Jesi igrao prolaz Barse kao što sam ti rekao ?arelinho je napisao/la:.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
to je to drug sto sam pisao. i deportivo ne stavljam kartone, ustvari, mozda je bila i pocela kad uplacivao ovaj drugi tiket s prolazom barse. **** ga sad.stulic89 je napisao/la:da budem konstruktivan s prijedlozima za sutra, posto mi se ne da spavati.
za sutra:
barcelona vise od 4,5 kartona, deportivo-betis (ne vidim nigdje jos margine, ali bice vjerovatno 5,5 i to preko), dortmund neka stoji, ako se nadje vise od 4,5 kartona onda odigrati, iako je i to diskutabilno s obzirom na prcenog engleza.
city se namece sam od sebe kao 1, al kad vidim da je 1,2 kvota, ne znaam da li ga staviti.
dortmund i barcelona kecevi naravno.
probat cu na neki manji ulog prolaz barcelone, pa sta bude.
ima li neko pouzdanije informacije za ovaj nas kup sutra: zasto ovako velika kvota ne zelju?
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Nisam danas ništa igrao jer sam juče sve prokockao pa da odmaram do vikenda.samirr je napisao/la:Jesi igrao prolaz Barse kao što sam ti rekao ?arelinho je napisao/la:.
za sutra evropska liga, meni draga zbog kartona.
apoel-andrlect ne mogu da nadjem marginu, ali 4,5 vjerovatno sudi portugalac sa solidnim prosjekom i trebalo bi ici preko. cak i 5,5 vrlo moguce da ide preko.
rostov-man united margina kartona 4,5 vuce da ce ici preko. jedino ako ne bude neki divlji rezulata na pocetku 0:2, 0:3, pa zajebu. united sve karte baca u evropsku ligu, iako im pobjeda vjerovatno nije imperativ. citam danas da kukaju na teren. sudac je felix zwayer koji zaista nije tezak na kartonima.
kopenhagen-ajax i tu margina 4,5 sa portugalcem sudjiom vjerovatno ide preko.
olympiakos-beskitas, tu je margina 5,5, a imamo sudiju makelija iz nizozemske koji ima katastrofalno nizak projsek, i evropskim mecevima samo jednom isao na 6 kartona, relativno mlad sudija 34 godine. al opet obje ekipe igraju grubo, tako da ce vjerovatno i to otici u over.
celta 1 protiv krasnodara, to nemam sta previse objasnjavati.
od ostalih utakmica evropske lige svi mi idu u under s obzirom na sudije i s obzirom na ekipe, gent-genk sudi italijan tagliavento sa finim prosjekom, ali zna cesto zajebati. evropski prosjek mu nije nesto, a mislim da i u italiji sve manje prelazi 5 kartona.
eto ljudi, valjda pomogne.
apoel-andrlect ne mogu da nadjem marginu, ali 4,5 vjerovatno sudi portugalac sa solidnim prosjekom i trebalo bi ici preko. cak i 5,5 vrlo moguce da ide preko.
rostov-man united margina kartona 4,5 vuce da ce ici preko. jedino ako ne bude neki divlji rezulata na pocetku 0:2, 0:3, pa zajebu. united sve karte baca u evropsku ligu, iako im pobjeda vjerovatno nije imperativ. citam danas da kukaju na teren. sudac je felix zwayer koji zaista nije tezak na kartonima.
kopenhagen-ajax i tu margina 4,5 sa portugalcem sudjiom vjerovatno ide preko.
olympiakos-beskitas, tu je margina 5,5, a imamo sudiju makelija iz nizozemske koji ima katastrofalno nizak projsek, i evropskim mecevima samo jednom isao na 6 kartona, relativno mlad sudija 34 godine. al opet obje ekipe igraju grubo, tako da ce vjerovatno i to otici u over.
celta 1 protiv krasnodara, to nemam sta previse objasnjavati.
od ostalih utakmica evropske lige svi mi idu u under s obzirom na sudije i s obzirom na ekipe, gent-genk sudi italijan tagliavento sa finim prosjekom, ali zna cesto zajebati. evropski prosjek mu nije nesto, a mislim da i u italiji sve manje prelazi 5 kartona.
eto ljudi, valjda pomogne.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Imal ko predloge za Euroligu?....@kakanj84 je odlicne tipove davao ali nije aktivan u zadnje vrijeme 

Zna i @arelinho šta bacit, ali biće uskoro nekih tipova.PrinceofVeresija je napisao/la:Imal ko predloge za Euroligu?....@kakanj84 je odlicne tipove davao ali nije aktivan u zadnje vrijeme
- Evolution87
- Kontakt:
ajde magnitogorsk 1 i 3.5 over 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- bugojanacc1234
- Kontakt:
pa otjerali ste covjeka ko i sve dobre tipstere koji su ikad postojali na ovom forumu
Taj ti je dobio doživotnu robiju u Banovićima, tako da na njega zaboravi bar pod tim nikomPrinceofVeresija je napisao/la:Imal ko predloge za Euroligu?....@kakanj84 je odlicne tipove davao ali nije aktivan u zadnje vrijeme

Tako blizu, a tako daleko.
Što je on dobio ban?
Ma lumpovo tamo po rudar kakanj temi hahahahaharelinho je napisao/la:Što je on dobio ban?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kad Lyon i Roma odigraju 0:0, pa obore 98,7% tiketa 

- Evolution87
- Kontakt:
17sec prije kraja pade cetvrti goEvolution87 je napisao/la:ajde magnitogorsk 1 i 3.5 over

a 3 u zadnjoj trecini

Bio sam i ja osudjen na dozivotnu pa evo me opet, tako da...Civa je napisao/la:Taj ti je dobio doživotnu robiju u Banovićima, tako da na njega zaboravi bar pod tim nikomPrinceofVeresija je napisao/la:Imal ko predloge za Euroligu?....@kakanj84 je odlicne tipove davao ali nije aktivan u zadnje vrijeme.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- Evolution87
- Kontakt:
Danas hokej prodjem 17sec do kraja sharjah isto u finisu iz penala, rosenborg 3+ u 90+ i suduvu isto u samom finisu 
Kako cu da ga popusim gdje se najmanje budem nadao
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

-
- Kontakt:
Joj terena u Rostovu, pa na boljim terenima ja igram u Drugoj ligi sjever.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ajde manchesta kartoni golovii
To je najgore na tiketima kad prolazi jdva i ostane jedna koja je sigurnija i na kraju bude tipa 0 0 ono nista se ne desava xD... ja cim prodjem na srecu 2 para da prezivi dobar tiket zadnju znam da padamEvolution87 je napisao/la:Danas hokej prodjem 17sec do kraja sharjah isto u finisu iz penala, rosenborg 3+ u 90+ i suduvu isto u samom finisu

pa yebo ga fener vječno me yebe, ja ih vječno igram...
100% sportski i krajnje opušten potpis.
ajde manchester ps1 ajde kartoni bar jos 1 ajde **** vasm sve
ajde sad rostov go , i 3 kartona pa opet vi dajte go da raja ne pada na dvici
ajde sad rostov go , i 3 kartona pa opet vi dajte go da raja ne pada na dvici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.