dubioza144 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 12:34Eric
Stevanovic Kosoric Ikic Sehic
Jamak Bojo
Bekric Veselinovic
Hajric

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dubioza144 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 12:34Eric
Stevanovic Kosoric Ikic Sehic
Jamak Bojo
Bekric Veselinovic
Hajric
ko bombonica ludi moji
100% da smo igrali derbi kad smo trebali igrati imali bi smo sve igrače na raspolaganju očišćene od kartona. a sad ide klanje sa žutim do derbijaUBIPITAR je napisao/la: ↑21 okt 2020, 12:23Po meni,regularnost je izgubljena kad su pomjerene utakmice radi "evrope"i koeficijenta(šatro).voltron30 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 12:11Citam, ovi papci iz saveza ne dozvoljavaju odgodu utakmice City-Siroki. Sta ja znam, ali po meni ovo nije uredu, gubi se regularnost takmicenja. Sirokom bukvalno propada sezona. Danas njima, sutra ce nekom drugom (osim odabranoj nacionalistickoj trojci zbog kojih se prekida prvenstvo). Mi ostali smo postali statisti u ovoj mocvari od Begiceve lige.
Znači pomjeriše nebi li zaradili sebi,pa odrediše kad će igrati i nađoše termin,kad je Olimpik imao 4 suspendovana igrača,a u regularnim okolnostima nebi imao suspendovane igrače,i na to sve nađu termin za derbi,kad mi igramo 4 tekme u 11 dana,a trebali igrati sa nama između dvije eurotekme,apsolutno je regularnost izgubljena!
**** i njima od do...i to 5 puta vise
uclani se pa me onda kritikuj
Kako mislis Veseli suta ?LjoZee je napisao/la: ↑21 okt 2020, 13:36Joj, u 21. vijeku sa najvecim ugovorom sto se tice tv prava svih takmicenja mi moramo pratiti tekstualni prenos. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti. Ja sad treba da zamisljam u glavu Veselog koji suta loptu 20 metara pored gola, a stoji na gol-liniji. Zivote, robijo!
Jesi spreman za ispadanje danasdelinjo je napisao/la: ↑21 okt 2020, 13:50Kako mislis Veseli suta ?LjoZee je napisao/la: ↑21 okt 2020, 13:36Joj, u 21. vijeku sa najvecim ugovorom sto se tice tv prava svih takmicenja mi moramo pratiti tekstualni prenos. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti. Ja sad treba da zamisljam u glavu Veselog koji suta loptu 20 metara pored gola, a stoji na gol-liniji. Zivote, robijo!
Brate imate sansu ,mi protiv ovih sto moramo dobiti igramo pravo kilavolegenda reala je napisao/la: ↑21 okt 2020, 13:54Jesi spreman za ispadanje danasdelinjo je napisao/la: ↑21 okt 2020, 13:50Kako mislis Veseli suta ?LjoZee je napisao/la: ↑21 okt 2020, 13:36Joj, u 21. vijeku sa najvecim ugovorom sto se tice tv prava svih takmicenja mi moramo pratiti tekstualni prenos. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti. Ja sad treba da zamisljam u glavu Veselog koji suta loptu 20 metara pored gola, a stoji na gol-liniji. Zivote, robijo!![]()
Šta misliš jesu kod Virtualnog pomješane emocije pred ovaj susret![]()
Hazime, imamo bingoFejzić, Stevanović, Miletić, Subašić, Zec E., Zec A., Štilić, Vrhovac, Bojo, Ikić, Šehić
Ma mislim da nemamo, ne znam ni nama koliko je u cilju umarati igrače pred teška gostovanja koja nam slijede i zgusnut raspored, opterećenost kartonima itd.
Steta sto ste kilavo otvorili sezonu bilo bi sanse i da udjete u PL jer nekako svi osciliraju,nemas ekipe koja se izdvojila..legenda reala je napisao/la: ↑21 okt 2020, 14:00Ma mislim da nemamo, ne znam ni nama koliko je u cilju umarati igrače pred teška gostovanja koja nam slijede i zgusnut raspored, opterećenost kartonima itd.
On danas ne može izgubiti nikako![]()
Jesu izbačeni sastavi pa da tek onda nešto možemo reći o utakmici
Edit:
Ma ubićete nas, jes da vam je ekipa neuigrana, al opet imate tri majstora na terenu koji uvijek mogu riješiti utakmicu
Daj ba Mrki
uzmite sobu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.