vlasnistvu nekog fonda iz Njemacke, a bio im je kljucan u borbi za opstanak. Mozda Mladina dovede Rugasevica iz Splita koji pod Vulicem i nije sretan. Odlican igrac, lijevi bocni, drzi cijelu stranu, Mladina ga je trenirao kao juniora.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 09 jun 2015, 18:51

Dolazi vam Marić nazad na posudbu kao i Špikić. Samo još vratite "Ronalda iz Turčinovića" :-)

I samo jako...
I have a dream

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 09 jun 2015, 19:12

UltrasNotRed je napisao/la:
Android je napisao/la:*Vojnovic, iskreno sumnjam da se on moze dovesti ovamo, odlican igrac, ima mjesta u vecini HNL klubova

Tesko za Vojnovica, a pogotovo sada ce Osijek odraditi sve da ga veze ugovorom jer su od jucer u vlasnistvu nekog fonda iz Njemacke, a bio im je kljucan u borbi za opstanak. Mozda Mladina dovede Rugasevica iz Splita koji pod Vulicem i nije sretan. Odlican igrac, lijevi bocni, drzi cijelu stranu, Mladina ga je trenirao kao juniora.
Mazalovic, cini mi se da je jos u Cibaliji, mislim da mu sad ne bi trebali praviti probleme, a imali smo vec kontakta sa njim, a Rugasevic bi sigurno bio pojacanje, no... Treba vidjeti prvo sta i kako dalje, sta ce uprava odluciti za sljedecu sezonu

@westherc Ronaldo je i dalje Ronaldo za vecinu napadaca u ovoj ligi :D

Jozo ne igra nikako, godila bi mu sezona sa Pandzom, a Mirko... volio bih njega itekako ali opet, u Lokosima je odigrao dosta dobro prosle sezone, nekako mi je tesko povjerovati da ce se vratiti

HRHB

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 09 jun 2015, 20:51

Mazalovic je u Interu. Oni su novi prvoligasi, sumnjam da bi isao iz HNL a u ovu ligu.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 09 jun 2015, 20:55

široki - austria beč

slika
slika
slika
slika

sad kad nema europe u širokom,malo ćemo se prisjećati bivših utakmica :D

modric

Post Postao/la modric » 09 jun 2015, 23:27

Sigurni odlazeZakarić, Peko,braca Dzidić,Landeka,Kresinger,Kozul.Ivanković,Pehar,Brekalo,koliko čujem dolazi dosta novih igrača iz Hrvatske.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 09 jun 2015, 23:46

Znaci totalna rekonstrukcija momcadi, svidja mi se :D

HRHB

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 jun 2015, 00:10

modric je napisao/la:Sigurni odlazeZakarić, Peko,braca Dzidić,Landeka,Kresinger,Kozul.Ivanković,Pehar,Brekalo,koliko čujem dolazi dosta novih igrača iz Hrvatske.
ja mislim da Landeka ostaje

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 10 jun 2015, 00:14

zakarić je jako loše igrao,vjerovatno se čuvao jer se znalo da odlazi,pehar je na početku sezone igrao,šta mu poslije bi neznam,a sve te modriću što si nabroja treba zatrat

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 jun 2015, 00:17

brigsiroki je napisao/la:zakarić je jako loše igrao,vjerovatno se čuvao jer se znalo da odlazi,pehar je na početku sezone igrao,šta mu poslije bi neznam,a sve te modriću što si nabroja treba zatrat
valjda je bio suspendiran..disciplina šta li

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 jun 2015, 00:23

Kako sam ja cuo, taj Pehar nije dobar s glavom hahah

HRHB

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 10 jun 2015, 00:34

Android je napisao/la:Kako sam ja cuo, taj Pehar nije dobar s glavom hahah
hahah neznam šta mu je ali znam da je bio igrao,a poslije nestao....

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 10 jun 2015, 00:52

UltrasNotRed je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
modric je napisao/la:Neki zaboravljaju Široki nije lokalni klub, nego klub svih Hrvata u BIH i šire.Danas za Široki u svim uzrastima i igraju Hrvati iz Livna,Posušja,Gruda,Tomislavgrada,Mostara,Čapljine,Ljubuškog,Travnika,Viteza,Orašja itd.Nama u nazivu kluba nije potrebno HŠK, jer nas sami drugi prepoznaju.Ipak manji broj Hrvata nas mrzi to su jugohrvati.
Alijini hrvati :rol:
Zapjevas li ti na Grbavici da te nije Alija?
Ivica Osim je osobe koju ova drzava i region jos za 100tine godina nece imati, a sigurno da on kao Hrvat u BiH, ne smatra Siroki kao klub koji je utociste Hrvata, a sigurno da ni jedan Josip Katalinski to nije smatrao. Niti je Osim alijin hrvat niti je Skija to bio. A sigurno da vas Osim ne mrzi, a nije ni Skija, smijesan ste faktor, ipak se zna ko je institucija od kluba. Niti vjerski niti nacionalni, nego nogometni i fudbalski, jedan jedini Zeljo!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 10 jun 2015, 00:59

Zapjevas li ti na Grbavici da te nije Alija?[/quote]

Ivica Osim je osobe koju ova drzava i region jos za 100tine godina nece imati, a sigurno da on kao Hrvat u BiH, ne smatra Siroki kao klub koji je utociste Hrvata, a sigurno da ni jedan Josip Katalinski to nije smatrao. Niti je Osim alijin hrvat niti je Skija to bio. A sigurno da vas Osim ne mrzi, a nije ni Skija, smijesan ste faktor, ipak se zna ko je institucija od kluba. Niti vjerski niti nacionalni, nego nogometni i fudbalski, jedan jedini Zeljo![/quote]

ahhahahahahaha a moja argentina odakle ti ispliva na ovu temu,aje ti polako sa ove teme i ne kvari nam temu sa vašim glupim svađama... :facepalm: :D

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 10 jun 2015, 01:02

modric je napisao/la:Sigurni odlazeZakarić, Peko,braca Dzidić,Landeka,Kresinger,Kozul.Ivanković,Pehar,Brekalo,koliko čujem dolazi dosta novih igrača iz Hrvatske.
Peko i Kozulj izgleda dolaze u Zrinju.. povratak izgubljenih sinova... :D
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

modric

Post Postao/la modric » 10 jun 2015, 08:22

Medju nabrojanim igračima nije Kozulj(nego Dane Kozul).Zrinjski njega nemoze dovesti niti za milion eura,jer ima još tri godine ugovora i on je budučnost kluba.Kozulj i Marković imaju ponude iz inozemstva i na njima će Široki sigurno zaraditi sada ili kasnije.
Peko veliki kockar koji noćima nespava je moguće da dodje kod vas.Realno u Širokom je samo odigrao dobro dvije utakmice u dvije godine.Na toj poziciji mogu igrati Karačić.Čorić,Menalo,i Čorluka i on nije bitan za Široki uz to je bio jedan od najskupljih igrača.
Volio bi da dodje u Zrinjski jer za taj klub igra sve manje Hrvata.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 jun 2015, 10:38

Taman sam mislio napisati, Zvone je pod ugovorom, no, ako je Zrinjski spreman platiti jedno 200-300 tisuca odstete onda moze ici :D

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 jun 2015, 12:30

brigsiroki je napisao/la:široki - austria beč

slika
slika
slika
slika

sad kad nema europe u širokom,malo ćemo se prisjećati bivših utakmica :D
I dan danas mi zasuze oci kad se sjetim onog nesretnog gola i Pinjine stative u sudackoj nadoknadi

A bili smo tako blizu...

...

Jozo Spikic se vratio u Siroki na posudbu

HRHB

modric

Post Postao/la modric » 10 jun 2015, 13:09

Kod nas je Jozo Spikić bio odličan i nije mi jasno kako nije nikako igrao za Rijeku niti za Osjek na posudbi.Smatram da će za našu propusnu odbranu biti pojačanje.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.