RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Cuj radi se o nekom mladom reprezentativcu, ako nista nadam se da se ovom idiotu nece omoguciti da ikada obuce dres jedne jedine.... 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
treba Zrinjski biti kaznjen do kraja prvenstva...ovog Pehara posebno treba kaznit...ja idiota ide i on bi da ganja nesto.. uj ebem mu oba roditelja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ovog igraca zrinjskog suspendovati hitno na pola godine.Pa sta se ovo desava s nasim fudbalom,normalna osoba koliko god navijala i volila neki klub ce prestati da prati fudbal.
Ako donekle mogu razumjeti navijace kad rade sto rade jer su Bog te pito zasto na utakmici,postupak ovog fudbalera je po meni 100 puta gora stvar koja ako se ne kazni otjerace i ono malo normalnih na tribinama..Fuj,hebo ti sve ovo,ovo je sve osim sporta......
Ako donekle mogu razumjeti navijace kad rade sto rade jer su Bog te pito zasto na utakmici,postupak ovog fudbalera je po meni 100 puta gora stvar koja ako se ne kazni otjerace i ono malo normalnih na tribinama..Fuj,hebo ti sve ovo,ovo je sve osim sporta......
- KB-TM87
- Kontakt:
seljački mentalitet, i njega i ovih kvazi navijača.SaltCityAttack je napisao/la:treba Zrinjski biti kaznjen do kraja prvenstva...ovog Pehara posebno treba kaznit...ja idiota ide i on bi da ganja nesto.. uj ebem mu oba roditelja
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
jasno se vidi na 0:29 kako mu podapinje. Seljacina mrtva pu umro dabogda*p!p!t@* je napisao/la:Čini se da od slavlja na Musali nema ništa
Pobjednički go,i divljanje Nultrasa.[youtube][/youtube]
Obratite pažnju na 0:29
-
- Kontakt:
Ja sam tu! A pitanje je gdje su ti silni talovi menadzerski... suplja prica - nidze veze. Nismo u osnovnoj bola. Menadzerski klanovi unutar kluba NE POSTOJE, ustvari postoje, ali isto ko sto postaji deda mraz. Niko za germe nema ti o talovima - i to menadzerskim.mo-bih je napisao/la:Gdje su sad oni klosari koji su me napadali kad sam hvalio Demica a kritikovao menadzerske klanove unutar veleza.
Svaka cast Rijadu za super gol i zelim mu da nastavi karijeru u sto boljem i zdravijem klubu. Sve dok ovi nasi klosari ne shvate da imamo drama omladinu i da im treba pruziti uslove da igraju a ne **** ih u zdrav mozak nema tu kluba.
Forza rodjeni

Plus, sam Varesanovic ti je izjavio danas da je namjerno hladio Demica da mu proradi inat da ga ubacuje u zadnjih 20 minuta.
A osim toga, nisi jedini sto je govorio da je Riki Demic najbolje rjesenje sredine - uz Merzica bi mogli cak i da imamo sredinu ko sto smo imali sa Zaimovicem.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Pa gdje je je*ena policija ... gdje su specijalci ... ja nezz šta se u Mostaru misli ali ovo nije čudo što se desilo pa nema ni 20tak ljudi koji cuvaju sigurnost ... pa gdje su ti isfrustrirani drotovi kada trebaju da budu tu ...
Da ih jednom safataju i izdegeneče dobro pa kad bude 20 ljudi treba vući u sarajvo jer su ti bubrege odbili od degeneka onda nikada više nećeš ni pomisliti jer ćeš imati bolove na svakoj promjeni vremena...
Da ih jednom safataju i izdegeneče dobro pa kad bude 20 ljudi treba vući u sarajvo jer su ti bubrege odbili od degeneka onda nikada više nećeš ni pomisliti jer ćeš imati bolove na svakoj promjeni vremena...
imam osjecaj da su svi drotovi gore kod rodzenih i cekaju da se desi bilo kakav ispad da ih natabaju..thulkazal je napisao/la:Pa gdje je je*ena policija ... gdje su specijalci ... ja nezz šta se u Mostaru misli ali ovo nije čudo što se desilo pa nema ni 20tak ljudi koji cuvaju sigurnost ... pa gdje su ti isfrustrirani drotovi kada trebaju da budu tu ...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Veležu čestitam na pobjedi a ovim huliganima medju kojim je igrač Zrnjskog iz 29 sekunde dozivotno zabraniti ulazak na stadion.Koji je to idiotizam vidio sam pretprošle godine kada je dolazio Zrinjski u Gradačac gdje 50.huligana Zrinjskog bukvalno prešlo oko 500km da bi napravilo nered.
Ako Jagodic pozove ovog Pehara onda treba peticiju potpisivati u cijeloj BIH. Ova namjera je iskljucivo bilo iz nacionalne netrpeljivosti. A takvi igraci nam ne trebaju u repki.
Ovo Bijeli Brijeg nije zabilježio, odnosno jeste i to u sezoni 2002/03 isto se ovo desilo, ako se neko sjeća, kada nas je vodio AVDO KALAJDŽIĆ.......
Dabogda one picke izbacili iz lige !!! Oni sebe zovu navijacima ? haahaahahaah !! Treba vas izbaciti u najslabiju ligu a niste ni to zasluzili
- Emir ZENICA
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
0.39 pa nadalje sto su ga poceli udarati pa onda on nastavio udarati nekog navijaca
0.34 lik se samo stade pored klupa za igrace,kako li je on prosao ?
ZALOSNO !
0.39 pa nadalje sto su ga poceli udarati pa onda on nastavio udarati nekog navijaca

ZALOSNO !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ma nema ovde revanša, **** suspendovati skroz. Nedati im ni ligu da igraju više !
U novi boj ...
- bistrikboy
- Kontakt:
Cestitke!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
to je Bajro Spahic koji je bio primoran da obuce dres Zrinjskog da bi se spasio..kazu da mu nije nista...Emir ZENICA je napisao/la:[youtube][/youtube]
0.39 pa nadalje sto su ga poceli udarati pa onda on nastavio udarati nekog navijaca![]()
ZALOSNO !
FK SARAJEVO.
Majmun je pozvan......Za susrete protiv Njemačke i Kipra pozvani su: Stefan Tomović, Semir Bukvić, Tino Divković, Slavko Brekalo, Senad Husić, Amer Dupovac, Mateo Sušić, Josip Kvesić, Toni Markić, Enes Sipović, Benjamin Čolić, Muhamed Bešić, Srđan Grahovac, Kenan Handžić, Eldar Hasanović, Goran Zakarić, Edin Višća, Mile Pehar, Nemanja Bilbija, Miroslav Stevanović i Amer Bekić.

Pozvan je i igrac Veleza Hasanovic, posto veze nema na terenu, nek se dokaze van njega, tako sto ce ga nokautirati na treningu.Edo_77 je napisao/la:Majmun je pozvan......Za susrete protiv Njemačke i Kipra pozvani su: Stefan Tomović, Semir Bukvić, Tino Divković, Slavko Brekalo, Senad Husić, Amer Dupovac, Mateo Sušić, Josip Kvesić, Toni Markić, Enes Sipović, Benjamin Čolić, Muhamed Bešić, Srđan Grahovac, Kenan Handžić, Eldar Hasanović, Goran Zakarić, Edin Višća, Mile Pehar, Nemanja Bilbija, Miroslav Stevanović i Amer Bekić.

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ma Bajri su pomogli igraci Zrinjskog samo se ovaj seljak Mile Pehar nesto ufuro i pokusao podapet igracu Veleza treba mu zabraniti igrati nogomet.
Samo jedan klub Velež Mostar
To je bilo prije ovoga, sad je Jagodić na potezu, vjerujem da će ga odstraniti...Edo_77 je napisao/la:Majmun je pozvan......Za susrete protiv Njemačke i Kipra pozvani su: Stefan Tomović, Semir Bukvić, Tino Divković, Slavko Brekalo, Senad Husić, Amer Dupovac, Mateo Sušić, Josip Kvesić, Toni Markić, Enes Sipović, Benjamin Čolić, Muhamed Bešić, Srđan Grahovac, Kenan Handžić, Eldar Hasanović, Goran Zakarić, Edin Višća, Mile Pehar, Nemanja Bilbija, Miroslav Stevanović i Amer Bekić.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.