NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ovi broje krvna zrnca, ovo nema ni u JAR-u
A gdje imamo doći pogledat utakmicu i s kime imamo popit pivu???ZrinjskiMostar1994 je napisao/la:Vi svi navijaci Zrinje ste luđi sto se raspravljate sa ovim degenom,pa tu ima milion normalni ljudi iz Sirokog sto pisu i vi se njega skacili.
Sto se tice sezone zasrali smo i mi i oni i nije trebalo doc do ovoga da se borimo za europu međusobno,jbg ovaj put ste vi popusili,pusili smo i mi u proslosti pa sta ces .Svi normalni ljudi iz Sirokog dođite na evropske utakmice popit cemo pivu pogledat utakmicu i laganica,ta dolazili smo i mi gore kad se igrala europa.

-
- Kontakt:
Počinje remont ekipe ,neka imena se već spominju ,no ne bih dakako o njima javno
Žao bi mi bilo da Marković ode ,a izvjesno je da hoće ,naš najbolji igrač na proljeće ,uz Wagnera i Peku jedini koji zasluzuje prolaznu ocjenu u 2015.
Zamjena koja je spominje umjesto njega mi se ne sviđa , po meni je bolje rješenje Joja Barišić i eventualno prikljucenje juniora kao alternativa Joji
Braća Džidić vjerovatno odlaze,Ivica mozda i iz nogometa
Zakarić odlazi ,dolazi dečko koji bi mogao se dobro uklopit u našu ekipu mlad ,perspektivan ,sviđa mi se
Mislim da bi trebali Baki dati neki pristojan proračun da dovede igrače ,mislim da po HNL-u ima kvalitetnih igrača kojima Široki može ponuditi bolje uvjete
Žao bi mi bilo da Marković ode ,a izvjesno je da hoće ,naš najbolji igrač na proljeće ,uz Wagnera i Peku jedini koji zasluzuje prolaznu ocjenu u 2015.
Zamjena koja je spominje umjesto njega mi se ne sviđa , po meni je bolje rješenje Joja Barišić i eventualno prikljucenje juniora kao alternativa Joji
Zakarić odlazi ,dolazi dečko koji bi mogao se dobro uklopit u našu ekipu mlad ,perspektivan ,sviđa mi se
Mislim da bi trebali Baki dati neki pristojan proračun da dovede igrače ,mislim da po HNL-u ima kvalitetnih igrača kojima Široki može ponuditi bolje uvjete
-
- Kontakt:
Imate u ovog gradu gdje i svaki dan pijete bar 70 posto vas i nek pijete,i ja na sirokom popijem pice i pio sam ga i sad prije utakmice sa prijateljima sa sirokog. A svi vi sto razmisljate tako gdje skim kako,malo razmislite i proracunajte sta pisete i sa jedne i sa druge strane.Britvica je napisao/la:A gdje imamo doći pogledat utakmicu i s kime imamo popit pivu???ZrinjskiMostar1994 je napisao/la:Vi svi navijaci Zrinje ste luđi sto se raspravljate sa ovim degenom,pa tu ima milion normalni ljudi iz Sirokog sto pisu i vi se njega skacili.
Sto se tice sezone zasrali smo i mi i oni i nije trebalo doc do ovoga da se borimo za europu međusobno,jbg ovaj put ste vi popusili,pusili smo i mi u proslosti pa sta ces .Svi normalni ljudi iz Sirokog dođite na evropske utakmice popit cemo pivu pogledat utakmicu i laganica,ta dolazili smo i mi gore kad se igrala europa.![]()
![]()
. Istinu znamo i mi i vi
Neznam samo čemu gluma?
Davno rekose jednom malo nas je al smo **** !
Za Zakarića sam i ja čuo da odlazi. Trebamo se riješiti još : Welkera,Kresingera,Buhača,braće Džidić, Jure Ivankovića i Kožula. Dovesti kvalitetno pojačanje u napadu i jednog u vezni red. Ostale rupe možemo začepiti igračima iz omladinskog pogonafelix123 je napisao/la:Počinje remont ekipe ,neka imena se već spominju ,no ne bih dakako o njima javno
Ma sve divno, sve krasno osjeti se ljubav između Širokog i Mostara čak i u zrakuZrinjskiMostar1994 je napisao/la:Imate u ovog gradu gdje i svaki dan pijete bar 70 posto vas i nek pijete,i ja na sirokom popijem pice i pio sam ga i sad prije utakmice sa prijateljima sa sirokog. A svi vi sto razmisljate tako gdje skim kako,malo razmislite i proracunajte sta pisete i sa jedne i sa druge strane.Britvica je napisao/la:A gdje imamo doći pogledat utakmicu i s kime imamo popit pivu???ZrinjskiMostar1994 je napisao/la:Vi svi navijaci Zrinje ste luđi sto se raspravljate sa ovim degenom,pa tu ima milion normalni ljudi iz Sirokog sto pisu i vi se njega skacili.
Sto se tice sezone zasrali smo i mi i oni i nije trebalo doc do ovoga da se borimo za europu međusobno,jbg ovaj put ste vi popusili,pusili smo i mi u proslosti pa sta ces .Svi normalni ljudi iz Sirokog dođite na evropske utakmice popit cemo pivu pogledat utakmicu i laganica,ta dolazili smo i mi gore kad se igrala europa.![]()
![]()
. Istinu znamo i mi i vi
Neznam samo čemu gluma?
Davno rekose jednom malo nas je al smo **** !

-
- Kontakt:
Kako se provelo ovih par nasih na pecari neki dan ,tako bi se i vi proveli u mostaru.
U nas (mislim mostar i siroki)je problem sto ljudi (pojedini) ne svataju da je to nogomet i na nogometu brat na brata udari,a ne susjed na susjeda.
Da su to neke vece tenzije i zlopamtila pa bilo bi vam sto razbijeni auta u gradu,i obrnuto isto tako nebi smio proc u majici od ultrasa ili zrinjskog kroz siroki,a ja prođem i niko mi nista ne dobaci.
Sjetite se samo one 2009godine i skupa u sirokom ,nismo se djelili niti cemo se ikad djelit,a to sto ti i jos par vas i par nasih imate kopmlekse jedni prema drugim to je drugi par opanaka.
U nas (mislim mostar i siroki)je problem sto ljudi (pojedini) ne svataju da je to nogomet i na nogometu brat na brata udari,a ne susjed na susjeda.
Da su to neke vece tenzije i zlopamtila pa bilo bi vam sto razbijeni auta u gradu,i obrnuto isto tako nebi smio proc u majici od ultrasa ili zrinjskog kroz siroki,a ja prođem i niko mi nista ne dobaci.
Sjetite se samo one 2009godine i skupa u sirokom ,nismo se djelili niti cemo se ikad djelit,a to sto ti i jos par vas i par nasih imate kopmlekse jedni prema drugim to je drugi par opanaka.
@felix moze u pp, ta potencijalna pojacanja
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
"U nas (mislim mostar i siroki)je problem sto ljudi (pojedini) ne svataju da je to nogomet i na nogometu brat na brata udari,a ne susjed na susjeda".U ovome se potpuno slažemo ali kada sam ušao u raspravu s tobom onda nisam mislio samo na nogometZrinjskiMostar1994 je napisao/la:Kako se provelo ovih par nasih na pecari neki dan ,tako bi se i vi proveli u mostaru.

-
- Kontakt:
Britvica
Napisat cu ti da kakis ! Ti vasi sto dobivaju degenek to jedino more bit kafanska bitka u pinka ili tako nesto a ne sto su sa sirokog. Zavrsio sam razgovor vidim da ti hoces da neke stvari izvrnes al nije to tako ni blizu.
Napisat cu ti da kakis ! Ti vasi sto dobivaju degenek to jedino more bit kafanska bitka u pinka ili tako nesto a ne sto su sa sirokog. Zavrsio sam razgovor vidim da ti hoces da neke stvari izvrnes al nije to tako ni blizu.
SRETAN BROJ - 1725
Iskreno se nadam da ce vam Baka ostati trener i iduce sezone 

Penal cist ko suza, baka moze pricati onako, nista mu drugo i ne preostaje kad su mu rezultati takvi kakvi jesu.. Za mene Musa mnogo bolji od bake.. Pozdrav
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Ajde prestanite sa glupim raspravama.Ovaj britvica.modrić očito isti tip.Imate novi snimak penala na SS-ba i vidi se da je bilo saplitanje ali to ništa posebno ne mjenja.IvanOsim je napisao/la:Penal cist ko suza, baka moze pricati onako, nista mu drugo i ne preostaje kad su mu rezultati takvi kakvi jesu.. Za mene Musa mnogo bolji od bake.. Pozdrav
Idiota je uvijek bilo i uvijek će biti ali na sreću puno je više normala ljudi.Tko traži degenek neka ga i dobije ,takvih mi nije žao ni sa jedne ni sa druge strane.Pozdrav navijačima širokog i ako Bog da dogodine nek naš međusobni duel odluči prvaka.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Baka je nula kao trener a kao osoba je upravu usao u jedan veliki minus..kako to Slaven Musa nije imao problema kao on..ko mu je kriv sto sa igracem vise i vodstvom od 1 0 ne moze da osvoji KUP.-.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kad me već prozivaš, reci mi zašto nisu suđena 3 prekršaja nad Pekom u napadu prije, nakon čega je sjevnula vaša kontra??? Mene bi bilo sram da se uopće javljam kao navijač Zrinjskoga nakon zadnje utakmice. Fuj !!!zrinja05 je napisao/la:Ajde prestanite sa glupim raspravama.Ovaj britvica.modrić očito isti tip.Imate novi snimak penala na SS-ba i vidi se da je bilo saplitanje ali to ništa posebno ne mjenja.IvanOsim je napisao/la:Penal cist ko suza, baka moze pricati onako, nista mu drugo i ne preostaje kad su mu rezultati takvi kakvi jesu.. Za mene Musa mnogo bolji od bake.. Pozdrav
Idiota je uvijek bilo i uvijek će biti ali na sreću puno je više normala ljudi.Tko traži degenek neka ga i dobije ,takvih mi nije žao ni sa jedne ni sa druge strane.Pozdrav navijačima širokog i ako Bog da dogodine nek naš međusobni duel odluči prvaka.

Re: Odg: RE: Re: NK Široki Brijeg
Provaljen si:arrow::arrow:Britvica je napisao/la:Kad me već prozivaš, reci mi zašto nisu suđena 3 prekršaja nad Pekom u napadu prije, nakon čega je sjevnula vaša kontra??? Mene bi bilo sram da se uopće javljam kao navijač Zrinjskoga nakon zadnje utakmice. Fuj !!!zrinja05 je napisao/la:Ajde prestanite sa glupim raspravama.Ovaj britvica.modrić očito isti tip.Imate novi snimak penala na SS-ba i vidi se da je bilo saplitanje ali to ništa posebno ne mjenja.IvanOsim je napisao/la:Penal cist ko suza, baka moze pricati onako, nista mu drugo i ne preostaje kad su mu rezultati takvi kakvi jesu.. Za mene Musa mnogo bolji od bake.. Pozdrav
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Moras imati savijest da je Baka kaznjen kao i uprava, tesko je usmjeriti sezona na jednu gresku ili sumnjivu situaciju. Niti je Musa sampionski trener, a bivsi selektor je durex najveci.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
za penal se dokazalo da je opravdano dosudjen! daj nam sada snimak tih situacija, pa da se uvjerimo da i to izmisljate?Britvica je napisao/la:Kad me već prozivaš, reci mi zašto nisu suđena 3 prekršaja nad Pekom u napadu prije, nakon čega je sjevnula vaša kontra??? Mene bi bilo sram da se uopće javljam kao navijač Zrinjskoga nakon zadnje utakmice. Fuj !!!zrinja05 je napisao/la:Ajde prestanite sa glupim raspravama.Ovaj britvica.modrić očito isti tip.Imate novi snimak penala na SS-ba i vidi se da je bilo saplitanje ali to ništa posebno ne mjenja.IvanOsim je napisao/la:Penal cist ko suza, baka moze pricati onako, nista mu drugo i ne preostaje kad su mu rezultati takvi kakvi jesu.. Za mene Musa mnogo bolji od bake.. Pozdrav
Volim te Bosno!!!
Pozdrav za sve iz Širokog...
idemo dalje, iz ovog izaći jači i bolji!

idemo dalje, iz ovog izaći jači i bolji!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.