Struya je napisao/la:trebam da kazem nece doci zbog jednog razloga
edit: ovo izgubi atlanta hahahaha, no koment nisam gledao xD ... ajde golovi bilbao
sega ti ? a sinoc places kao ker za 0,50e
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Struya je napisao/la:trebam da kazem nece doci zbog jednog razloga
edit: ovo izgubi atlanta hahahaha, no koment nisam gledao xD ... ajde golovi bilbao
I plus Atlanta 96:90 i pusionaLjumanM95 je napisao/la:E ne vjerujem stadoše na 6 kornera
Koje sranje u pm, tačno kad maler uhvati ne može bogotac ubosti. Šteta, tako blizu, a tako daleko sunce im poljubim.gonzales je napisao/la:I plus Atlanta 96:90 i pusionaLjumanM95 je napisao/la:E ne vjerujem stadoše na 6 kornera96:97
Imas problem ? Sta vrijedjas ti ? Ko je tebi sta i rekao uopste, pratim nbas svaku noc pa se smijem vise od tuge sta se desava od fudbala do kosarke da ispuste prednos onoliku. A nisam gledao utakmicu jer gledam bilbao. Sad cu da prati NY. Glupo ti je to ja sam tebi zahvalan sto si poslao nama to, a niko tebi ne zeli nesrecu kao ni niko nikome ovdje valjda smo ssvi protiv kladionice. Ja sam pao 3 sedmice za po poen i gol jedno 20 puta kad nisam sve pobacao po kuci mogao sam imati par hiljada, nemoj da te tuku kompleksi sto se smijem debilima i sportu koji je postao tako nerealan, da padas i kad si dobio jos malo ce kad zavrsi utakmica kad dobije ponistavati golove i ksoeve kako je krenulo.Sarajevo29 je napisao/la:Struya je napisao/la:trebam da kazem nece doci zbog jednog razloga
sega ti ? a sinoc places kao ker za 0,50e
Brate nema ovdje znanja vise ovo je kocka i lupanje nacisto, nba posebno po godine ganjam igrace imam statisktu odbrane svake ekipe aplikaciju sve dzaba sve, ovi iz wwina ubise bukiji... vidjecemo play off kakav ce bitiLjumanM95 je napisao/la:Ma ima bizarnih i tragikomičnih padova da čovjek nepovjeruje. Sinoć CP sredinom 3/4 ima 17p, a granica je 17,5, maša slobodno za over, 4-5 šuteva zaredom maša i k'o šlag na tortu 20 sekundi prije kraja bacaju mu loptu u kontru, ide sam na koš i staje, okreće se drži loptu 20 sekundi do isteka vremena.![]()
Hazime imamo bingoooooooooooooooooooooooooooeedo je napisao/la:Realnije je igrati bingo na federalnoj, nego te vaše igrače
hahahahahahahahLjumanM95 je napisao/la:Hazime imamo bingoooooooooooooooooooooooooooeedo je napisao/la:Realnije je igrati bingo na federalnoj, nego te vaše igrače![]()
Hajde Limunovi dajte samo jedan.Civa je napisao/la:Hajde ljimunada sad u drugom poluvremenu![]()
Reedsa si nedavno obradovala hajde i mene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.