FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Niko ne koristi teren kao izgovor, niti se potencira da bi ih izdominirali da su nesto bolji uslovi za igru. Ali je sramota da se na ovoj oranici igra utakmica najviseg ranga naseg fudbala. Yebena sramota.orbit je napisao/la:nikakav izgovor nije teren. jel to slavija igra na terenu sa kamp noua?![]()
ljudi igraju na istoj oranici k'o i mi i satraše nas k'o firaun napolitanku
Koja gov.na jbt. Dobiju dvije tekme i odmah krene prepoznatljiva kurcobolja. Ko veli, mozemo mi njih dobiti sa pola snage.

Zadnja izmjena: messilla, dana/u 03 maj 2015, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Bruka...sramota
ja samo ne znam šta se njima desi u roku od 3-4 ili 5 dana (od utakmice sa UB) pa da ovako odigraju jedno poluvrijeme protiv prosječne Slavije protiv koje imaš 0:1 ?
kakvi su to "intelektualci" ili šta već - to mene stvarno zanima ..

kakvi su to "intelektualci" ili šta već - to mene stvarno zanima ..

Ako ovako ostane, i nepoboljsa se igra i zalaganje u drugom djelu tekme, treba pojedincima sacekusu napraviti, pa ovo se vise nemoze trpiti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dignu te pobjedom protiv Sirokog pa te odmah spuste iducu raspadom od igre protiv Slavije. Da su smislili prije sezone plan kako da nam pokidaju sto vise zivaca pa ne bi ovako uspjeli skontati. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I da izgube, šta je tu je, neće mi biti krivo, ali brate pa na ovakav teren nebi ni bikovi htjeli izaći a kamo li fudbaleri. Ovo je dno dna naše "Premier lige", pa ovo treba kažnjavati, izbacivati u kantonalnu, ovo je bruka, lopta metra nemože preći da ne odskoči !
U novi boj ...
Očekujem prelaz u drugom poluvremenu tj. pobjedu ala Travnik 2:3

I bolje da ostane ovako...da se pozzz sa titulom...neka sjednu i rastjeraju sve sto treba.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Izbij nabij nikome. Katastrofalna igra. Nadam se da Stojčev ostaje u svlačionici i da ga nikad više neću vidjeti na terenu. Izgubili smo Radovca a kako se Valjić razmahao sa kartonima ne bi me iznenadilo da izgubimo još koga a najgore što ćemo i bodove izgubiti je*o ga sve kakva **** od igre. Fuj. 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- kupus army
- Kontakt:
Teren nije i ne smije biti opravdanje za ovu bruku,jel to teren kriv,pa ovaj Govedarica kao na motoru pored Ahme naseg ?Jednostavno skup igraca koji nemaju karakter i zelju da osvoje titulu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ne bih zelio da se nakon utakmice u slucaju poraza nasi zale na teren. Ok jest katastrofalan ali to nije razlog za onakvu nonsalanciju na terenu.
Osim gola iz ofsajda i pokusaja Velkoskog mi nista nismo uradili.
Ne valja nam to!!!
Osim gola iz ofsajda i pokusaja Velkoskog mi nista nismo uradili.
Ne valja nam to!!!
Heh Stojcev masina
Jaci je on od Mese i ovakav hehe

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Ma kakav teren, pa vodili smo 0-1. Igraju evo ovi iz Slavije, trce, bore se... cak i poneki dribling naprave. Teren je maksimalno 20%, sve ostalo je kvalitet i borba.
Da su djeci iz akademije dali pare i redovne plate koje imaju vise bi djeca letala i trcala....borila se nego oni. Meni je jedinom drago izgleda sto gubimo, i sto cemo vjerovatno i izgubiti....a to moze biti i dobro kasnije.
Ajmo momci okrenuti ovo, ajde
Kakvi ljdi bože sačuvaju. Pa poslijepodne širokog je biljka rqpsodija, a sad je raspad siatema. De malo budite umjereniji. Nema nam pola ekipe, igramo na njivi a obali gola smo primili iz prekida.
Biće bolje u drugom poluvremenu sigurno.
Biće bolje u drugom poluvremenu sigurno.
Interesantno je kako se ovaj sudija razmahao kartonima bas kad"netreba", gledo sam njegovo sudjenhe prije, i nikad nije ovako djelio kartone, slucajnost ili ne
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.