FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 avg 2017, 12:02

Sariel je napisao/la:aha ta prica,ok, iskreno ja mislim da nema nista od tog...
ofk okk kako vec...
mnogo toga nam prodje i proslo je al za ovo cisto sumnjam..
a onda opet dodjemo na pricu o brojevima. sta god htio..
Kako bi ti reagovao kada bi to zaista i uradili?

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 avg 2017, 12:04

Beduin je napisao/la:
hulehule je napisao/la:
Amelija je napisao/la:Ne vidim problem da isplate svoju gresku, odnosno Jagodicu. On je svoju ulogu odradio kada je davao suplje izjave koje su nas umirivale onda kada je nas klub ostavljen da se ugasi. Uostalom, ako se mogu placati greske drugih uprava poput krkanluka u HT, moze se i ova greska. Ono sto me vise zanima je ko bi dosao, jer ovaj tim jeste solidan za PL i samo je pitanje tko ce ih složiti za dobru igru.
Sok...ova ekipa ko da je i pravljena po njegovom ukusu...malo znanja, puno krkanluka i deri po 1:0...on bi lagano sa ovom ekipom uso u LZP...jest da nebi dali vise od 20 golova do kraja sezone al nema veze, sa ovim jazavcem necemo haman do snijega dat gola...
Kako smo krenuli nije da necemo dati vise od 20 golova, nego necemo osvojiti vise od 20 bodova. :urnebes:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 avg 2017, 12:05

Sariel je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nisi mi rekao sto ne bojkot? Vidim samo da ti je krivo sto je logicno da treba biti bojkot jer su ispunjeni svi uvjeti da bojkot bude ali ga nema. A u svakom drugom klubu bi bio.

Normalno da ga nece biti kada su se neki prodali.
Politizirali Slobodu i sutra ce neko reci veliki Slobodasi, a Sloboda place trenutno.
Da je Sloboda zivo bice stidila bi se ovih koji kazu da je vole, a obicne interesdzije 100 puta je ostetili jer misle da znaju bolje od vecine.
Slusaj sljou jedan.srescemo se.pa cemo vidjet imas li muda ovo uzivo mi pricat.
Kakav bojkot i **** imas li ti mozga imalo? Koji bojkot s cim?s kim? S tobom i takvim ko ti?
Bojkot Sariele moj (jer imamo WWin sponzora, a igrali smo Evropu bez sponzora na dresu,npr.), forumski bojkot, pametovati ovdje I loziti ljude pa kad se izadje na ulice onda ce se ovdje komentarisati, savjetovati I moralisati kako treba ili kako je trebalo. A kad se poziva na neku akciju, bilo za klub, Fukare ili nesto trece onda se usute ko puh. To je ta nasa spika, svi imaju savjet na forumu, ali kad je uraditi nesto konkretno onda tajac.
Zato se ne nerviraj brate, mi cemo svakako kupiti sezonsku, otici na tekmu kad god mozemo, pomoci klubu koliko mozemo I dati sansu svakome da se dokaze ili ispravi ranije aferime. Sutra I Azmir da se vrati imat ce nasu podrsku kao I svaki naredni, sve dok ne vidimo da radi protiv kluba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2017, 12:09

meni je bitno da se klub zove Sloboda i da je crveno-crna boja, OKK Sloboda je Sloboda Dita za svakog onog ko je volio Sloboda Ditu, ovi se slomise nazivajuci ih "Frankenstajn", a veca posjeta nego sto je Sloboda Dita imala u posljednim godinama, ne daj boze da Sloboda zaigra ABA ligu, ali ne ovu drugu, da vidite kako gori Mejdan, pa mislim da bi ovi sto mrze "Frankenstajna" pocrkali od muke, a mozda bi i oni dosli u Mejdan...

FK Sloboda sutra da postane OFK Sloboda, nema problema, ni prvi, ni posljednji slucaj u svijetu, to bi svejedno bio nas klub i nasa Sloboda i za mene ne bi bilo apsolutno nikakve razlike izmedju FK Sloboda Tuzla i OFK Sloboda Tuzla, samo su dvije stvari bitne: ime Sloboda i crveno-crna boja!

treba tezit i ucinit sve sto je moguce da se to nikada ne desi, ali ako se desi, boze moj...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 avg 2017, 12:11

Pa ovi ako ne rade protiv kluba ko onda radi? Zbog toga smo i ovdje jer su Slobodu vodili i kurta i murta. Sutra da dodje neko drugi opet isti ljudi daju podrsku, imamo neke navijace koji su 100 tabora promijenili i samo nas u svemu tome ukopaju postepeno.

Kada ova uprava ode po carsiji ce zaci 10ak standardnih i napuniti ljudima glavu glupostima o ovoj upravi i nahvaliti novu, standardno :urnebes:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2017, 12:14

zaista bih volio cuti kako to UO radi protiv FK Sloboda Tuzla, ali argumentovano, sa cinjenicama, a ne na osnovu licnog misljenja i antipatija prema ljudima koji vode klub

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 03 avg 2017, 12:17

Chinaglia je napisao/la:zaista bih volio cuti kako to UO radi protiv FK Sloboda Tuzla, ali argumentovano, sa cinjenicama, a ne na osnovu licnog misljenja i antipatija prema ljudima koji vode klub
tacno i ja bi ovo volio cuti.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 avg 2017, 12:18

Trenutno Fukare idu uzlaznom putanjom, barem po onim segmentima za koje ja imam info I ono sto sam video na prosloj tekmi. Bitno je podrzati momke, kao I novog vodju (ako ostane permanent) koji ima smisla za navijanje I navijacke pjesme, neke su vec na repertoaru a bice ih jos aBd. Hajmo mi podrzavati one pozitivne stvari oko kluba, sa jakom navijackom grupom se moze daleko vise uticati I na sam klub I neke lose odluke. Mislim da je vrijeme da imamo jak kop, kao nekad sto smo imali.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2017, 12:18

koji je ovo igrac, moguce da je igrao na desnom beku jucer
slika
slika

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 avg 2017, 12:30

Paradzik opet sudi protiv Krupe.znaci bit ce kartona ko u priči,bit ce penal za Krupu...i bit ce Vladika nas nasmijani da ostane nasmijan i cestita protivniku po ko zna koji put.Volio bih da me sad razuvjeri al dabogda....
Zadnja izmjena: NjonjoVam, dana/u 03 avg 2017, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 avg 2017, 12:30

75000 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:zaista bih volio cuti kako to UO radi protiv FK Sloboda Tuzla, ali argumentovano, sa cinjenicama, a ne na osnovu licnog misljenja i antipatija prema ljudima koji vode klub
tacno i ja bi ovo volio cuti.
Kako to objasniti ljudima koji su se prodali? Oni mogu raditi i 100 puta losije od ovoga i opet ce vam biti dobri. Nije bitna vise Sloboda, bitno je samo da je oni vode.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2017, 12:33

tuzlak1987 je napisao/la:Kako to objasniti ljudima koji su se prodali? Oni mogu raditi i 100 puta losije od ovoga i opet ce vam biti dobri. Nije bitna vise Sloboda, bitno je samo da je oni vode.
argumenti i cinjenice, ne floskule

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2017, 12:35

NjonjoVam je napisao/la:Paradzik opet sudi protiv Krupe.znaci bit ce kartona ko u priči,bit ce penal za Krupu...i bit ce Vladika nas nasmijani da ostane nasmijan i cestita protivniku po ko zna koji put.Volio bih da me sad razuvjeri al dabogda....
Ekro moj dobri, vjerujes li Chiniju, tri boda donosimo iz Krupe na Vrbasu!
ekipa je kvalitet za plasman u ligu za prvaka i vjerujem da ce Vlado preokrenut situaciju

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 avg 2017, 12:37

Chinaglia je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Kako to objasniti ljudima koji su se prodali? Oni mogu raditi i 100 puta losije od ovoga i opet ce vam biti dobri. Nije bitna vise Sloboda, bitno je samo da je oni vode.
argumenti i cinjenice, ne floskule
Pa nisam ja u situaciji da nekom pravdam nesto. Ja kada postavim dobro pitanje nema odgovora. Kada vam dam argumente onda dobijem uvrede.

Imamo Slobodu od prije 2 godine i spokojne navijace, danas imamo ovo i ne mozemo gola zabiti, sta se ja tu imam pravdati. Opali smo u svakom bitnom segmentu, a narasli u svim nebitnim. Dobiti cu odgovor da ce ovi napraviti nesto drugo osim fasade, da ce oni dovesti u red dugove, napraviti sistem. Sve prica za malu djecu dok je ovakav statut.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 avg 2017, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 03 avg 2017, 12:39

Chinaglia je napisao/la:koji je ovo igrac, moguce da je igrao na desnom beku jucer
slika
slika
Salkic mali.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2017, 12:43

75000 hvala

tuzlace, to i dalje nisu argumenti i cinjenice da UO radi protiv FK Sloboda Tuzla
iznesi argumente zasto tvrdis da UO radi protiv FK Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2017, 12:47

zamolio bih da neko normalan upita tuzlaka da iznese argumente za tvrdnje da UO radi protiv FK Sloboda Tuzla

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 03 avg 2017, 12:52

Sariel je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Iznjeti cu kada neko normalan pita. Sta cu iznositi nekim osobama koje slijepo prate sve sta se kaze.
miran keru...
miran!
sad smo i nenormalni,prodati, sta jos?
slijepi, keru jedan
Sta se nervirate oko ovog klosara,pa on to i zeli.
Njega ne zanima nista osim provokacija,ko god cita nas pdf samo zapamti njegove klosarske fore
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 03 avg 2017, 12:55

misli prcat malo preko foruma...
neka..ako ako...

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 03 avg 2017, 13:06

Chinaglia je napisao/la:zamolio bih da neko normalan upita tuzlaka da iznese argumente za tvrdnje da UO radi protiv FK Sloboda Tuzla
Problem je sto on samo istomisljenike smatra normalnim, a oni ga sigurno nece to pitati.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.