Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
a evo doceka me fener, a i rostov 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Najjaci onaj formula lik tip dana, kao po stoju trpaj na 1x rostov aj mozda dodje al druze ne igra mancester sa seviljom kakav crni rostov... murinjo se fokusirao na kup uefa koliko vidim sto je cudno za engleze ali eto kad su losi u ligi... i tak osvaki dan tip dana mu dira one najgore parove sto treba izbjeci i eno kao imao 2,500 sad ima 2000
.... kakvi klosari sve rade za kladionicu i navlace klince strasno 

Pogledam onaj klip svaki dan da znam koje parove da ne igram.Struya je napisao/la:Najjaci onaj formula lik tip dana, kao po stoju trpaj na 1x rostov aj mozda dodje al druze ne igra mancester sa seviljom kakav crni rostov... murinjo se fokusirao na kup uefa koliko vidim sto je cudno za engleze ali eto kad su losi u ligi... i tak osvaki dan tip dana mu dira one najgore parove sto treba izbjeci i eno kao imao 2,500 sad ima 2000.... kakvi klosari sve rade za kladionicu i navlace klince strasno
Willy je napisao/la:Pogledam onaj klip svaki dan da znam koje parove da ne igram.Struya je napisao/la:Najjaci onaj formula lik tip dana, kao po stoju trpaj na 1x rostov aj mozda dodje al druze ne igra mancester sa seviljom kakav crni rostov... murinjo se fokusirao na kup uefa koliko vidim sto je cudno za engleze ali eto kad su losi u ligi... i tak osvaki dan tip dana mu dira one najgore parove sto treba izbjeci i eno kao imao 2,500 sad ima 2000.... kakvi klosari sve rade za kladionicu i navlace klince strasno
Ista situacija

Zar nije zabranjeno reklamiranje drugih kladionica? Joj koliko je lik iritantan nije realno, a uz to ne može meda.
Rokni paša dvije hiljade unita na 1,01 da te prođe maler. 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Meni je najgora stvar kako retardiran glas ima i kako hoce da lijepo i umiljato ono prica pravi pauze hebem ga ustaLjumanM95 je napisao/la:Zar nije zabranjeno reklamiranje drugih kladionica? Joj koliko je lik iritantan nije realno, a uz to ne može meda.Rokni paša dvije hiljade unita na 1,01 da te prođe maler.
Ovog osmog martovskog danaadodbr je napisao/la:Meni je najgora stvar kako retardiran glas ima i kako hoce da lijepo i umiljato ono prica pravi pauze hebem ga ustaLjumanM95 je napisao/la:Zar nije zabranjeno reklamiranje drugih kladionica? Joj koliko je lik iritantan nije realno, a uz to ne može meda.Rokni paša dvije hiljade unita na 1,01 da te prođe maler.

Mnogo loša promocija od strane formule, mogu to oni mnogo bolje.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
LjumanM95 je napisao/la:Zar nije zabranjeno reklamiranje drugih kladionica? Joj koliko je lik iritantan nije realno, a uz to ne može meda.Rokni paša dvije hiljade unita na 1,01 da te prođe maler.
Ma da bar rade to da je manje providno nego svaki video kao zabranjeno kladjenje manje od 18 hahaha pa druze ko ce to reci od igraca i napominjati kao da ne znam sta je i kao prditi kako ima ponuda konja do tenisa do hokeja i ne odigra to

Nece on jos dugo procitan je prebrzo, sad ce da reklamira neku drugu uskoro

- Evolution87
- Kontakt:
hajde fener i rostovvvvv

ma tooooo 1-1

ma tooooo 1-1
ajde dva kartona jos sad
- SlevinKelevra
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_kosarka/baskon ... bul/227792
I kaze, treba znati sve informacije...![]()
Povalja nas Fener ko bekane.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
I tako bar cu sad u miru pratiti ove od 9 tekme,hvala Fener,je.bo vam Obradovic mater.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Takvi su najgori ono lafo dolaze sa juniorima ovo ono dobiju 15-0SlevinKelevra je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_kosarka/baskon ... bul/227792
- Evolution87
- Kontakt:
turci=kurci
Izostanak Bargnanija je pojacanje za svaki tim.SlevinKelevra je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_kosarka/baskon ... bul/227792

Tornike i Budinger su igrali.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Puma objasnio.Puma je napisao/la:Izostanak Bargnanija je pojacanje za svaki tim.SlevinKelevra je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_kosarka/baskon ... bul/227792
![]()
Tornike i Budinger su igrali.

Fener se ispati sam sa sobom.
pa ja stvarno ne znam ko meni ove parove stavlja u glavu, ovo nije normalno šta mi se dešava u zadnje vrijeme...
100% sportski i krajnje opušten potpis.
- Sarajevo29
- Kontakt:
Taman pomislim da se Haase dozvao malo, on se vrati na staro protiv Lorenzija, naravno pad 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.