Dobar ba,samo ne mogu da svatim kako nas Vlado **** izjavama,analizama i cestitkama protivniku na pobjedama!!Chinaglia je napisao/la:Ekro jesi mi dobar
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
DRŽAVA TUZLA!!
Zasto da ne Ribic, nemojte sad pretjerivat, ovi mladji treneri su sposobniji od starkelja sto su navikli po starom sistemu i nista ne mjenjaju, zeljni dokazivanja uz neke nove metode treniranja.
Da se ne lazemo svi mi znamo ko je Dedic i da nije savrsen kako ga predstavljate.
Da se ne lazemo svi mi znamo ko je Dedic i da nije savrsen kako ga predstavljate.
Vlado ce ovo preokrenut, potrebno je malo vremena da kockice poslozeNjonjoVam je napisao/la:Dobar ba,samo ne mogu da svatim kako nas Vlado **** izjavama,analizama i cestitkama protivniku na pobjedama!!Chinaglia je napisao/la:Ekro jesi mi dobar
Potpuno pogresno uprava i sloboda su jedno tijelo, i be mogu se posmatrati odvojeno. Ako zelis dobro klubu za koji navijas, sasvim je normalno i razumno da zelis, da klub ima sbosobne ljude kako u rukovodstvu tako i na terenu.Sariel je napisao/la:greska velika..
navijamo za slobodu a ne za uprave!
urpave dodju i odu.
sad je tako kako je.. na prvu tekmu dodje cca 2500 ljudi malo jace jelde..
gleam sta je ovo notifikacija ko u prici. a obeco da necu sovat
dakle drugovi moji ne ljutite se na mene, al cinjenica je ne navijas za uprave nego za klub i u dobru i u zlu...
koliko god kliseizirano zvucalo..
i naravno da je bolje imat sposobne ljude u upravi zarad organizacije kluba, jerbo znamo svi da se kuca pravi od temelja a ne od krova...
pa tako dodjosmo do pitanja a kad smo mi to imali sposobnih upraava i kad smo mi to radili po pe es.u???
i sta do te sposobne uprave? bojkotovat na nacin kako se u tz radi da imas milju i po do dvije ljudi na stadionu???doklen cemo tako dogurat???
sta predlazete??u stvari nemate vi sta predlagat forum je pise ko sta hoce ha ja
i opet ista prica u krug...
pa imali smo...
kuknjava

dakle drugovi moji ne ljutite se na mene, al cinjenica je ne navijas za uprave nego za klub i u dobru i u zlu...
koliko god kliseizirano zvucalo..
i naravno da je bolje imat sposobne ljude u upravi zarad organizacije kluba, jerbo znamo svi da se kuca pravi od temelja a ne od krova...
pa tako dodjosmo do pitanja a kad smo mi to imali sposobnih upraava i kad smo mi to radili po pe es.u???
i sta do te sposobne uprave? bojkotovat na nacin kako se u tz radi da imas milju i po do dvije ljudi na stadionu???doklen cemo tako dogurat???
sta predlazete??u stvari nemate vi sta predlagat forum je pise ko sta hoce ha ja

i opet ista prica u krug...
pa imali smo...

mislim crnjacimo zbog imena trenera golmana eeej
pa jel realno?
ok igraci, ok trener, uprava, sponzor,tribina, cijena karti, razumno i legitimno al trener golmana

eno sto je sloboda stavio tekst iz koje je ono 87? dakle prije 30 godina

pa jel realno?
ok igraci, ok trener, uprava, sponzor,tribina, cijena karti, razumno i legitimno al trener golmana

eno sto je sloboda stavio tekst iz koje je ono 87? dakle prije 30 godina

- Beduin
- Kontakt:
Yebi ti to, Fajic dodje u Krupu, sigurno veliko i iskusno pojacanje kako za njih, tako i za cijelu ligu. Ne znam u kakvoj je formi, ali za nase uslove sasvim ok napadac.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
jebga imaju ljudi gazdu... 

Ljudi imaju sve sto je vazno u modernom fudbalu.Jos da imaju pravi teren,bili bi pravi klub.Sariel je napisao/la:jebga imaju ljudi gazdu...
Neća Fajić doći nama za 800KM platu,zar ne?
DRŽAVA TUZLA!!
NjonjoVam je napisao/la:Ljudi imaju sve sto je vazno u modernom fudbalu.Jos da imaju pravi teren,bili bi pravi klub.Sariel je napisao/la:jebga imaju ljudi gazdu...
Neća Fajić doći nama za 800KM platu,zar ne?

imaju gazdu i to je to..
sad je vrhunac rasta.. i za vikend ide slika i prilika smjehotresnog naziva domace nam kOkuruz lige...
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 02 avg 2017, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
Fajic je propao fudbaler, da je jos uvijek na nivou na kome je bio u Sloveniji, danas sigurno ne bi bio u Premijer Ligi, uz to, vec je bio u Vitezu i nije se proslavio...
e tek cemo vidjet kako ce se pokazat sad u slozenoj ekipi, krupa je trenutno ko ekipa( ne stadion i infrastruktura koja je goli K) levl iznad viteza..
hocu rec telk cemo vidjet imal jos sta od njeg il je propo..
hoce imatz odma pravo nastupa?? samo da nam sad jos i ne zabiberi
haj na isti post.. al 17:00
pa jesul gledali vremensku prognozu
poa gorice ona plastika guma sta je vec 
hocu rec telk cemo vidjet imal jos sta od njeg il je propo..
hoce imatz odma pravo nastupa?? samo da nam sad jos i ne zabiberi

haj na isti post.. al 17:00

evo Djelmic napusta Debrecen, kako bi legao Slobodi, jer takav tip igraca nedostaje
valjalo bi iskesirat, al vrijedi, ako ima imalo sanse...
valjalo bi iskesirat, al vrijedi, ako ima imalo sanse...
Tu sva priča staje.Chinaglia je napisao/la: valjalo bi iskesirat
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

KIKI je znao da je ta prica **** al je nije znao cuvat za sebe

kek ovo kek ono,a ljudima godisnji budzet 11 miliona eura
o rijeci kao pozitivnom primjeru

- RollingPaper
- Kontakt:
De ba kakav Fajic hahaha pa nije mogo u Vitezu igrat, grijao klupu Vernesu Selimoviću. Pa on da je nama došao, ovde bi prozivke pucale ko čep. Da se razumijemo, ja ne podržavam ovu upravu i jedva čekam da ode ali kakav ba Fajic hahahaha
-
- Interni moderator
- Kontakt:
.. znamo svi gdje su bili prije Volpija...feste pravili kad kući sa Dinamom odigraju neriješeno....u 5 godina...samo sto se oni ne digose da otjeraju svoju "seosku varalicu"Sariel je napisao/la:kek ovo kek ono,a ljudima godisnji budzet 11 miliona eura![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ehh sve ono sto nama fali..
miskovic predsjednik, htio zelio obeco napravio..
prva recenica nakon preuzimanja ,cilj je staviti klub na noge...sanirat dugove..pa onda razmisaljt o...1 2 3 4..po stavkama..
miskovic predsjednik, htio zelio obeco napravio..
prva recenica nakon preuzimanja ,cilj je staviti klub na noge...sanirat dugove..pa onda razmisaljt o...1 2 3 4..po stavkama..
gazda je glavna karika u bilo kojem klubu.Da Sloboda ima gazdu ne bi Mikica bio pomoćni trener,ne bi Karić koji je tuzio Slobodu bio direktor,ne bi Zdeno Jurić učesnik nabijanja najvećih dugova u Slobodi bio dio kluba,Tandir ne bi bio u FK nego bi mlatio trešnje kad rode,dajdzic bi bio na tribinama a ne veoma cesto starter itd itd.Elem GAZDA je zakon u bilo kom klubu na svijetu.Krupa to ima Sloboda nema i zato smo ko daMu!!Jos ako nas opet rastave na dijelove sa u 3 kolu.....Sariel je napisao/la:NjonjoVam je napisao/la:Ljudi imaju sve sto je vazno u modernom fudbalu.Jos da imaju pravi teren,bili bi pravi klub.Sariel je napisao/la:jebga imaju ljudi gazdu...
Neća Fajić doći nama za 800KM platu,zar ne?ma imaju moj mal ne reko sta!
![]()
imaju gazdu i to je to..
sad je vrhunac rasta.. i za vikend ide slika i prilika smjehotresnog naziva domace nam kOkuruz lige...
DRŽAVA TUZLA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.