Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ma daj ba pola evrope izlazi za vikend kuci iz zatvora
Pa ne mos racunat ta drustva gdje su 90% svabe, u sustini jedna nacija. U Usa su drugaciji genetski kodovi plus 300 miliona ljudi, Velika Britanija ima problem s tim. Mada su mi neka od mass shootings vrlo sumnjiva tipa onaj u Vegasu pa zatim u Cali, gdje bilo ovako 7 osoba koji su prisustivali u oba, sanse da se random osoba nadje na licu mijesta su 0001% jos po vrh toga da se nadjes 2 puta u spanu od mjesec dana. Vise mi miruse na podvalu tvojih liberalaca kako bi odradili reformu oruzja, ali ne bih da budem tendeciozan.
Ma lik živi u Švrakinom , vidiš samo mu oružje u glavi...
bombaysaphire je napisao/la: ↑08 maj 2020, 21:51Ma lik živi u Švrakinom , vidiš samo mu oružje u glavi...
alemsa je napisao/la: ↑08 maj 2020, 21:55bombaysaphire je napisao/la: ↑08 maj 2020, 21:51Ma lik živi u Švrakinom , vidiš samo mu oružje u glavi...
Pa ti nedo Bog da se nadjes u bilo kakvoj situaciji, a nikad ne znas sta nosi dan a sta noc, ti se brate brani baseball palicom, vezi ga za radijator, hrvaj se s njim. Ja nemam nista protiv, to je tvoje pravo, samo ne oduzimaj meni moje pravo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.