FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 02 avg 2017, 00:06

staragarda je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:Jel moguće da nas ovoliko yebu, pa jel moguće ljudi??? Pa matere vam yebem usta... jaoooo pa sunce ti yebem jel oni stvarno misle da smo mi debili [emoji48]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Misle :kafa: ....neko iz NJUO je vjerojatno negdje razmijenio par recenica sa ovim Ćinijem pa nas u skladu sa njegovom inteligencijom i tretiraju....STA dodati za trenera golmana....dovode se igraci iz trecih,petih liga koji su eto bacili cigare pa me ovo ni malo ne cudi....nakon noge Vladiki ocekujem Smajila na klupi :tokralju: :kafa: .... jel bilo jos kakvih izjava ovog sto nije platom u svojoj firmi zadovoljan da se malo nasmijemo kolektivno.....njega i onog retarda Bevbu ko da je jedan **** pravio
Ma druže upravo razmišljam nešto ako Vladika dobije otkaz, bojim se da bi mogli dovesti Munevera Krajišnika iz Slavena za trenera, eventualno Nusreta Muslimovića... mislim da bi im i ova dvojica bili prevelik zalogaj :(

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 avg 2017, 00:12

Pasha_car_aga je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:Jel moguće da nas ovoliko yebu, pa jel moguće ljudi??? Pa matere vam yebem usta... jaoooo pa sunce ti yebem jel oni stvarno misle da smo mi debili [emoji48]

Misle :kafa: ....neko iz NJUO je vjerojatno negdje razmijenio par recenica sa ovim Ćinijem pa nas u skladu sa njegovom inteligencijom i tretiraju....STA dodati za trenera golmana....dovode se igraci iz trecih,petih liga koji su eto bacili cigare pa me ovo ni malo ne cudi....nakon noge Vladiki ocekujem Smajila na klupi :tokralju: :kafa: .... jel bilo jos kakvih izjava ovog sto nije platom u svojoj firmi zadovoljan da se malo nasmijemo kolektivno.....njega i onog retarda Bevbu ko da je jedan **** pravio
Ma druže upravo razmišljam nešto ako Vladika dobije otkaz, bojim se da bi mogli dovesti Munevera Krajišnika iz Slavena za trenera, eventualno Nusreta Muslimovića... mislim da bi im i ova dvojica bili prevelik zalogaj :(

Pa ako već radit za 700 kerma onda zasto da ne....treba srezati troskove jer se iduce sezone titula napada a vidis i sam da i veliki Manchester lose ulazi u sezonu :urnebes: .... sviju mi ovo nas Faraon kaznjava sa mackom jer ga ovaj Vjerojatno nalozi ko mladog majmuna da baci neku izjavu....a ovom malo treba :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 02 avg 2017, 00:35

Vlado otkaza nece dobit tako lako on cini mi se ima trogodisnji ugovor a plata mu vjerujem nije ispod 2,5 milje. Pa sad treba izracunat otprilike ako su mu ostale 2,5 godine to dodje oko 75 hiljada odstete ako sam dobro sracunao. Da li njuo ima novca za taj luksuz ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 02 avg 2017, 00:37

ovo oko Ribića je stvarno neozbiljno, on sigurno nema znanja a ni kvaliteta da nešto nauči nešto Muminovića, Erića niti bilo kojeg golmana

@solinas samo ga lomi
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 02 avg 2017, 07:31

slobodaTZ je napisao/la:Krupa mora pasti!!!!
Kako mislis da ovakva Sloboda moze do gola u gostima?!?

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 avg 2017, 08:57

solinas ba mojne to..
pusti kraju...
a sto se tice tekme joj kad HIN uzmemo na foru lopatom bice 0:3 :lol:
fakat ne vidim sta se to dramaticno moze promijenit za heftu jos bez krpe, husic rame..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 avg 2017, 09:38

Sariel je napisao/la:solinas ba mojne to..
pusti kraju...
a sto se tice tekme joj kad HIN uzmemo na foru lopatom bice 0:3 :lol:
fakat ne vidim sta se to dramaticno moze promijenit za heftu jos bez krpe, husic rame..
Debil on je teski debil. ....Sprda se I sa nama i sa klubom. ..
A komunista franto pinoglavi zavukli se u misije rupe.
A cekaj da odkinemo nekom bod ces vidis kada izrone i pocnu eseje o grande Slobodi i pljuvanje forumasa ovdje. :rol:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 avg 2017, 09:46

ma nemojte to ba , nismo mi jedni drugima problem..
nemoj teskih rijeci..
i da otkinemo bod krupi, u sta cisto sumnjam, mislim da se nista nece promijenit, moje neko razmisljanje, jer nije problem u neuigranosti ekipe, koja nije losa, nije za ispadanja ebemga..
a sumnjam da mozemo sta ozbiljnije uraditi iz razloga jer smatram da je vlado potrosio sav kredit sladunjavom pricom nepoktrijepljenom djelima..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 avg 2017, 09:54

Nesto se usutili ljubimci ove uprave,kako nas hebu u mozak,cuj Ribic trener golmana,on da trenira jednog Hadzica koji je za njega Buffon u svakom segmentu,lik koji je visio po posudbama u Bratstvu nikad dokazan,na kraju otisao u Maleziju,ni tamo se izgleda nije proslavio.. :urnebes: :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 avg 2017, 09:57

greska velika..
navijamo za slobodu a ne za uprave!
urpave dodju i odu.
sad je tako kako je.. na prvu tekmu dodje cca 2500 ljudi malo jace jelde..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 avg 2017, 10:02

Igrati cemo u 5 sati, nece tu biti igre jer ova Krupa ne moze obezbjediti utakmicu pod reflektorima..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 avg 2017, 10:08

tuzlak1987 je napisao/la:Igrati cemo u 5 sati, nece tu biti igre jer ova Krupa ne moze obezbjediti utakmicu pod reflektorima..
Taj termin od 17h nije normalan, u subotu ce biti preko 40 stepeni na onoj plastici, ovi iz saveza nisu normalni......

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 avg 2017, 10:20

Sariel je napisao/la:greska velika..
urpave dodju i odu.
Jos jedna izlizana fraza,a trofeja nigdje,amaterizam u klubu na najvecem nivou,ali dobro je nama samo nek se lopta suta na Tusnju,a to sto jedan Brotnjo ima trofej,a Sloboda nema ili Olimpic treci sarajevski klub,sa navijacima koji ne broje vise od 10 ljudi uzme kup,a mi nismo sposobni i kada to spomenes onda ide prica idi gledaj Slogu,Real,Barsu itd.. mi imamo taj gubitnicki mentalitet i to je to..u Slobodu dodje neko kome je karijera pri kraju ili momak koji nema talenta za trece lige,ali je upravi dobar,dal ga menadzer gura ili su mu roditelji jaki pa ga nasi objerucke prihvate..

Vlado nas karindza izjavom da ovako trebamo nastaviti,a u posljednjih 10 tekmi jednu dobio i hebe nas sa pojacanjima iz januara,sigurno je u talu sa njim,predsjednik nas povezuje sa Cityem,al je zaboravio da taj City ima trofej,a mi nemamo i da se njihov predsjednik potrosi da dovede pojacanja i da se bori klub za titule,a nama su pojacanja iz trecih liga ili su na zalasku karijere..

Onda sam ovdje procitao da se navijaci po fb bune sto ne igraju djeca od kucnih prijatelja,rodjaci itd.. osudjeni smo na dno lige i jedan bljesak u 5 godina ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 02 avg 2017, 10:28

urpave dodju i odu.
+1

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 avg 2017, 10:34

ma losa je posjeta bila protiv Radnika, nije bilo 5000 kao svaku tekmu dok je Azemica bio precjednik :urnebes:
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 avg 2017, 10:49

https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 02 avg 2017, 10:53

urpave dodju i odu.
Druže ne možeš ba, a da ne spomeneš upravu, nisam ja doveo Ribića za trenera golmana, to je bolan van svake pameti, vrijeđanje inteligencije istinskim navijačima kluba :(

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 02 avg 2017, 11:06

wobly92 je napisao/la:slika
[/quote][/quote][/quote

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: koja inteligentna faca!!
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 avg 2017, 11:11

Ekro jesi mi dobar

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 avg 2017, 11:12

Ovo dovodjenje Ribica mi je u fazonu da dovedu Musemica da bude pomocni trener Sadikovicu, najblaze receno. Ali hajde, koliko para toliko muzike.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.