Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ja ovog pariza najteze pogađam.. odigram 3+ oni 1 0 ili 2 0.. odigras keca dvicu pada milion golova.. uvijek kontra neka i gurema sta god odigras.. **** vam majke raspale.. da ga hoce barem primit nek padnem samo da i oni zijane **** vam sestre
ANTIFA ! je napisao/la:Struya je napisao/la:ETO KONTRA I LIK SVE ODRADI I JEL REALNO OD OBE STATIVE SE ODBIJA I NE UDJE za 0 1 Nancy.... ja tacno sam poceo da umirem od smijeha sta se meni desava kad cekam nesto
Nisi jedini prijatelju, izgleda da nam se ne da sa 2+ po pitanju ovog para.
evp penal, ma buraz ja imam jos 7 komada 2+ ne mislim na pariz on mi je 3+ to sam pao.... i to ovi wholen svajcarci i padne go prvi u 45+ i ponisten znaci sta danas necu vidjeti taman se obradujes i spusti te
SPY je napisao/la:ja ovog pariza najteze pogađam.. odigram 3+ oni 1 0 ili 2 0.. odigras keca dvicu pada milion golova.. uvijek kontra neka i gurema sta god odigras.. **** vam majke raspale.. da ga hoce barem primit nek padnem samo da i oni zijane **** vam sestre
Ajde jos jedan.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
hajde **** vam majke mile svima iz parizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
strasno kakvi su ovo panjevi ..
Struya je napisao/la:strasno kakvi su ovo panjevi ..
Ja ovo ne mogu da vjerujem i to sve mrtve zicere fulaju debili.

steta nece da udje nancy nema srece... joj sta bi dao da prospu 3 boda
ima li ko kakav euro da prebaci sirotinji
ima li ko kakav euro da prebaci sirotinji
**** vam pescara mamu umjesto da im date 3 da sam miran vi se patite
Jos jednom yebem vam majku iz Pariza nesposobnu!
Ostalo mi jos 4 para po 2+ prosao 16 komada ... joj da hoce ovo doci da se izvucem skroz
Anderlekt 2+
Genk 2+
Benfika 2+
Nica 2+
Tesko ce ovo doci
Anderlekt 2+
Genk 2+
Benfika 2+
Nica 2+
Tesko ce ovo doci

Arsenal daje gol. 

mladi momci rutinski.. pariz dabogda pocrkali svi mamicu vam nesposobnu yebem
- branimir85
- Kontakt:
to prolazi sve u 1.pol sretnoStruya je napisao/la:Ostalo mi jos 4 para po 2+ prosao 16 komada ... joj da hoce ovo doci da se izvucem skroz
Anderlekt 2+
Genk 2+
Benfika 2+
Nica 2+
Tesko ce ovo doci

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Otvorio mi se tiket fenomenalno. Trenutno me zeza Borussija preko kartona. Trebaju još tri do kraja. hajmoo
NE znam brate cega sam se nagledao sve i savki vikend ovako cekam nesto padam za gol i to mase penal poniste go i slicno... bas sam odigrao ono danas sto su pricali ovdje 2+ i stavio 20 utakmica u wwinu ne moze preko 20 nisam znao to... i evo 16 proslo jedna na muku ostale sve glat i ostale ove 4branimir85 je napisao/la:to prolazi sve u 1.pol sretnoStruya je napisao/la:Ostalo mi jos 4 para po 2+ prosao 16 komada ... joj da hoce ovo doci da se izvucem skroz
Anderlekt 2+
Genk 2+
Benfika 2+
Nica 2+
Tesko ce ovo doci

Kako ga cigani glupo primiše na kraju

Jos jedan zuti Liv-Arsenal za pare 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
eto gaarelinho je napisao/la:Otvorio mi se tiket fenomenalno. Trenutno me zeza Borussija preko kartona. Trebaju još tri do kraja. hajmoo

"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
aaaaaa Di Santo brat simulirao majstorskijajce123 je napisao/la:eto gaarelinho je napisao/la:Otvorio mi se tiket fenomenalno. Trenutno me zeza Borussija preko kartona. Trebaju još tri do kraja. hajmoo

Hajmo sada Ostende 1 i Monpelje 2+ pa će biti i za raju sa ovog chata da odigra koji nba tiket

E j.ebiga.ostadose kartoni na granici .Steta za stoju cekao jos to ,21 kvota na listicu bila jbg.Danas nije moj dan,dva listica odigrana dva pada na po jednom,na drugom cekao Sirokog za stoju.Jbg neda se dva dana dobra spojit. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.