NK Široki Brijeg

lisander
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la lisander » 01 jun 2015, 11:43

Ovi broje krvna zrnca, ovo nema ni u JAR-u

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 01 jun 2015, 15:43

ZrinjskiMostar1994 je napisao/la:Vi svi navijaci Zrinje ste luđi sto se raspravljate sa ovim degenom,pa tu ima milion normalni ljudi iz Sirokog sto pisu i vi se njega skacili.

Sto se tice sezone zasrali smo i mi i oni i nije trebalo doc do ovoga da se borimo za europu međusobno,jbg ovaj put ste vi popusili,pusili smo i mi u proslosti pa sta ces .Svi normalni ljudi iz Sirokog dođite na evropske utakmice popit cemo pivu pogledat utakmicu i laganica,ta dolazili smo i mi gore kad se igrala europa.
A gdje imamo doći pogledat utakmicu i s kime imamo popit pivu??? :urnebes: :urnebes: :urnebes: . Istinu znamo i mi i vi :nene: Neznam samo čemu gluma?

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 01 jun 2015, 16:38

Počinje remont ekipe ,neka imena se već spominju ,no ne bih dakako o njima javno
Žao bi mi bilo da Marković ode ,a izvjesno je da hoće ,naš najbolji igrač na proljeće ,uz Wagnera i Peku jedini koji zasluzuje prolaznu ocjenu u 2015.
Zamjena koja je spominje umjesto njega mi se ne sviđa , po meni je bolje rješenje Joja Barišić i eventualno prikljucenje juniora kao alternativa Joji
Braća Džidić vjerovatno odlaze,Ivica mozda i iz nogometa
Zakarić odlazi ,dolazi dečko koji bi mogao se dobro uklopit u našu ekipu mlad ,perspektivan ,sviđa mi se

Mislim da bi trebali Baki dati neki pristojan proračun da dovede igrače ,mislim da po HNL-u ima kvalitetnih igrača kojima Široki može ponuditi bolje uvjete

ZrinjskiMostar1994
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar1994 » 01 jun 2015, 16:42

Britvica je napisao/la:
ZrinjskiMostar1994 je napisao/la:Vi svi navijaci Zrinje ste luđi sto se raspravljate sa ovim degenom,pa tu ima milion normalni ljudi iz Sirokog sto pisu i vi se njega skacili.

Sto se tice sezone zasrali smo i mi i oni i nije trebalo doc do ovoga da se borimo za europu međusobno,jbg ovaj put ste vi popusili,pusili smo i mi u proslosti pa sta ces .Svi normalni ljudi iz Sirokog dođite na evropske utakmice popit cemo pivu pogledat utakmicu i laganica,ta dolazili smo i mi gore kad se igrala europa.
A gdje imamo doći pogledat utakmicu i s kime imamo popit pivu??? :urnebes: :urnebes: :urnebes: . Istinu znamo i mi i vi :nene: Neznam samo čemu gluma?
Imate u ovog gradu gdje i svaki dan pijete bar 70 posto vas i nek pijete,i ja na sirokom popijem pice i pio sam ga i sad prije utakmice sa prijateljima sa sirokog. A svi vi sto razmisljate tako gdje skim kako,malo razmislite i proracunajte sta pisete i sa jedne i sa druge strane.

Davno rekose jednom malo nas je al smo **** !

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 01 jun 2015, 17:04

felix123 je napisao/la:Počinje remont ekipe ,neka imena se već spominju ,no ne bih dakako o njima javno
Žao bi mi bilo da Marković ode ,a izvjesno je da hoće ,naš najbolji igrač na proljeće ,uz Wagnera i Peku jedini koji zasluzuje prolaznu ocjenu u 2015.
Zamjena koja je spominje umjesto njega mi se ne sviđa , po meni je bolje rješenje Joja Barišić i eventualno prikljucenje juniora kao alternativa Joji
Braća Džidić vjerovatno odlaze,Ivica mozda i iz nogometa
Zakarić odlazi ,dolazi dečko koji bi mogao se dobro uklopit u našu ekipu mlad ,perspektivan ,sviđa mi se

Mislim da bi trebali Baki dati neki pristojan proračun da dovede igrače ,mislim da po HNL-u ima kvalitetnih igrača kojima Široki može ponuditi bolje uvjete
Za Zakarića sam i ja čuo da odlazi. Trebamo se riješiti još : Welkera,Kresingera,Buhača,braće Džidić, Jure Ivankovića i Kožula. Dovesti kvalitetno pojačanje u napadu i jednog u vezni red. Ostale rupe možemo začepiti igračima iz omladinskog pogona

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 01 jun 2015, 17:11

ZrinjskiMostar1994 je napisao/la:
Britvica je napisao/la:

Imate u ovog gradu gdje i svaki dan pijete bar 70 posto vas i nek pijete,i ja na sirokom popijem pice i pio sam ga i sad prije utakmice sa prijateljima sa sirokog. A svi vi sto razmisljate tako gdje skim kako,malo razmislite i proracunajte sta pisete i sa jedne i sa druge strane.

Davno rekose jednom malo nas je al smo **** !
Ma sve divno, sve krasno osjeti se ljubav između Širokog i Mostara čak i u zraku :urnebes: :urnebes: . Jedno pitanje za tebe. Kako bi se proveli mi dole među "mostarskom" publikom da smo provocirali kao vi na pecari ?? Dal bi se proveli kao 5 travnja ( 3-2) ili možda još i gore?

ZrinjskiMostar1994
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar1994 » 01 jun 2015, 17:21

Kako se provelo ovih par nasih na pecari neki dan ,tako bi se i vi proveli u mostaru.
U nas (mislim mostar i siroki)je problem sto ljudi (pojedini) ne svataju da je to nogomet i na nogometu brat na brata udari,a ne susjed na susjeda.
Da su to neke vece tenzije i zlopamtila pa bilo bi vam sto razbijeni auta u gradu,i obrnuto isto tako nebi smio proc u majici od ultrasa ili zrinjskog kroz siroki,a ja prođem i niko mi nista ne dobaci.

Sjetite se samo one 2009godine i skupa u sirokom ,nismo se djelili niti cemo se ikad djelit,a to sto ti i jos par vas i par nasih imate kopmlekse jedni prema drugim to je drugi par opanaka.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 01 jun 2015, 17:46

@felix moze u pp, ta potencijalna pojacanja
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 01 jun 2015, 18:14

ZrinjskiMostar1994 je napisao/la:Kako se provelo ovih par nasih na pecari neki dan ,tako bi se i vi proveli u mostaru.
U nas (mislim mostar i siroki)je problem sto ljudi (pojedini) ne svataju da je to nogomet i na nogometu brat na brata udari,a ne susjed na susjeda.
Da su to neke vece tenzije i zlopamtila pa bilo bi vam sto razbijeni auta u gradu,i obrnuto isto tako nebi smio proc u majici od ultrasa ili zrinjskog kroz siroki,a ja prođem i niko mi nista ne dobaci.

Sjetite se samo one 2009godine i skupa u sirokom ,nismo se djelili niti cemo se ikad djelit,a to sto ti i jos par vas i par nasih imate kopmlekse jedni prema drugim to je drugi par opanaka.
"U nas (mislim mostar i siroki)je problem sto ljudi (pojedini) ne svataju da je to nogomet i na nogometu brat na brata udari,a ne susjed na susjeda".U ovome se potpuno slažemo ali kada sam ušao u raspravu s tobom onda nisam mislio samo na nogomet ;) Čovječe pa naši svaki vikend dobivaju degenek dole samo zato što su škutori!! Odakle ovakvi kompleksi prema našima nije mi jasno. Vama ovdje ne fali ni dlaka s glave dok je dole potpuno druga situacija što je žalosno.Znam da dole ima normalnih ljudi ali su u manjini :puke:

ZrinjskiMostar1994
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar1994 » 01 jun 2015, 18:22

Britvica

Napisat cu ti da kakis ! Ti vasi sto dobivaju degenek to jedino more bit kafanska bitka u pinka ili tako nesto a ne sto su sa sirokog. Zavrsio sam razgovor vidim da ti hoces da neke stvari izvrnes al nije to tako ni blizu.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 jun 2015, 18:41

SRETAN BROJ - 1725

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 01 jun 2015, 18:47

Iskreno se nadam da ce vam Baka ostati trener i iduce sezone :mrgreen:

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 01 jun 2015, 18:54

Penal cist ko suza, baka moze pricati onako, nista mu drugo i ne preostaje kad su mu rezultati takvi kakvi jesu.. Za mene Musa mnogo bolji od bake.. Pozdrav
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 jun 2015, 19:21

IvanOsim je napisao/la:Penal cist ko suza, baka moze pricati onako, nista mu drugo i ne preostaje kad su mu rezultati takvi kakvi jesu.. Za mene Musa mnogo bolji od bake.. Pozdrav
Ajde prestanite sa glupim raspravama.Ovaj britvica.modrić očito isti tip.Imate novi snimak penala na SS-ba i vidi se da je bilo saplitanje ali to ništa posebno ne mjenja.
Idiota je uvijek bilo i uvijek će biti ali na sreću puno je više normala ljudi.Tko traži degenek neka ga i dobije ,takvih mi nije žao ni sa jedne ni sa druge strane.Pozdrav navijačima širokog i ako Bog da dogodine nek naš međusobni duel odluči prvaka.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 jun 2015, 19:22

Baka je nula kao trener a kao osoba je upravu usao u jedan veliki minus..kako to Slaven Musa nije imao problema kao on..ko mu je kriv sto sa igracem vise i vodstvom od 1 0 ne moze da osvoji KUP.-.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 01 jun 2015, 21:28

zrinja05 je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Penal cist ko suza, baka moze pricati onako, nista mu drugo i ne preostaje kad su mu rezultati takvi kakvi jesu.. Za mene Musa mnogo bolji od bake.. Pozdrav
Ajde prestanite sa glupim raspravama.Ovaj britvica.modrić očito isti tip.Imate novi snimak penala na SS-ba i vidi se da je bilo saplitanje ali to ništa posebno ne mjenja.
Idiota je uvijek bilo i uvijek će biti ali na sreću puno je više normala ljudi.Tko traži degenek neka ga i dobije ,takvih mi nije žao ni sa jedne ni sa druge strane.Pozdrav navijačima širokog i ako Bog da dogodine nek naš međusobni duel odluči prvaka.
Kad me već prozivaš, reci mi zašto nisu suđena 3 prekršaja nad Pekom u napadu prije, nakon čega je sjevnula vaša kontra??? Mene bi bilo sram da se uopće javljam kao navijač Zrinjskoga nakon zadnje utakmice. Fuj !!! :puke:

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la zrinja05 » 02 jun 2015, 10:53

Britvica je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:
Kad me već prozivaš, reci mi zašto nisu suđena 3 prekršaja nad Pekom u napadu prije, nakon čega je sjevnula vaša kontra??? Mene bi bilo sram da se uopće javljam kao navijač Zrinjskoga nakon zadnje utakmice. Fuj !!! :puke:
Provaljen si:arrow::arrow:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 02 jun 2015, 13:21

Moras imati savijest da je Baka kaznjen kao i uprava, tesko je usmjeriti sezona na jednu gresku ili sumnjivu situaciju. Niti je Musa sampionski trener, a bivsi selektor je durex najveci.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 02 jun 2015, 14:13

Britvica je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:
za penal se dokazalo da je opravdano dosudjen! daj nam sada snimak tih situacija, pa da se uvjerimo da i to izmisljate?
Volim te Bosno!!!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 02 jun 2015, 15:27

Pozdrav za sve iz Širokog...
idemo dalje, iz ovog izaći jači i bolji!

:salut:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.