AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jbg, njemu stvarno kao da je gol uklet. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Fulao je i Theo odlicnu priliku, fulali su i drugi... Samo kazem.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Nije njemu gol uklet, vec je on glup kao ku.ac, kilav i mutav ujedno, pa spretniji izgleda Tatarusanu od njeg i onda sve ti je jasno. Ovaj da se takmici ko je vise kilav zavrsio bi drugi, jer je nesposoban da pobijedi

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Gluplji nam sjedi na klupi, jos trener!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Felixians4
- Kontakt:
svugdje. i to u pravilu najviše se pljuje po onima koji otprilike obave zadano, učinak shodno plaćenome i uloženo u njih, a oni najtalentiraniji su uvijek "zaštićeni", hvali ih se iako konkretno često ne budu dovoljno dobri kao što bi trebali biti prve opcije. no to je generalno, ne pratim sad u vezi ac milana o kome se radi..
volio bih milan u četvrtfinalu lige prvaka svakako, bilo bi lijepo za većinu "neutralnih"
I Thea smo nabili na kardan za to, mada Theo i dadne ponesto jos je bek, ovaj mamlaz nista

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Joj patnje svega mi, ko da igraju sa Chelsea-jem a ne s jbnom Monzom
CDK-u ozbiljno treba sportski psiholog, prosto nevjerovatno koliko mu samopouzdanja fali, momak se u svim ključnim momentima prepadne, izgubi, uprska sve...
Monza ima još veću rupetinu od Tataruşanua na golu, a srećom i Izzo završnicu kao CDK
Treći clean sheet u nizu, sad smo na istom broju poena kao gradski rival, koji će ga podudlat Udinama 
Monza ima još veću rupetinu od Tataruşanua na golu, a srećom i Izzo završnicu kao CDK

Zadnja izmjena: Zenga, dana/u 18 feb 2023, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Igru brisi bodove pisi, nema druge.
Najvaznije je sto smo uzeli 3 bobe, 3 u nizu i 3 bez primljenog gola, ide pomalo na bolje.
FM
Najvaznije je sto smo uzeli 3 bobe, 3 u nizu i 3 bez primljenog gola, ide pomalo na bolje.
FM
CDK treba zakovat na klupu i na ljeto otjerat, najveca prevara koja je igrala u Milanu... da se davala prilika Adliju ili Vranoxu al hajd nego ovom parmaku uzas....
- Romagnoli13
- Kontakt:
60 dobrih i 30 nikakvih minuta. Možda je malo i umor učinio svoje, ali treći uzastopni trijumf bez primljenog gola za mir u kući.
Thiaw još jednom odličan. Ali ubacivanje Bakayoka nakon godinu dana ne igranja, je najjači potez na utakmici.
Thiaw još jednom odličan. Ali ubacivanje Bakayoka nakon godinu dana ne igranja, je najjači potez na utakmici.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Fala Bogu.
Bodovi su bitni, trebalo je ovo ranije rijesiti...pozitiva 3 pobjeda u nizu, i nismo primili gol...idemo dalje bravo momci bravo Pioli...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nadam se da će Bennacer biti spreman za sljedeći meč, jer Krunić nikako ne može igrati pored Tonalija. Jednostavno ne idu zajedno ta dva igrača. Pa mrtvi Bakayoko je bolja opcija od Krunića na tom mjestu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Da je do ujutro trajalo, ne bi nam gola zabili 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Baka još i dobar ako uzmemo u obzir da se radi o već penzionisanom liku 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
- Kontakt:
CDK JE NAJGORI IGRAČ U ISTORIJI MILANA.
Baš tako, jasna činjenica da su ispuhali, distance covered 114km vs 111.4km, majoritet te razlike je baš tokom zadnjih pola sata. Theo je možda i fizički najspremniji igrač Serie A, koji motorRomagnoli13 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 19:5860 dobrih i 30 nikakvih minuta. Možda je malo i umor učinio svoje, ali treći uzastopni trijumf bez primljenog gola za mir u kući.

Nema poente kritikovat CDK, golobradog mladića, kada jedan Origi, koji je među najiskusnijim i masno plaćen, ovako igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.