" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
O komsija, koje tacno mjesto, naselje, ulica ( kako god hocesschweinsteiger je napisao/la:
Živinice,ta je moja generacija u srednjoj bila,kako te nadje u Ilijasu samo,ali hajde![]()
Ni ja ne razumijem ta oznacavanja na mjestima/dogadjajima ili potrebu da sve mora biti popraceno slikom.Stavim neku sliku s vremena na vrijeme,da budem iskren napisao sam i jednom gdje se nalazim,ali to je bilo poslije mature ujutro u pola 8 nas sestorica u odijelima pijemo kafu polupjani,pa zaj'ebancija bila neka
Sad kad vidim da neko napise "live",odmah mi nije dobro i jos kad ne znaju za sta # sluzi,pa nakon "tarabe" slozene recenice slazu![]()
Najveci je fazon sto to oni sve ironicno rade,kao ismijavaju one koji to ustvari rade,a i oni isti qrac k'o i ovi
Vidi momčina iz Živinicameho-medo je napisao/la:O komsija, koje tacno mjesto, naselje, ulica ( kako god hocesschweinsteiger je napisao/la:
Živinice,ta je moja generacija u srednjoj bila,kako te nadje u Ilijasu samo,ali hajde![]()
Ni ja ne razumijem ta oznacavanja na mjestima/dogadjajima ili potrebu da sve mora biti popraceno slikom.Stavim neku sliku s vremena na vrijeme,da budem iskren napisao sam i jednom gdje se nalazim,ali to je bilo poslije mature ujutro u pola 8 nas sestorica u odijelima pijemo kafu polupjani,pa zaj'ebancija bila neka
Sad kad vidim da neko napise "live",odmah mi nije dobro i jos kad ne znaju za sta # sluzi,pa nakon "tarabe" slozene recenice slazu![]()
Najveci je fazon sto to oni sve ironicno rade,kao ismijavaju one koji to ustvari rade,a i oni isti qrac k'o i ovi) u Zivinicama ?
Nas mora bit'milanist je napisao/la:imal koga iz Dubrava
Ima, imaSheyi je napisao/la:Imal Kitica u Dubravama?
beka23 je napisao/la:Vidi momčina iz Živinicameho-medo je napisao/la:O komsija, koje tacno mjesto, naselje, ulica ( kako god hocesschweinsteiger je napisao/la:
Najveci je fazon sto to oni sve ironicno rade,kao ismijavaju one koji to ustvari rade,a i oni isti qrac k'o i ovi) u Zivinicama ?
Imal' koga sa Sjevera?
neNitro je napisao/la:Radi li vama fb?
NeNitro je napisao/la:Radi li vama fb?
NeNitro je napisao/la:Radi li vama fb?
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 11 gostiju.