Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
" onclick="window.open(this.href);return false;
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
braco moja,kad netsi igraju prvu pripremnu i kojeg datuma krece sezona..HVALA
i ja sam bas to htio pitati,i mene interesuje,HVALAmirzatele je napisao/la:braco moja,kad netsi igraju prvu pripremnu i kojeg datuma krece sezona..HVALA

8 okt. prva pripremna tekmamirzatele je napisao/la:braco moja,kad netsi igraju prvu pripremnu i kojeg datuma krece sezona..HVALA
29. okt. krece sezona (30-tog za Netse)

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Reprezentativac BiH i član Brooklyn Netsa Mirza Teletović priključio se pripremama svog tima uoči početka nove sezone NBA lige. U razgovoru za američke medije, kapiten košarkaških Zmajeva govorio je o protekloj sezoni, ostanku u Netsima uprkos ponudama drugih evropskih klubova, svom učinku u timu i očekivanjima od sljedeće sezone najelitnije košarkaške lige.
Teletović je u Netse stigao prošle sezone i ubilježio nastup u 53 utakmice. Imao je prosjek od 3,5 poena i 1,8 skokova po susretu. Treneri Avery Johnson i P. J. Carlesimo nisu Teletoviću dali previše prostora da pokaže svoj raskošni talent. Ove godine, pod vodstvom Jasona Kidda, te stvari bi se mogle promijeniti.
“Mislim da je veoma važno dobiti priliku, a neki je jednostavno ne dobiju. Prošle sezone igrao sam u 53 utakmice, devet minuta u prosjeku. Volio bih staviti svakoga u svoju poziciju i vidjeti šta bi uradio. Mislim da bi imao isti učinak ili još slabiji. Teško je kad ne igraš”, kazao je Teletović, piše New York Daily News.
Sjedenje na klupi za bh. reprezentativca bilo je izuzetno teško iskustvo nakon što je šest sezona bio standardan u Caji Laboral.
“Mogao sam napraviti malo više, to je sigurno. Ali, ne možete me staviti u igru deset minuta i reći mi da četiri puta šutiram. To je nemoguće”, dodao je Teletović.
Kako piše New York Daily News, teško je reći kakvu će Mirza ulogu ove sezone imati u timu. Sigurno je da će ekipa Jasona Kidda trebati šutera koji može ući sa klupe, a Mirza je uvijek imao podršku uprave i vlasnika kluba.
Ovo je druga sezona za Teletovića nakon što je prošle godine potpisao ugovor vrijedan 10 miliona dolara. Odlično je igrao za reprezentaciju BiH na proteklom Eurobasketu, što mu je dalo veće samopouzdanje. On kaže da se njegova porodica već navikla na život u SAD-u i da je uporan u svojoj namjeri da uspije u Netsima.
“Mnogo ljudi me pita da li ću ostati ili otići. Ponavljam, ostajem u ovom timu, moj cilj je da igram u Netsima. Odlučio sam to, ne zbog novca ili nečeg drugog. Odlučio sam doći ovdje jer ovaj tim ima veliki potencijal i odlične igrače”, kazao je bh. reprezentativni kapiten.
Netsi na otvaranju sezone igraju protiv Washington Wizardsa, tima kojem je Teletović prošle sezone ubacio 14 poena.
Teletović je u Netse stigao prošle sezone i ubilježio nastup u 53 utakmice. Imao je prosjek od 3,5 poena i 1,8 skokova po susretu. Treneri Avery Johnson i P. J. Carlesimo nisu Teletoviću dali previše prostora da pokaže svoj raskošni talent. Ove godine, pod vodstvom Jasona Kidda, te stvari bi se mogle promijeniti.
“Mislim da je veoma važno dobiti priliku, a neki je jednostavno ne dobiju. Prošle sezone igrao sam u 53 utakmice, devet minuta u prosjeku. Volio bih staviti svakoga u svoju poziciju i vidjeti šta bi uradio. Mislim da bi imao isti učinak ili još slabiji. Teško je kad ne igraš”, kazao je Teletović, piše New York Daily News.
Sjedenje na klupi za bh. reprezentativca bilo je izuzetno teško iskustvo nakon što je šest sezona bio standardan u Caji Laboral.
“Mogao sam napraviti malo više, to je sigurno. Ali, ne možete me staviti u igru deset minuta i reći mi da četiri puta šutiram. To je nemoguće”, dodao je Teletović.
Kako piše New York Daily News, teško je reći kakvu će Mirza ulogu ove sezone imati u timu. Sigurno je da će ekipa Jasona Kidda trebati šutera koji može ući sa klupe, a Mirza je uvijek imao podršku uprave i vlasnika kluba.
Ovo je druga sezona za Teletovića nakon što je prošle godine potpisao ugovor vrijedan 10 miliona dolara. Odlično je igrao za reprezentaciju BiH na proteklom Eurobasketu, što mu je dalo veće samopouzdanje. On kaže da se njegova porodica već navikla na život u SAD-u i da je uporan u svojoj namjeri da uspije u Netsima.
“Mnogo ljudi me pita da li ću ostati ili otići. Ponavljam, ostajem u ovom timu, moj cilj je da igram u Netsima. Odlučio sam to, ne zbog novca ili nečeg drugog. Odlučio sam doći ovdje jer ovaj tim ima veliki potencijal i odlične igrače”, kazao je bh. reprezentativni kapiten.
Netsi na otvaranju sezone igraju protiv Washington Wizardsa, tima kojem je Teletović prošle sezone ubacio 14 poena.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
još malo pa će i ove pripremne tekme, pa da opet dernečimo uz Mirzu 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
mislim da ne budu prenosi pripremnih,barem prosle godine nije biloJTS je napisao/la:još malo pa će i ove pripremne tekme, pa da opet dernečimo uz Mirzu
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nemoj,a kako si ga gledao kad je zabio BOS 17p??Naravno,ne prenose se sve tekme,ali bude prijenosa...mirzatele je napisao/la:mislim da ne budu prenosi pripremnih,barem prosle godine nije biloJTS je napisao/la:još malo pa će i ove pripremne tekme, pa da opet dernečimo uz Mirzu
Stvarno sam i ja poželio gledati pauze između četvrtina i najave tekme.
Stara ekipa zna zašto!

Stara ekipa zna zašto!
nele-BHF je napisao/la:Stvarno sam i ja poželio gledati pauze između četvrtina i najave tekme.![]()
Stara ekipa zna zašto!

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sarah jedna jedina
I ja jedva cekam da se ponovo pocnemo okupljati ovdje u sitne sate

I ja jedva cekam da se ponovo pocnemo okupljati ovdje u sitne sate

Bice ludnice, jos ako ne bude igraoo, uff Banovici hahah
ako Mirza ne igra, barem neka igra Redžo iz Donjeg Vakufa, ili GornjegVGS je napisao/la:Bice ludnice, jos ako ne bude igraoo, uff Banovici hahah

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
hahah Redzo brat
najjaca bila ona tekma kad su namjerno pravili faulove na njemu da fula slobodna bacanja

najjaca bila ona tekma kad su namjerno pravili faulove na njemu da fula slobodna bacanja

Hahahahaha dramaa..
Do slušanja ,ljubi brat.
Do slušanja ,ljubi brat.
- storm_raider
- Kontakt:
Okuplja se stara ekipa jos na fali dziza_23@ i njegovi klipovi poslije tekme
storm_raider@ druze jesi ti jos na onom svom digitronu od kompjutera ili ces moci normalno gledati
gdje nam je mod CashMan@
Bice to opet veseli jutarnji sati na forumu

storm_raider@ druze jesi ti jos na onom svom digitronu od kompjutera ili ces moci normalno gledati

gdje nam je mod CashMan@
Bice to opet veseli jutarnji sati na forumu

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da se upisem u gledanje dziznih klipova
Posto sam prva smjena nema nista od gledanja 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ove godine ocekujem vise minuta i vise slavlja nas na forumu,da na kraju sezone tema ode na 1500+ stranica 

pa i ja sam, ali će se mirza gledati naravnoUnofficialpage je napisao/la:Posto sam prva smjena nema nista od gledanja

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987, StevieG8 i 11 gostiju.