Da se složimo19UM94 je napisao/la:ajde još 1 da upadne hendikep
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ako fali malo objektivnosti, ekipa sa kojom mi igramo je svemirski brod za ove. Nisam neko ko se raduje tudjoj muci pa mi je iskreno drago sto vodite i nadam se da cete proci ove hadalje.zrinjke je napisao/la:Aj fanu najdosadnije ekipe na balkanu razligu, neka vam ivice i amara, zahvalite bogu na njimaKeenan.- je napisao/la:A jeste sila ocam, ugrozena nam je dupla kruna slijedece sezone.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Andora je velika nogometna sila.Na zadnjoj ljestvici iza sebe su ostavili Butan,San Marino ,Angvilu te nekakva otocja.Sve velike i respektabilne nogometne sile.Evo naprimjer ova Angvila je tako jaka da nema podataka o njihovim mecevima.harishp je napisao/la:Svaka cast Zrinjskom tako se brane boje svoje drzave....i lige iz koje dolaze.
Jest da je gutavo,jer ipak Andora je zayebana u fudbalskom svijetu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Pade 4ti gol..sad se hebite 
Hvala Vam što ste nas podržali ! 
Mogli ste reci da imate dojavu da i mi koju marku bacimo na kladari..... 
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Mogu nekako shvatiti navijace drugoligaskih ekipa koji ovdje dolaze provocirati, jer oni i ne znaju sta je Evropa, al ne mogu da shvatim navijace Zelje npr. koji su svjesni koliko je daleko ta Evropa, bez obzira sto je u pitanju Andora, ovo je prva utakmica i ne mora nista znaciti, najbolji primjer Sarajevo prosle godine.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Re: $: HŠK Zrinjski
Jel to iz 1 u 2? Već vidim uefu kako kuca na vrata nfsbih...
Neće se oni s time zajebavat jer ne utiče na krajnji ishod, al bi volioRedBlue je napisao/la:Jel to iz 1 u 2? Već vidim uefu kako kuca na vrata nfsbih...
Nullius in verba
ma kakva je naprije liga pa onda i mi , nije namještenoRedBlue je napisao/la:Jel to iz 1 u 2? Već vidim uefu kako kuca na vrata nfsbih...
Lako vam je igrat s ovim iz Andore,vidjet cemo kad se sastanete s ekipama iz Luksemburga
Kako se zvao onaj klub što vas je šubekno u Mostaru i izbacio iz europe,znam da je bio iz Luxemburga,mozda Gravenmacher,tako nešto,znam da je bio jedan Afrikanac kod njih i da je valjao cijelu odbranu Zmijskog 
hahaha grohotom se smijem.risha1988 je napisao/la:Lako vam je igrat s ovim iz Andore,vidjet cemo kad se sastanete s ekipama iz LuksemburgaKako se zvao onaj klub što vas je šubekno u Mostaru i izbacio iz europe,znam da je bio iz Luxemburga,mozda Gravenmacher,tako nešto,znam da je bio jedan Afrikanac kod njih i da je valjao cijelu odbranu Zmijskog
Dudelange koji je usput prosle godine uzeo Tre Penne 11:0 pa potom izbacio Red Bull Salzburgrisha1988 je napisao/la:Lako vam je igrat s ovim iz Andore,vidjet cemo kad se sastanete s ekipama iz LuksemburgaKako se zvao onaj klub što vas je šubekno u Mostaru i izbacio iz europe,znam da je bio iz Luxemburga,mozda Gravenmacher,tako nešto,znam da je bio jedan Afrikanac kod njih i da je valjao cijelu odbranu Zmijskog
drugi predstavnik luxemburga jeunesse esch trenutno vodi 2:0 protiv finskog TPS
pravo su se dali u fudbal
Zadnja izmjena: delko, dana/u 04 jul 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Da i?Glodar je napisao/la:Vodite 1:2 protiv ekipe iz Andore sastavljenu od turističkih vodiča, ribara i kelnere. Kakav uspjeh, jeeeeeeeeee19UM94 je napisao/la:vodimo![]()
![]()
ŠTA JE SAD !? gdje ste vi a gdje smo MI ? miševi na forum upali
Kada su sa vama igrali nisu nikoga u historiji pobjedili.delko je napisao/la:Dudelange koji je usput prosle godine uzeo Tre Penne 11:0 pa potom izbacio Red Bull Salzburgrisha1988 je napisao/la:Lako vam je igrat s ovim iz Andore,vidjet cemo kad se sastanete s ekipama iz LuksemburgaKako se zvao onaj klub što vas je šubekno u Mostaru i izbacio iz europe,znam da je bio iz Luxemburga,mozda Gravenmacher,tako nešto,znam da je bio jedan Afrikanac kod njih i da je valjao cijelu odbranu Zmijskog
evo danas izgubili jedva 1:0 u moldaviji pa imaju otvoren rezultat za kuci
@Heller
Jedna od glupljih u top par izjavnih rečenica u BiH, al' ti se nema zamjeriti, zli jeziče. A ako bi volio probati, dođi dok padne mrak...tiho.Neće se oni s time zajebavat jer ne utiče na krajnji ishod, al bi volio
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Mi smo bili dobri pa smo ih pustili..
Next: Botev Plovdiv
Next: Botev Plovdiv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.