Sta ti imam odogovoriti? Sadrzaj posta ti je takav da ti se nema sta odgovoriti. Eto super tjesite se da sam ja tu da nesto trujem, da me neko poslao i drugim stvarima koje nemaju veze s vezom.Sariel je napisao/la:Sta je bilo supcicu trovacki? Maca popala jezik???
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Haj razguli...tuzlak1987 je napisao/la:Sta ti imam odogovoriti? Sadrzaj posta ti je takav da ti se nema sta odgovoriti. Eto super tjesite se da sam ja tu da nesto trujem, da me neko poslao i drugim stvarima koje nemaju veze s vezom.Sariel je napisao/la:Sta je bilo supcicu trovacki? Maca popala jezik???
Koja je cifra u pitanju ?Probisvjet je napisao/la:Vlado ne pristaje na sporazuni i miroljubivi rastanak. kuknjava Senade zlatni ljiljane nayebi se kelly family Vladi.
Ja volim FK Tuzla City
Ko kaze da ne mozemo dati gola? 4 komada smo danas Ingramu spakovali
Tandara zqbio jefan taman da nam zacepi usta 

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
đe su sada Ekro i ostali koji ne podrzavaju Vladu :kafa:Mortus je napisao/la:Ko kaze da ne mozemo dati gola? 4 komada smo danas Ingramu spakovali :opaopa: Tandara zqbio jefan taman da nam zacepi usta :shhh:
E o vas dvojca sve nesto u siframa.sta je bilo?
Jesul se sastali zbog otkaza? Ko sta gdje kako??
Jesul se sastali zbog otkaza? Ko sta gdje kako??
Chinaglia je napisao/la:đe su sada Ekro i ostali koji ne podrzavaju VladuMortus je napisao/la:Ko kaze da ne mozemo dati gola? 4 komada smo danas Ingramu spakovaliTandara zqbio jefan taman da nam zacepi usta
Cestitam od srca i Tandiru i Vladi ,nije lako natrpam ekipu iz Dubokog Potoka!!

DRŽAVA TUZLA!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto se tice sezonskih,prodano ih je cc 500
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mramore jeli ti spavas pa pustas ovu bagru neprijateljsku.Ako nemozes pratiti reci brate dragi da izaberemo drugoga.
PS.Pozetivna kritika je OK ali neprijateljska aut.
Klošari opet dočekali svojih pet minuta. Samo mržnju sijutuzla075 je napisao/la:Mramore jeli ti spavas pa pustas ovu bagru neprijateljsku.Ako nemozes pratiti reci brate dragi da izaberemo drugoga.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ma nije stigao puno je zasijao Tuzlak valja to pobrisati sve
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ma nema tu cifre. Nije za cifru ni dosao pa i ako bude isao nece sa cifrom otici !sloboda72 je napisao/la:Koja je cifra u pitanju ?Probisvjet je napisao/la:Vlado ne pristaje na sporazuni i miroljubivi rastanak. kuknjava Senade zlatni ljiljane nayebi se kelly family Vladi.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako zelis neki oblik takvog rezima idi u Sjevernu Koreju, nije forum za tebe. Forum je za razmjenu misljenja, a ne da nekog usutkas jer ti je krivo sto nema isto misljenje kao ti.tuzla075 je napisao/la:Mramore jeli ti spavas pa pustas ovu bagru neprijateljsku.Ako nemozes pratiti reci brate dragi da izaberemo drugoga.
Kako znam uprava nije klub, to se ponavlja 100 puta. A kada kritikujes upravu kazu ti da si neprijatelj kluba. Pa de dogovorite se pa mi javite.
Mramor bas normala radi. A vi hocete nekog sizofrenika izgleda da brise sve redom sto nije pozitivno i vrsi neke torture po forumu.
tuzla075 je napisao/la:Mramore jeli ti spavas pa pustas ovu bagru neprijateljsku.Ako nemozes pratiti reci brate dragi da izaberemo drugoga.

crveni kmeri u akciji

**** demokratiju i drugačije razmisljenje!!!

Mramoreeee ne spavajjjj ba!

DRŽAVA TUZLA!!
smijel se neko opkladit u saketanje da cemo pobjedit u Krupi na Vrbasu
Sta kaze docekali svojih 5 minuta. ..Kako te ba nije stid jbt.
Pa pogledaj statistiku u zadnjih 10 utakmica gol razliku i start sezone i reci mi sta je tu pozitivno ba.
A 90 posto gubis naredne dvije...daj boze da grijesim. ...
Jeste normalni vi jbt vise. .
Pa pogledaj statistiku u zadnjih 10 utakmica gol razliku i start sezone i reci mi sta je tu pozitivno ba.
A 90 posto gubis naredne dvije...daj boze da grijesim. ...
Jeste normalni vi jbt vise. .
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kako ti ores ljudino a ko se zadnji smije vidjecemo. ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
vidjet cemo babuka...solinas je napisao/la:Kako ti ores ljudino a ko se zadnji smije vidjecemo. ..

ublehas je samo jednom dosao na Tusanj u ulozi "navijaca", odmah nakon sto je podnio ostavku na mjesto precjednika FK Sloboda Tuzla taman pred izbore, jer je osim same ostavke, na taj nacin htio zadobit jos vecu podrsku, a sto je imalo za cilj svrgavanje Jasmina Imamovica s mjesta gradonacelnika Tuzle, a jedini nacin za to, bio je da udje u sukob s istim i da racuna da ce gradjani Tuzle zbog Slobode, zbaciti istog s vlasti!
pozadina svrgavanja Jasmina Imamovica mogla je biti samo politicka, a to je da se SDA dovede na vlast u Tuzli, a znamo za koga podrinjci glasaju, kao i doticni ublehas, koji drzi uramljenu sliku Alije cobana u svojoj sobi!
nikada prije, a ni poslije tog dana, Azmir Husic, poznat kao ublehas iliti seoska varalica, nije vidjen na Tusnju!