BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

HzBvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la HzBvB » 28 maj 2013, 08:01

Klare je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Dzeko star!? :mrgreen: pa RVP je explodirao u 29 godini u Arsenalu i nakon toga presao u Mancester i svi znamo kako je igrao
Ma nije mislio u tom smislu.
Nego njima je jazuk dati te novce za nekog full izgrađenog igrača za kojeg za 3 godine ne mogu izvući pare.
Oni su ti više za onu opciju kupi 22-godišnjaka za 20, pa ga za 3 godine prodaj za 40.
Sto se mora nije tesko !
Kad se izglavimo iz svih sranja od dugova onda OPET NECEMO DOVODIT 27-mogodisnjake za 20+ miliona ;),sta ce nam koji k.... :D
Evo vidis npr. vi uzeli nama Gotze-a za 37 mill mi cemo za 37 dovest KDB(16)Eriksen(15) i pola transfera Bernarda (12)...Platu Gotze imao 4,5 Eriksen ce imat 2,5 KDB 2 Bernard ne vjerujem vise od 1,2 ...ima tu neke ciste jos sto se tice transfera i plata (sitno nesh taman da se nabere 6 mil ) ...ako mislis da ce Gotze imat bolju sezonu u Bayernu nego Eriksen u Dortmundu , na mojih 30KM ti ulozi 50 KM :mrgreen: :?:

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 28 maj 2013, 08:15

barca_87 je napisao/la:dolazi vam mozda mali deulofeu iz barce na posudbu ,barca preferira dortmund i vidi njih ko najbolju soluciju da se razvije malac ,prema pisanju mundodeportiva ( ujutro ce izac clanak :mrgreen: )
ev naslovnice
Cisto sumljam. Nije BvB za ove posudbe. Ne znam sta bi dobili stim?

PS: kravari pravo simpa :lol:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 maj 2013, 09:14

Klare je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Dzeko star!? :mrgreen: pa RVP je explodirao u 29 godini u Arsenalu i nakon toga presao u Mancester i svi znamo kako je igrao
Ma nije mislio u tom smislu.
Nego njima je jazuk dati te novce za nekog full izgrađenog igrača za kojeg za 3 godine ne mogu izvući pare.
Oni su ti više za onu opciju kupi 22-godišnjaka za 20, pa ga za 3 godine prodaj za 40.

Toliko o njima i navodnoj moći, evo sami se odaju. :mrgreen:

Nego, nisam se oglašavao ovdje u vezi ovog nam završenog finala. :D
Haj' evo da ne ispane da sam lijen, da mi niste dragi, evo dolazim vam u goste. :mrgreen:

U goste da se zavadimo. :lol:

Oštećeni ste u važnom trenutku za čisti, prečisti, drugi žuti t.j.crveni Danteu.
Kasnije su ga zaslužili i Lewat, te Subotić, no manje bitno...

Ono zbog čega pišem, zbog čega sam došao :mrgreen: ,
jeste da kažem kako je čisti kvalitet pobijedio! :!:
Borusija je svoje neumijeće naspram Bayerna morala nadoknađivati atomskom trkom,
međutim kako brzo izhlapiše, ispuhaše, tako ih Bayern i nadmudri, te zada mnogo udaraca,
među njima dva precizna, a ovaj zadnji od kojeg se ne oporavlja baš lako.

Mećite hladne obloge, biće vam lakše. :lol:
Sta ti je iskustvo :D ...koliko ste dozivjeli udaraca i razocarenja proteklih godina postali ste "hećimi". :D :D
za sve vrste poraza u finalima znate lijek :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 maj 2013, 09:47

Lokos19 je napisao/la:Cisto sumljam. Nije BvB za ove posudbe. Ne znam sta bi dobili stim?

PS: kravari pravo simpa
bavarci kravari?
cisto sumLJam :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 28 maj 2013, 10:51

HzBvB je napisao/la:Nasa jedina greska ove sezone je Gotze , nije zato sto je otisao nego samo zato sto se nismo nista pitali, to se definitivno ne smije vise desavati ako mi zelimo da postanemo klub koji ce biti u top 5-8 klubova narednih recimo 10god.
Slijedeci koji bi tako mogao odleprsati je Reus, koji takodjer ima izlaznu klauzuli na nekih 34-36 miliona €, a City je vec zagrizao ;)
HzBvB je napisao/la:Evo vidis npr. vi uzeli nama Gotze-a za 37 mill mi cemo za 37 dovest KDB(16)Eriksen(15) i pola transfera Bernarda (12)...
Taj nacin poslovanja me podsjeca na FK Sarajevo. Ne mozete vi igrati sa 13 igraca, a svi ostali sa 11 (vrlo moguce da ta trojica zajedno mogu vise nego Götze sam), ali kao sto rekoh limitirani ste na 11 igraca na terenu.
Mozda ako Herr Hoeneß-a zamolite da se zalozi u FIFI da vam to prodje. :lol:

HzBvB je napisao/la:ako mislis da ce Gotze imat bolju sezonu u Bayernu nego Eriksen u Dortmundu , na mojih 30KM ti ulozi 50 KM
Sto se mene tice moze i duplo (60-100)!!! Nemas ti pojma o kladjenju ;)
Lokos19 je napisao/la:Cisto sumljam. Nije BvB za ove posudbe.
Ajmo u skolu opet. :lol:
Stern des Südens

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 28 maj 2013, 10:57

secer je napisao/la: bavarci kravari?
cisto sumLJam :lol:
Desi se i najboljima :mrgreen:
U svakom slucaju hvala na ispravci.

Koliko smo vaz nagazili tek mi je sad jasno kad vidim da se jos uvjek neskidate sa teme pa cak ganjate i pravopisne greske. :lol:

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 28 maj 2013, 11:03

proFCB je napisao/la: Ne mozete vi igrati sa 13 igraca, a svi ostali sa 11 (vrlo moguce da ta trojica zajedno mogu vise nego Götze sam), ali kao sto rekoh limitirani ste na 11 igraca na terenu.
Mozda ako Herr Hoeneß-a zamolite da se zalozi u FIFI da vam to prodje. :lol:
Dito.
Bas ce to mindzo, levat, gomez, mali debeli, kroos, rib, rob, shaq i miller igrat svi zajedno?
;)

Poenta je da nama fali sirina. Vise nam vrijede ta trojca nego gece, jer dzaba ti i gece kad neigra (finale ili protiv reala napr.) jer je slomljen/umoren/izcrpljen.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 28 maj 2013, 11:06

@Lokos19
rekoh ja tebi u skolu ponovno ;)
Stern des Südens

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 maj 2013, 11:08

HzBvB je napisao/la:Ta tema je apsolvirana, okrecemo se novim temama vezanim za nas klub tu je prvenstveno rijec o "transferima" koji ce se desavati u nasem klubu.Veoma mi se svidja jedna cinjenica da ce se aBd zanti nas definitivni roster do pocetka priprema znaci tamo do 1.7.!
Ovo svakako...ko ne prodje Kloppove pripreme kao da nije ni dosao u BvB :D

Iako je to vec bilo poznato,danas je i potvrdjeno da je Sokratis novi igrac BvB-a...prvo odlicno pojacanje 8-)

Klopp je takodje najavio da ce se veoma brzo rijesiti situacija sa Robertom...ja vjerujem da je njegov odlazak vec gotov,samo se ceka da BvB objavi ime njegove zamjene :D

@proFCB
Reus ima klauzulu ali tek od 2015.-e

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 28 maj 2013, 11:10

proFCB je napisao/la:@Lokos19
rekoh ja tebi u skolu ponovno ;)
pa?

Inace to ti je kao neki argument?
:shock: :roll: :?

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 maj 2013, 11:12

Lokos19 je napisao/la:Koliko smo vaz nagazili tek mi je sad jasno kad vidim da se jos uvjek neskidate sa teme pa cak ganjate i pravopisne greske.
Lokos19 je napisao/la:Poenta je da nama fali sirina. Vise nam vrijede ta trojca nego gece, jer dzaba ti i gece kad neigra (finale ili protiv reala napr.) jer je slomljen/umoren/izcrpljen.
Lokos19 je napisao/la:U svakom slucaju hvala na ispravci.
i drugi put. :mrgreen:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 28 maj 2013, 11:16

adnan24 je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Ta tema je apsolvirana, okrecemo se novim temama vezanim za nas klub tu je prvenstveno rijec o "transferima" koji ce se desavati u nasem klubu.Veoma mi se svidja jedna cinjenica da ce se aBd zanti nas definitivni roster do pocetka priprema znaci tamo do 1.7.!
Ovo svakako...ko ne prodje Kloppove pripreme kao da nije ni dosao u BvB :D
Tacno :!:
Poznato je da svim igracima treba od 6-10 mjeseci da se uKLOPPe. Stim da nas ceka poprilican remont ekipe netreba sledece sezone bas ocekivat previse, barem ne u startu.
adnan24 je napisao/la: Iako je to vec bilo poznato,danas je i potvrdjeno da je Sokratis novi igrac BvB-a...prvo odlicno pojacanje 8-)
Superiska :-)
Takodje na BvB.de potvrdjen odlazak teleta u scheisse i produzetak ugovora sa Alomerovicem. Pocinjemo laganini sa pozitivom i saltamo u drugu :P
adnan24 je napisao/la: @proFCB
Ma stipu ih ba, te male ali bitne stvari ce oni presutit kao i izjavu Hummelsa prije koji dan itd. Nesto kao hoce da provociraju, al ... :mrgreen:

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 28 maj 2013, 11:19

secer je napisao/la:i drugi put. :mrgreen:
Hebote nisam znao da sam tema danasnje emisije :mrgreen:

Nego, de ako ti nije sta zadji i na druge teme pa prelistaj moje postove :lol:

Hvala unaprijed

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 28 maj 2013, 11:33

Lokos19 je napisao/la:@proFCB
znam za taj podatak, njega sam namjerno naglasio jer je on igrac tipa Götze, sto HZ kaze da vam ga neko uzme, a vi nemocni, znaci prilicno slicna bi bila situacija, i bit ce vjerovatno,ako ne produzi prije vremena ugovor!
Stern des Südens

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 28 maj 2013, 11:53

adnan24 je napisao/la: Klopp je takodje najavio da ce se veoma brzo rijesiti situacija sa Robertom...ja vjerujem da je njegov odlazak vec gotov,samo se ceka da BvB objavi ime njegove zamjene :D
Rekao je Klopp i da iz Bayerna još nisu dobili ponudu. Ne bi valjda i on i Watzke tako mazali svima oči. Ja ga definitivno ne bi dao u Bayern za manje od 30m. Ako je onaj rahitični Neymar mogao koštati one mazlune iz Barce 54m iako mu istječe ugovor, ne vidim zašto Lew ne bi koštao barem 30m.

Plusevi njegova ostanka:
- imamo još godinu dana top napadača za kojeg objektivno 100% adekvatnu zamjenu ne možemo naći
- pokazali bi igračima da nisu iznad kluba i da klub nije jukebox koji ispunjava njihove želje
- pokazali bi zube Bayernu

Minusi njegova ostanka:
- gubitak novčane zarade na njegovu transferu
- njegovo eventualno nezadovoljstvo (mada mislim da nije toliko glup dečko da bi se to odražavalo na njegove igre, jer bi time i sebi naštetio)
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 28 maj 2013, 12:15

Meni i Klop pocinje ici na zivce. On i njegov ocinski odnos prema igracima pustise svakoga ko izrazi zelju da ide, jer ne zeli nikome da pravi probleme. Kod mene bi lewa ostao jos godinu u klubu, a da vidi da se sa njim ne sali doveo bih i jednog beton napadaca. Pa kad ovom betonu ne ide, ubaci lewu. Ja ga ne bih pustio da ide da jajare ponude 50 miliona, nego bi ga dao Merhametu da ga proslijedi nekom siromasnom klubu :mrgreen:
Nekome ce se morati slomiti kicma ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 28 maj 2013, 12:22

kraljttbvb je napisao/la: Nekome ce se morati slomiti kicma ;)
Bingo. :mrgreen: A onda bolje to riješiti što prije (k tome još na igraču kojeg želi Buyern, kud ćeš bolje :lol: ).

Inače, malo utihnuše priče o Gundovu produženju ugovora. Još jedan mogući razlog za brigu. :roll:
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 28 maj 2013, 12:25

Hoceli vam biti zao milioneri sto vam Lewa prelazi u rivale... :D

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 28 maj 2013, 12:34

Lokos19 je napisao/la:
secer je napisao/la:i drugi put. :mrgreen:
Hebote nisam znao da sam tema danasnje emisije :mrgreen:

Nego, de ako ti nije sta zadji i na druge teme pa prelistaj moje postove :lol:

Hvala unaprijed
Kurs iz Bosanskog jezika se plaća, neJma ništa džaba.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 28 maj 2013, 12:47

Blaszczykowski je napisao/la:
kraljttbvb je napisao/la: Nekome ce se morati slomiti kicma ;)
Bingo. :mrgreen: A onda bolje to riješiti što prije (k tome još na igraču kojeg želi Buyern, kud ćeš bolje :lol: ).

Inače, malo utihnuše priče o Gundovu produženju ugovora. Još jedan mogući razlog za brigu. :roll:
I LIKE :D

Valjda trojka sad ganja te nove igrace, da se to sto prije zavrsi. Nikako se nesmije dopustit ulazak u sezonu sa neproduzenim i obnovljenim ugovorima Gündogana, Reusa i Kube.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.