RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mma_hz
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 21:31

tm84 je napisao/la:treba ga prijaviti uefi i fifi odmah... ocigledno da je htio da sprijeci igraca veleza u bjezanju... :?
ma prati kada ga fuli,stani okrene se prema ultrasima i ponvo krene sa njima da ganja igrace Velza pa onda stane ahha
evo gledaj @imp od 1.10 ..jedino tada kad je bilo ˇ"javi se" se citav stadion ukljucio...http://www.****.ba/clanak/225303132485/" onclick="window.open(this.href);return false;
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 sep 2011, 21:32

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Imp je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Kad smo mi nosali kup marshala oni su nosali kofere po blajburgu. :D
:oops:
Jel te bar malo stid? Ovo je isto da ja sad počmem bacati neke folove na račun Srebrenice, svašta se na ovom forumu dopušta, al na spominjanje žrtava bi Administratori stvarno trebali reagirati.
a vi "velicate" smrt vedrana ;) *urva nam prica o moralu i postenju ;)
Ako je netko u širokom skandirao javi se, taj nema pravo prigovarat na onakve postove,al takvim osobama vjerojatno neće ni zasmetati. Ja s tim skandiranjem nemam nikakve veze i imam puno pravo upozoriti na takve kojima to nije problem.
A što se tiče tog epiteta kojeg si prilijepio meni, govori samo o tvom odgoju. Ja neću reći da ti je to mama jer je ne poznam ali po odgoju se da svašta naslutit :|
humor iz listice? al si me zahebo kralju :D pa normalno da cu ovako nazivati te "navijace" i svakog od vas... davno je kap prelila, ne case, nego bacve jarane ;) s nekima se mora ovako ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 28 sep 2011, 21:33

ovog sto je podmetnuo nogu treba mu zabraniti igrati u premijer ligi BiH
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 28 sep 2011, 21:34

Ovakav primitivizam covjek nigdje nemoze vidjeti, komentar je svaki suvisan, kazna ne igranja do kraja sezone bi bila preblaga...

Forza Velež!!-
Zadnja izmjena: BigBen, dana/u 28 sep 2011, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 sep 2011, 21:34

Svaka cast RODJENI !!! Sad ih dokrajcite u drugoj tekmi sa jedno 3 komada ;)

Slavite do zore u inat onoj ga.madi :lol: :lol: :lol: ,nista drugo i ne znaju

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 28 sep 2011, 21:36

mma_hz je napisao/la:
tm84 je napisao/la:treba ga prijaviti uefi i fifi odmah... ocigledno da je htio da sprijeci igraca veleza u bjezanju... :?
ma prati kada ga fuli,stani okrene se prema ultrasima i ponvo krene sa njima da ganja igrace Velza pa onda stane ahha
evo gledaj @imp od 1.10 ..jedino tada kad je bilo ˇ"javi se" se citav stadion ukljucio...http://www.****.ba/clanak/225303132485/" onclick="window.open(this.href);return false;
bio sam na tekmi, vjeruj mi nije cijeli stadion, uglavnom kavez, i dio sjevera bliži kavezu, i to je strašno, nema potrebe za uveličavanjem.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 28 sep 2011, 21:36

nero.piroman je napisao/la:ovog sto je podmetnuo nogu treba mu zabraniti igrati u premijer ligi BiH
Kad su Suljicu i Torlaku izmisljale kazne, ovome bi bilo realno dozivotna kazna igranja u Premijer ligi pa taman da mi je brat.

madrileno
Kontakt:

Post Postao/la madrileno » 28 sep 2011, 21:38

Zamislite da je oborio igraca...koji bi degenek dobio.tacno se vidi da ide sa namjerom da ga rokne i jos kad nije uspio kreno bi ponovo,ali igraci su vec odmakli.minimala 1god.suspenzije ako nista yeb.es onda ovu ligu

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 28 sep 2011, 21:38

Cestitam rodjeni odradili ste veliki posao a ova jad sto se je skupio iz hercegovacki predjela i izronio ispod kamena neka se stidi ako uopste znaju pojam same rijeci pozz

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 21:38

Imp je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
bio sam na tekmi, vjeruj mi nije cijeli stadion, uglavnom kavez, i dio sjevera bliži kavezu, i to je strašno, nema potrebe za uveličavanjem.
ajde ok necemo vise o tome...samo mi iskreno reci koja bi iskreno primjerena kazna bila ovome igracu Zrinjskog sto pokusava da obori igraca Veleza da bi ga ultrasi nasutali nogama..al onako realno i iskreno kao da je neko pokusao to da uradi tvom igracu tj igracu Sirokog.. :?: :?:
P.S. vise specijalaca na utakmici Sarajevo-Rudar..a na tribinama 600-700 ljudi mozda.. :lol: :lol:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 28 sep 2011, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 sep 2011, 21:39

*p!p!t@* je napisao/la:Čini se da od slavlja na Musali nema ništa :?

Pobjednički go,i divljanje Nultrasa.[youtube][/youtube]

Obratite pažnju na 0:29
Koji seljakluk...
Pa ni u najgorim selendrama se ne ponasaju ovako. Postoji neki kodeks ponasanja. Svasta. :o :o

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 28 sep 2011, 21:40

Pogledaj ss.ba Mile Pehar podapeo igraču Veleža ??

jock zažvalio ga od sreće,bola on ako bude igrao više fudbal,ova liga treba da se zatvori...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 28 sep 2011, 21:41

mma_hz je napisao/la:
Imp je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: ma prati kada ga fuli,stani okrene se prema ultrasima i ponvo krene sa njima da ganja igrace Velza pa onda stane ahha
ajde ok necemo vise o tome...samo mi iskreno reci koja bi iskreno primjerena kazna bila ovome igracu Zrinjskog sto pokusava da obori igraca Veleza da bi ga ultrasi nasutali nogama..al onako realno i iskreno kao da je neko pokusao to da uradi tvom igracu tj igracu Sirokog.. :?: :?:
A slušaj, neznam šta bi ti reko. Da ga je uspio oborit 5 godina :) Isto kao i za napad na suca. Ovako možda 3-5 tekmi. Smiješno zvuči, al tako je a vjerojatno će i tako biti.

mo-bih
Kontakt:

Post Postao/la mo-bih » 28 sep 2011, 21:41

Gdje su sad oni klosari koji su me napadali kad sam hvalio Demica a kritikovao menadzerske klanove unutar veleza.
Svaka cast Rijadu za super gol i zelim mu da nastavi karijeru u sto boljem i zdravijem klubu. Sve dok ovi nasi klosari ne shvate da imamo drama omladinu i da im treba pruziti uslove da igraju a ne **** ih u zdrav mozak nema tu kluba.

Forza rodjeni

High

Post Postao/la High » 28 sep 2011, 21:42

Čestitam na pobjedi,svaka vam čast.Ovaj što je podapeo igraču Veleža kako sam ja informinsan je brat bubnjara nultrasa.Kako jadno od njega,majko mila.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 28 sep 2011, 21:43

Pa ova policija u Mostaru je koma ziva ... kako oni obezbjedjuju utakmice to je za nepovjerovati, ali bukvalno ... pa svake godine se dole desi neki "veci" belaj i nesposobnjakovici nista iz toga ne nauce :| samo npr. iz Zenice, kod nas...svaka tekma su drotovi na tribini a o nekoj vecoj tekmi da ne govorimo ( na oba coska po kordon specijalaca ) ..a u Mo i BL , cirkus ...nigde nikoga :D

a o ovom lafo sportisti, igracu nema potrebe govoriti...minimum do kraja sezone ga suspendovati ;)
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 sep 2011, 21:43

calcio je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Čini se da od slavlja na Musali nema ništa :?

Pobjednički go,i divljanje Nultrasa.[youtube][/youtube]

Obratite pažnju na 0:29
Koji seljakluk...
Pa ni u najgorim selendrama se ne ponasaju ovako. Postoji neki kodeks ponasanja. Svasta. :o :o
Ovoga debila iz Zrinjskog treba optužiti za pokušaj ubistva, druge nema, jer je za njega današnjom tekom reprezentativna karijera ZAVRŠENA.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 sep 2011, 21:44

ma ovo je za zatvora !!! :evil:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 28 sep 2011, 21:44

U današnje vrijeme je veliki rizik povest u gostima, a ova liga izgleda da gubi smisao. Sve stadione okovat u ŽICU i da bude nemoguće ulazak u teren, kao što je u Zenici. Talijani imaju takve sve stadione ;)
Dragon Town

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 sep 2011, 21:44

Samo hladno i hrabro. Polako neke stvar dolaze do izražaja. Mirza je poslušao zundanje oko kluba u vezi neigranja nekih igrača i mijenja stvari nabolje. Svaka čast ! Izgleda da nam se ekipa počinje pomalo kaliti i da one pripreme tek sada daju rezultate.

Kako Dema odradi onog halfa kao bekana a onda i golmana. Mislim svakom neutralnom sa strane možda postaje jasno šta je tradicija,grad,sportska kultura. Sve je ovo poučno , sreća nitko nije stradao !

Počast našeg fudbala su ovi glupani što odrađuju osiguanje. Ista stvar kao i u Sarajevu što je bila. 2o dobrih policjaca bi ove pubertetlije lako popendrečile a ovi ih puštaju samo da prođu.

A ovi tzv. Ultraši socijalno ugrožena isfrustrirana mladež još zaražen nacionalizmom spade na niske grane da ide čak i na protivničke igrače. U utakmici koja je inače bila fer. Pehar napravi grešku , ponese ga il mu proradi onaj škutorski gen mislim negdje iz moždane srži. A kako je samo izgledao nemoćan čak kod ovog pokušaja podapinjanja. Šlag na tortu.

Inače svaka čast ostalim igračima Zrinjskog na fer podnešenom porazu i Musi na izjavi. Vidi se da je gradsko dijete. Nadam se da će Zrinjski dobiti zasluženu kaznu a mi idemo dalje. MI ćemo njih dočekati civilizovano i opet pokušati fudbalski nadigrati.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 28 sep 2011, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 15 gostiju.