Odlicna ideja

Moderator/ica: GracanicaAA
Odlicna ideja
Sta ti bolan pričaš i smiješ se?Gledamo kako namaket novac sa svih strana a ti pametan ovde buniš se što je klub digao kartu.Nema potrebe da ih cijela Evropa izbjegaje jer samim tim nisu izbačeni iz UEFE,kontaš li jadan? Mogo si Sarajevu ponudit što ne možeš njima,kad ih UEFA izbaci onda je druga priča.Takvi ko ti samo pametuju a k.urcom ne znaju mrdnit.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 18:59Joj ja ideja cuj ponudit Bjelorisima domacinstvo gdje ih cjela Europa izbjegava osim Srbije i Madjarske ,ne bi me iznenadio Dodik da to ponudi ali iz Zenice no comentTacno bolje nista ne pisite nego lupat gluposti i kakvih sve budala ima navijali bi za Minsk ..Boze dragi ,zatvaraj Pasa forum do 7 dana pred pocetak prvenstva pisat ce mo sa tuzlacima koji sutra akobogda postaju milionerski klub koji ce pregazit ligu
![]()
Eto jel ti drago neće igrati u Zenici jel ti drago? Sad nam ti iznosi svoje famozne ideje i projekte kako da klub namakne novac.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 18:59Joj ja ideja cuj ponudit Bjelorisima domacinstvo gdje ih cjela Europa izbjegava osim Srbije i Madjarske ,ne bi me iznenadio Dodik da to ponudi ali iz Zenice no comentTacno bolje nista ne pisite nego lupat gluposti i kakvih sve budala ima navijali bi za Minsk ..Boze dragi ,zatvaraj Pasa forum do 7 dana pred pocetak prvenstva pisat ce mo sa tuzlacima koji sutra akobogda postaju milionerski klub koji ce pregazit ligu
![]()
Sarajevo i ove poredit daj nemoj zayebavat ali necu dalje predajem se,vise te volim citat neg polemisatCelicni je napisao/la: ↑20 jun 2023, 19:40Eto jel ti drago neće igrati u Zenici jel ti drago? Sad nam ti iznosi svoje famozne ideje i projekte kako da klub namakne novac.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 18:59Joj ja ideja cuj ponudit Bjelorisima domacinstvo gdje ih cjela Europa izbjegava osim Srbije i Madjarske ,ne bi me iznenadio Dodik da to ponudi ali iz Zenice no comentTacno bolje nista ne pisite nego lupat gluposti i kakvih sve budala ima navijali bi za Minsk ..Boze dragi ,zatvaraj Pasa forum do 7 dana pred pocetak prvenstva pisat ce mo sa tuzlacima koji sutra akobogda postaju milionerski klub koji ce pregazit ligu
![]()
Bati uveo sankcije za rentanje stadiona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.