Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zadnja 3 treniga i utakmicu juniora vodio je doskorasnji direktor OP Haris Alihodzic,navodno po prici iza ograde, trener Gutovic je dao ostavku,ralog problem komunikacija,ako je tako,vjerovatno ce se klub oglasiti po tom pitanju.Brkooo je napisao/la: ↑09 apr 2022, 20:39pobjede u omladinskoj Premijer ligi BiH!
Juniori: FK Željezničar- FK Željezničar(BL) 7-0
Pioniri: FK Željezničar- FK Borac 3:2
Kadeti: FK Željezničar- FK Borac 3-1
Bravo Plavi!
Da je od pocetka sezone (umjesto loseg Joldica), trener bio Gutovic, juniori bi bili ubjedljivo na prvom mjestu..
Dio jucerasnje izjave Edisa sa press-a. Znaci press pred utakmicu bio je dio plana da se skine pritisak sa igraca i da se puno ne talasa o tekmi sa Leotarom."Možda je jučerašnji dan pobijedio današnju utakmicu. Sačuvao sam igrače da se pokažu u što boljem svjetlu danas i da sav fokus bude na nekom drugom, a ne na njima. Urodilo je plodom. I to je strategija da svim sredstvima trener pokuša motivisati igrače da pobijede."
Očekujemo isto pred Rudar je l' takoLjoZee je napisao/la: ↑10 apr 2022, 12:56Dio jucerasnje izjave Edisa sa press-a. Znaci press pred utakmicu bio je dio plana da se skine pritisak sa igraca i da se puno ne talasa o tekmi sa Leotarom."Možda je jučerašnji dan pobijedio današnju utakmicu. Sačuvao sam igrače da se pokažu u što boljem svjetlu danas i da sav fokus bude na nekom drugom, a ne na njima. Urodilo je plodom. I to je strategija da svim sredstvima trener pokuša motivisati igrače da pobijede."![]()
Nema nama pomoci kad su gostovanja u pitanju. Ne pali tu nikakva taktika. Jedino, doduse, da nam ko pokloni tri boda, drugacije ne moze.
Pa onda nek' juniore šalju na gostovanja da se kale djeca, što da su ovi prvotimci zamaraju kad nam već nema pomoći
Najbolje niko da ne ide, da se ne nerviramo dzaba.
Ma iskreno, ne igramo mi na gostovanjima loše, makar ovo pod Sabljom, jer i u Mostaru i u Trebinju smo odigrali dobre utakmice, pa kontam da bi konačno to mogli naplatiti u petak.LjoZee je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:35Najbolje niko da ne ide, da se ne nerviramo dzaba.![]()
Vjeruj da imam osjecaj da gledam dva Zeljeznicara. Evo npr. pred Posusje nikakve nade nemam, sad pred Leotar sam bio siguran u pozitivan rezultat jer ovaj domacinski Zeljo je beton plus ga tu prati nekad i nafaka tako da sanse da ne bude pozitivan rezultat su male osim ako neko nije bolji bas kao Zrinjski. Sa druge strane na gostovanju samo nesreca ide iza busa nasih igraca.
Ne igramo zato i kazem da nas nesreca prati. Odlican primjer je utakmica u Trebinju protiv Leotara i jucer na Grbavici. Razmak je otprilike mjesec dana. Dobra nasa igra u Trebinju kao i na Grbavici, cak i vise suteva smo imali u Trebinju, ali nista samo bod. Na Grbavici to rutinski zavrseno.
Ma pročepit će što bi rek'o AmarLjoZee je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:51Ne igramo zato i kazem da nas nesreca prati. Odlican primjer je utakmica u Trebinju protiv Leotara i jucer na Grbavici. Razmak je otprilike mjesec dana. Dobra nasa igra u Trebinju kao i na Grbavici, cak i vise suteva smo imali u Trebinju, ali nista samo bod. Na Grbavici to rutinski zavrseno.
Treba nam prekid crne serije na gostovanjima zbog psihe kao suho zlato, ali ne vidim nacin, nema sta nismo pokusali. I igrali dobro i lose i sutali iz svih pozicija, bili prisutni i nisu bili nasi navijaci, ali klinac veliki. Nema bodEva.![]()
Medo pa mora se rotirati ekipa kada imas kvalitet i na klupi a ne ko sivonja sve sa istim igracima.MrkiMedo je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:56Uzet cemo Rudar nikad lakse, ne sikirajte se![]()
Top utakmica jucer, bas se vidjelo da im dosta znaci. Ono malo sto se moglo vidjeti, Cerimagic je bio dobar i vjerujem da ce uskoro upasti u prvih 11. Drina top odigrao, nije se ni primijetio izostanak Cocalica. Cak me i Blazevic iznenadio, odigrao je skoro bez greske dok je igrao.
Bit ce lahko ako im se to ne poslozi. Ako poslozi proigrat ce normalno ko i Posusje."Za mene je najbitnije da se neke stvari u klubu slože, ako se to uradi onda možemo da se nadamo dobrom rezultatu protiv Željezničara. Biće to za nas najbitnija utakmica sezone."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.