FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po oficijelnoj u subotu 9. sa Zrinjskim, u srijedu 13. sa Radnikom, pa u Subotu 16. sa Zeljom...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Molit cu lijepo sa ZELJEZNICAROM.
Hebo vas zeljo, sta im tepate

Hebo vas zeljo, sta im tepate

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Zamisli onda kako je stranim komentatorima izgovoriti zelezhinshrsschars
Sto se tice utakmice protiv Slavije, treba vratiti i Bicu, makar da sjedi na klupi. On nam bas i treba za ovakvu utakmicu po losem terenu.

Sto se tice utakmice protiv Slavije, treba vratiti i Bicu, makar da sjedi na klupi. On nam bas i treba za ovakvu utakmicu po losem terenu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Moramo im malo tepat prije trpanja. Sto bi reko Cartman(ne ovaj sa foruma): I love to be kissed before I get f*cked! 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
jojjjjjj necu bit u Sarajevu vracam se tek u subotu al oko 12 :/ navece
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne vjerujem da bi Samir nam zabio noz u ledza, sad kad nam je najpotrebni I to radi B reprezentacije.
Gledajuci raspored I trenutnu situaciju na tabeli sa 5 pobjeda (slavija, zrinjski skretnica vitez I sloboda) I remi SB sa celikom ( I da nebude SB IMO bolju gol razliku) mi bi mogli bit prvaci.
Nasi igraci trebaju da su u karantinu od cetvrtka navece. To Ako se dokaci kafane mogli bi mi pognute glave Iz east Sarajeva se vratit ..
Ako bi poveli sa 2:0 do 65 min treba benka vadit, radi kartona. Nadam se da ce moci izgurat ovi 6 utakmica da nefasuje zuti.
Gledajuci raspored I trenutnu situaciju na tabeli sa 5 pobjeda (slavija, zrinjski skretnica vitez I sloboda) I remi SB sa celikom ( I da nebude SB IMO bolju gol razliku) mi bi mogli bit prvaci.

Nasi igraci trebaju da su u karantinu od cetvrtka navece. To Ako se dokaci kafane mogli bi mi pognute glave Iz east Sarajeva se vratit ..
Ako bi poveli sa 2:0 do 65 min treba benka vadit, radi kartona. Nadam se da ce moci izgurat ovi 6 utakmica da nefasuje zuti.

realno je glupo oba dobio, prvi za proslavu gola a drugi u 90. i nekoj minuti kad je golmana Olimpica odnioPitar6785 je napisao/la:Ne vjerujem da bi Samir nam zabio noz u ledza, sad kad nam je najpotrebni I to radi B reprezentacije.
Gledajuci raspored I trenutnu situaciju na tabeli sa 5 pobjeda (slavija, zrinjski skretnica vitez I sloboda) I remi SB sa celikom ( I da nebude SB IMO bolju gol razliku) mi bi mogli bit prvaci.![]()
![]()

Pyro is not a crime !
Kako se Benkara raduje poslije svakog gola, ko da je finale SP

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mislim da je Benko dovoljno iskusan igrac I da se on moze ucuvat Posto nam je on najbolji igrac
Hoce li ovi bivši suspendovani igrat ikako do kraja sezone ili su svoje zavrsili
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jbg to je do Dzene a trebat ce nam sigurno,necemo imati sredinu protiv Slavije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Utakmica u Lukavici ce biti dobra prilika da vidimo gdje se nalazimo,i da li su igraci konacno dosli na svoje!? Igramo protiv neuigrane ekipe koja je sastavljena od mladih igraca,zeljnih dokazivanja i najmladja su ekipa u ligi-ubjedljivo! Plus im cini mi se ne igraju dva standardna igraca zbog zutih kartona,doduse i mi imamo suspendiranih igraca. Da li cemo znati iskoristiti sve te njihove slabosti , ostaje da se vidi. Uz adekvatno zalaganje i profesionalan odnos prema bordo dresu,mislim da mozemo do dobrog rezultata tamo,ali daleko od toga da ce biti lako! U ovih preostalih 6 utakmica, jasno ce se pokazati koji igraci jesu, a koji nisu za fcs! i sigurno je svima u ekipi u interesu da se nametnu,dokazu..od igraca,do trenera!
Samir i Dulja od danas u trenaznom procesu, najvjerovatnije. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BoskoAntic
- Kontakt:
Ne treba ih ni stavljati u prvih 11 u subotu, jedino ako ne daj Bože bude trebalo pojačanje u napadu, onda ih ubaciti u II pol...Nek oni fino budu spremni proiv zrinjskog, tad ce nam biti najpotrebniji.uNbx je napisao/la:Samir i Dulja od danas u trenaznom procesu, najvjerovatnije.
U INAT SVIMA 1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Koji smo k.rac dovodili ovoliki roster ako će se juče oporavljeni igrači stavljati od 1. minute po onakvom terenu?
1946
Slazem se, drago mi je sto su vec od danas poceli sa treninzima i da ce bit full spremni protiv Zrinjskog.BoskoAntic je napisao/la:Ne treba ih ni stavljati u prvih 11 u subotu, jedino ako ne daj Bože bude trebalo pojačanje u napadu, onda ih ubaciti u II pol...Nek oni fino budu spremni proiv zrinjskog, tad ce nam biti najpotrebniji.uNbx je napisao/la:Samir i Dulja od danas u trenaznom procesu, najvjerovatnije.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Neka Delija, neka... Imamo mi dovoljno svojih pjesmicaBitiSrcemVezan je napisao/la:da i djeca našaaa na koševu, raduju se novoj tituliiiiii![]()
![]()

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda me nece niko ispucat u Lukavici kada budem sjedio 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Mi moramo svatit Ovih 6 utakmica je zanas svaka isto vazna. Ako su se opravili samir I haris I budu u trenazno procesu od Danas treba ih ubacit od prve minute, pa Ako se desi da povedemo 2:0,3:0 e onda Izvest samira dulju I benka da ne popiju kartone. Inace smo ekipa koja daje golove u prvom poluvremenu I sad mjenjat u prvom pol nebi bilo pametno.
Ovo ce bit teza utakmica nego protiv zrinje
Ovo ce bit teza utakmica nego protiv zrinje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.