Samo hladno i hrabro. Polako neke stvar dolaze do izražaja. Mirza je poslušao zundanje oko kluba u vezi neigranja nekih igrača i mijenja stvari nabolje. Svaka čast ! Izgleda da nam se ekipa počinje pomalo kaliti i da one pripreme tek sada daju rezultate.
Kako Dema odradi onog halfa kao bekana a onda i golmana. Mislim svakom neutralnom sa strane možda postaje jasno šta je tradicija,grad,sportska kultura. Sve je ovo poučno , sreća nitko nije stradao !
Počast našeg fudbala su ovi glupani što odrađuju osiguanje. Ista stvar kao i u Sarajevu što je bila. 2o dobrih policjaca bi ove pubertetlije lako popendrečile a ovi ih puštaju samo da prođu.
A ovi tzv. Ultraši socijalno ugrožena isfrustrirana mladež još zaražen nacionalizmom spade na niske grane da ide čak i na protivničke igrače. U utakmici koja je inače bila fer. Pehar napravi grešku , ponese ga il mu proradi onaj škutorski gen mislim negdje iz moždane srži. A kako je samo izgledao nemoćan čak kod ovog pokušaja podapinjanja. Šlag na tortu.
Inače svaka čast ostalim igračima Zrinjskog na fer podnešenom porazu i Musi na izjavi. Vidi se da je gradsko dijete. Nadam se da će Zrinjski dobiti zasluženu kaznu a mi idemo dalje. MI ćemo njih dočekati civilizovano i opet pokušati fudbalski nadigrati.
Zadnja izmjena:
kimbo, dana/u 28 sep 2011, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,