FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
FK KRUPA - FK SLOBODA
Datum 06.08.2017.
TV prenos BHT1
Sudija
Paradžik Goran – Ljubuški
Termin 17:00
A1 Lazić Damir – Brčko
Mjesto
A 2 Kadić Amir – Sarajevo
Delegat
Hodžić Amir – Velika Kladuša
4 Grbić Zoran – Prijedor
Posmatrač suđenja Lizde Alija - Mostar
Datum 06.08.2017.
TV prenos BHT1
Sudija
Paradžik Goran – Ljubuški
Termin 17:00
A1 Lazić Damir – Brčko
Mjesto
A 2 Kadić Amir – Sarajevo
Delegat
Hodžić Amir – Velika Kladuša
4 Grbić Zoran – Prijedor
Posmatrač suđenja Lizde Alija - Mostar
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Pisalo se miliona puta o svim stvarima koje ne stimaju klubu i argumentovano i bez.
Uvjek se nadje neki mentol koji to opravdava sve I zakuha se I tako iznova. ...
A chinaglia ti si dokazano budala na kvadrat.
Je li bogati mi odgovori uzmes dijete iz sirotista das mu ime isto kao I svom dijetu je li to isto dijete. ..nije bolan I nemoj da trolas bezveze. ..
Trenutna situacija u klubu je za ku.rac i ako ne uzmemo koju bobu u ove dvije tekme nama je mrtva borba za opstanak. ...I to je najveca cinjenica od svih.
Ima li ko upucen u reprogram cinjenicno da kaze je li placamo mi to....bilo je price da smo zakasnili. ...
Uvjek se nadje neki mentol koji to opravdava sve I zakuha se I tako iznova. ...
A chinaglia ti si dokazano budala na kvadrat.
Je li bogati mi odgovori uzmes dijete iz sirotista das mu ime isto kao I svom dijetu je li to isto dijete. ..nije bolan I nemoj da trolas bezveze. ..
Trenutna situacija u klubu je za ku.rac i ako ne uzmemo koju bobu u ove dvije tekme nama je mrtva borba za opstanak. ...I to je najveca cinjenica od svih.
Ima li ko upucen u reprogram cinjenicno da kaze je li placamo mi to....bilo je price da smo zakasnili. ...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
i ovo su prodati namjestili.. hehe
ko i onu suplju o kotnra dresovima i sorcevima..
ja ja moja onaj ti...
ko i onu suplju o kotnra dresovima i sorcevima..
ja ja moja onaj ti...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Nije tako, ali kada neko kaze da je OKK isto kao i Dita, da bi OFK bio isto kao i FK onda se tu nema sta raspravljati.Rimes87 je napisao/la:Problem je sto on samo istomisljenike smatra normalnim, a oni ga sigurno nece to pitati.Chinaglia je napisao/la:zamolio bih da neko normalan upita tuzlaka da iznese argumente za tvrdnje da UO radi protiv FK Sloboda Tuzla
Sent from my D6603 using Tapatalk
SVE TI ZNAS...
divi ti avatara bolan,. divi grba...
divi mu odgovora samo svoje mantra.. apsolutno je nebitno o cemu se raspravlja...
divi ti avatara bolan,. divi grba...
divi mu odgovora samo svoje mantra.. apsolutno je nebitno o cemu se raspravlja...
sta ti mislis da mi to ko ljudi raspravimo vanka?? ha??**** ovo brisanje postova..
nebitno je...
nebitno je...
onaj isti sto je piso o zamjeni dresova isorceva sad i pise o prebacivanju sloge u tojsice..
afirmativno naravno...
afirmativno naravno...

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ove sezone.... prosle je prodano oko 750Sariel je napisao/la:Jel mislis za ovu sezonu il proslu??staragarda je napisao/la:Sto se tice sezonskih,prodano ih je cc 500
Gdje je onaj mario on je ja mislim iz UG.a??da kaze...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ok.al sto onda oni pisu dres za 200og kupca neki dan?
- Beduin
- Kontakt:
Puno mi nesto to zvuci, 500 do sada, iako je propracena prodaja daleko bolje nego ranijih sezona.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma i meni izgleda puno s obzirom na obzir.jedino ako nisu pridavali i grupno po firmama il kako vec..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne prodaju se sezonske samo u UG brate....i dres je bio za 200-tog kupca redovne sezonske....kod mene je recimo 245-ta...al imas i penzionerske....kod starog isto nesto oko broja 200....rvi neznam kako su numerisani plus ove smijesne VIP....i njih je nesto prodato....al opet Ce biti manje nego prošle sezone.... umjesto obrnuto kad se radi zdravo i normalnoSariel je napisao/la:Ok.al sto onda oni pisu dres za 200og kupca neki dan?
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 03 avg 2017, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Aahaaaa ok.to je to onda. Fakat neam pojma. A trebo si pustit jos malo da neko napadnestaragarda je napisao/la:Ne prodaju se sezonske samo u UG brate....i dres je bio za 200-tog kupca redovne sezonske....kod mene je recimo 245-ta...al imas i penzionerske....kod starog isto nesto oko broja 200....rvi neznam kako su numerisani plus ove smijesne VIP....i njih je nesto prodato....al opet Ce biti manje nego prošle sezone.... umjesto obrnuto kad se radi zdravlja i normalnoSariel je napisao/la:Ok.al sto onda oni pisu dres za 200og kupca neki dan?

- Suljo20002
- Kontakt:
Salkic stoper a inace ga Vladika hajca na bekaChinaglia je napisao/la:koji je ovo igrac, moguce da je igrao na desnom beku jucer

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar sam sa momkom koji prodaje sezonske...Uzimala je dijaspora sad protiv Radnika sezonske cisto da pomogne klubu....ja znam 5 Ljudi sto nisu tu a kupili su sezonca pa poklonili.... zavrsit Ce to negdje oko 600 na kraju...idu plate,penzije....al malo je to sve...Sariel je napisao/la:Aahaaaa ok.to je to onda. Fakat neam pojma. A trebo si pustit jos malo da neko napadnestaragarda je napisao/la:Ne prodaju se sezonske samo u UG brate....i dres je bio za 200-tog kupca redovne sezonske....kod mene je recimo 245-ta...al imas i penzionerske....kod starog isto nesto oko broja 200....rvi neznam kako su numerisani plus ove smijesne VIP....i njih je nesto prodato....al opet Ce biti manje nego prošle sezone.... umjesto obrnuto kad se radi zdravlja i normalnoSariel je napisao/la:Ok.al sto onda oni pisu dres za 200og kupca neki dan?![]()
STA sam trebao sacekat,ne kontam

Pa ti reko 500tam pise 200 .ta ti znas.ne provaljuj se i tako
Ja sam iso 2 i 2 nikog nije bilo

Ja sam iso 2 i 2 nikog nije bilo

mozda da ga malo hajcne umjesto Todorovica, bar jednu tekmu, cisto da vidimo koliko mozeSuljo20002 je napisao/la:Salkic stoper a inace ga Vladika hajca na beka :kafa:
za Todorovica sam lijepo rekao, on ce kada napreduje kao igrac, doci na Efendicev nivo
znaci napredovat ce kao Efendic, a i kada je napredovao, opet je dobivao kritike, jbg jednostavno limitiran igrac
-
- Kontakt:
joj al' se brišu postovi, odvadite malo
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Mramor je odabrao pravu stranu na vasu zalost :kafa:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:joj al' se brišu postovi, odvadite malo

-
- Kontakt:
našu?Chinaglia je napisao/la:Mramor je odabrao pravu stranu na vasu zalostSlobodaTuzla1919 je napisao/la:joj al' se brišu postovi, odvadite malo![]()

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.