FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Zeljo1
Svaka cast, tako je. (:
Svaka cast, tako je. (:
-
- Kontakt:
Svraka sinoć zadražan na Cumu do 24:00 h. Poslije nekog vremena opet se vratio od kuće jer ga je boljela glavao nenormalno. Zadržan na Cumu jutros do 06:00 h. Ima ogroman hematom na glavi. Daj Bože da se tika-taka vrati što prije. Inače se ne sjeća ništa.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Svaka čast svima samo ću toliko! Molim vas nemojte da nas euforija ponese. Imamo zgusnut raspored, sve manje igrača u rosteru. Idemo od tekme do tekme. Podrška maximalna momcima treba. I Čoli isto. FUlio fulio fule i bolji i veće prilike. Ja mislim da će on zabiti neki jako bitan gol. Zaslužio je. DUgo ga pehovi prate. I Smajketa isto. Mora se negdje vratiti. Kao što neko napisa može se desiti da Široki bude morao zijaniti od nas zadnje kolo da ide u Evropu, ali ne treba se u to pouzdati jer je Sarajevu već lakše pošto je Zrinja malte ne ispao iz konkrencije za Evropu pa će slabo zapinjati predzadnje kolo. Nije baš ni da Veležu gori od nogama tako da nisam ja baš siguran da će i Velež zapinjati toliko. Evo Olimpic zakinut pa da i ja malo teoretišem kad već slušam pitare. Pogurale sudije Velež da Velež pusti njima u Mostaru. Prije svakog Željinog gostovanja slušam priče završio Amar. E pa svaka mu čast kako je uspio u 90-oj onako naštimati tekmu baš je majstor.
ma sjajno...samo ne kontam kako onako na facu pade,a u jednom trenutku je imao ruke ispred sebe,a u drugom buuub na glavu...imam osjecaj da on vec nije bio pri svjesti dok je bio u zraku... onaj ga je papak dobro spiciofedeltafrotta je napisao/la:Svraka sinoć zadražan na Cumu do 24:00 h. Poslije nekog vremena opet se vratio od kuće jer ga je boljela glavao nenormalno. Zadržan na Cumu jutros do 06:00 h. Ima ogroman hematom na glavi. Daj Bože da se tika-taka vrati što prije. Inače se ne sjeća ništa.
Amare hvala ti...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Od mog prijatelja, pa njegov kolega je igrao na onom turniru navijaca, koji je bio posvecen rahmetli Dzevadu Begicu Dzildi. Nadovno je decko skoro na isti nacin zavrsio kao Svraka. Doduse ovom malom je gore bilo jer je navodno udarac u glavu primio u duelu, pa pri padu jos glavom opet opalio od zemlju. Prica mi prijatelj da nesretni decko, skoro mjesec dana nije mogao raditi neke zahtjevne aktivnosti, a lopte je zaigrao tek 3 mjeseca poslije.fedeltafrotta je napisao/la:Svraka sinoć zadražan na Cumu do 24:00 h. Poslije nekog vremena opet se vratio od kuće jer ga je boljela glavao nenormalno. Zadržan na Cumu jutros do 06:00 h. Ima ogroman hematom na glavi. Daj Bože da se tika-taka vrati što prije. Inače se ne sjeća ništa.
Nemojte ocekivati brz oporavak naseg Svrake. Ovo su **** povrede pravo, a mogu biti i veoma opasne. Neka on nama ozdravi ono bas, 100% da bude spreman, pa neka onda igra. Svaki pokusaj kurazenja, mogao bi mu samo pogorsati stvari...
DRZI SE MAJSTORE....
EDIT: Neko je pisao za posjetu sada u Srijedu. Tesko, zaista, ali eto, nadajmo se pozitivi. Jbg, Gras strajkuje, djeca u skolama, dosta raje koja radi ce zbog posla kasniti, ukljucujuci i mene, vjerovatno na pocetak drugog stignem, ma sve u svemu, jedno 3.000 bi za mene bilo solidno u ovom momentu...
Sto se kupa tice, vala red je da igramo uzvrat na Grbavici. Mada u poslijednje vrijeme bolje rezultate kao i igru pravimo na gostovanjima, ne bi me puno razocarao ni obrnuti scenario....
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 09 apr 2013, 12:04, ukupno mijenjano 2 puta.
- Armageddon2012
- Kontakt:
a i arenasport će vam otkinuti bar 1000 gledalaca..
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
sada bas gledam sledeca nasa 4 gostovanja i 4 gostovanja komsinica:
mi:RADNIK,RUDAR,OLIMPIK,VELEZ
komsinice:VELEZ,SIROKI,BORAC,ŽELJO
sada ce doci pitari na nasu temu i razglabati kako su u boljoj poziciji

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
- Trequartista
- Kontakt:
Igramo u Dolini prvu tekmu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
[quote="zeljo1"]sada bas gledam sledeca nasa 4 gostovanja i 4 gostovanja komsinica:
Računaj ovdje i vjerovatno 2 utakmice finala kupa]
Računaj ovdje i vjerovatno 2 utakmice finala kupa]
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
mislim da sva gostovanja dobijamo... osim bijeljine... gdje ce biti tesko do pobjede...zeljo1 je napisao/la:sada bas gledam sledeca nasa 4 gostovanja i 4 gostovanja komsinica:
a komsinice... max. nerjeseno u mostaru, i porazi u hercegovini i banja luci... derbi je derbi... pa necu da dam prognozu... ali do tada cemo vec rjesiti titulu...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
A u k**** krasni, opet prvu na Grbavici igramo.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jel se zna i kada igramo utakmice?voltron30 je napisao/la:A u k**** krasni, opet prvu na Grbavici igramo.
FOR PAUL
FOR PAUL
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Velez ako sutra izgubi, protiv nas ce poginuti, jer ako ih i Gosk dobije oni ispadaju, i mislim da mi tada ne bi dobili... Rudar dobije Sirokog, pitare muci, i nas uvijek muci, tako da uz izostanke koje imamo, i potencijalne izostanke zbog zutih kartona jer dosta igraca je u opasnosti, mozemo zavrsiti nerijeseno, Olimpica uzimamo, a za Radnik se nadam prvom porazu pred domacom publikom, jer i tereni ce biti puno bolji, lijepo vrijeme... Pitari mogu dobiti sutra, mogu dobiti Sirokog jer se naloze protiv njih a ni oni nisu nesto, Celik ih je klepio u gostima, izgubili su ovu zadnju, pa je tu sve otvoreno... Borca mislim da ne mogu dobiti, a protiv nas sve je moguce... Dakle sve je otvoreno, nadam se da ce aBd sutra Velez zapeti da ne bi i sebe i nas dovodili u nezgodnu poziciju, i da nas rasterete koliko-toliko... Standardno, opet nam valja proslavljati kup na Pecari...jovanmaksimovic je napisao/la:mislim da sva gostovanja dobijamo... osim bijeljine... gdje ce biti tesko do pobjede...zeljo1 je napisao/la:sada bas gledam sledeca nasa 4 gostovanja i 4 gostovanja komsinica:
a komsinice... max. nerjeseno u mostaru, i porazi u hercegovini i banja luci... derbi je derbi... pa necu da dam prognozu... ali do tada cemo vec rjesiti titulu...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
1. i 15. maj, međutim postoji opcija da se klubovi dogovore oko termina, jer je 1. maj praznik.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
stoji termin 17.04. slobodan... ne znam sto tada ne igramo...voltron30 je napisao/la:1. i 15. maj, međutim postoji opcija da se klubovi dogovore oko termina, jer je 1. maj praznik.

FOR PAUL
FOR PAUL
Termin prve utakmice nam, čini mi se, nije dobar jer je to jedna od dvije slobodne srijede koje imamo do kraja prvenstva.Možda bi bilo najbolje da prvu odigramo tek 15 05 jer će se dotad ikristalisati i priča u ligi.Neophodan nam je i odmor a i vrijeme da se povrijeđeni oporave
Ne vjerujem da bi Savez dozvolio takvo nešto. Termini su određeni unaprijed, može se samo uz dogovor klubova dogovoriti ovo u vezi prvog maja, i to jedan dan gore/dole. Čisto sumnjam da bi dali neke veće odmake od kalendara predviđenog za KUP takmičenje.reks je napisao/la:Termin prve utakmice nam, čini mi se, nije dobar jer je to jedna od dvije slobodne srijede koje imamo do kraja prvenstva.Možda bi bilo najbolje da prvu odigramo tek 15 05 jer će se dotad ikristalisati i priča u ligi.Neophodan nam je i odmor a i vrijeme da se povrijeđeni oporave
Onda je jedina opcija 30.4. za prvu utakmicu finala. 1 maja ko je nekad ostao u gradu zna da grad bude ko Fukushima, nigdje zive duse i to bi nam unistilo posjetu. Dakle 30.04. uzmemo ih 2 razlike i onda rahat na prvi maj
Ovo za Svraku majke mi ko da smo prizvali onim klipom sa derbija i "klasićnim gubitkom svijesti" i "povratio je 3 puta ne sjeca se"... Ne treba kone uzimati u usta uopste, neka ih tamo.
A ovim sa Svrakom se otvara dovoljno prostora za Aru da pokaze kakav je igrac, pardon igracina.

Ovo za Svraku majke mi ko da smo prizvali onim klipom sa derbija i "klasićnim gubitkom svijesti" i "povratio je 3 puta ne sjeca se"... Ne treba kone uzimati u usta uopste, neka ih tamo.
A ovim sa Svrakom se otvara dovoljno prostora za Aru da pokaze kakav je igrac, pardon igracina.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 09 apr 2013, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
evo ni bekric nece moci igrati iduce dvije utakmice, pa sta je ovo 
i ovi u takmicarskoj komisiji da su malo pametni stavili bi pocetak lige ranije, dok pocnu i evropske utakmice, kad su i tereni odlicni, i neka se odigra npr. 17 kola u prvom dijelu. a ne ovako, ispadnes iz evrope, pa ides opet na mini-pripreme, pa pocinje liga, i onda u drugom dijelu sezone 800 kola igras srijedom

i ovi u takmicarskoj komisiji da su malo pametni stavili bi pocetak lige ranije, dok pocnu i evropske utakmice, kad su i tereni odlicni, i neka se odigra npr. 17 kola u prvom dijelu. a ne ovako, ispadnes iz evrope, pa ides opet na mini-pripreme, pa pocinje liga, i onda u drugom dijelu sezone 800 kola igras srijedom

Sasa Kajkut pitarima tabut!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrammm1921, riki46 i 57 gostiju.