FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Evo kerovi neki protiv Borca umjesto nasih balvana. Ne mogu gore odigrati
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
neka jedinstva ba, makar su svjesni situacije. Znamo svi da ne mogu i ne znaju, ali trenutno drugih nemamo.
svidjelo mi se ovo, moramo podrzat zbog nas, ko njih **** , njih cemo tjerat cim ostanemo u ligi
svi na Tusanj
svidjelo mi se ovo, moramo podrzat zbog nas, ko njih **** , njih cemo tjerat cim ostanemo u ligi
svi na Tusanj
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Niko niko samo Sloboda samo Sloboda,idemo dati podrsku pravi navijaci nikada ne odustaju.
-
- Kontakt:
PODRSKA ZA NAŠE MOMKE OD SRCA !!!!!!!
-
- Kontakt:
u pravu si brate bice teskoo ali sam ubjedjen u pobjedu ..sad smo vidjeli koliko znaci Balic ali i mali Kapetanovic ko je bas falio na lijevoj straniultrasstyle_tz je napisao/la: ↑13 maj 2022, 12:13neka jedinstva ba, makar su svjesni situacije. Znamo svi da ne mogu i ne znaju, ali trenutno drugih nemamo.
svi na Tusanj
Pi c ke ne mogu biti pitbullovi.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Nesto ne mogu ove lafine vise secerove opra me na ruke ova prica..
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ma yebace nas Borac, povaljace nas sudija, sve u kompletu ispadamo.
Kakvi pitbulovi misevi su za vas lavovi. Pic ke
Kakvi pitbulovi misevi su za vas lavovi. Pic ke
av av
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Podrska je tu od pocetka, a to sto su nam vratili ovakvim rezultatima je sramota..
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Hoce podrsku,a ni ne bore se,a kamoli pobjedjuju.Podrske ce uvijek bit,samo sto je ljudima dopizdilo svake sezone sve isto.Borba za Evropu,kupove bla bla i na kraju jedva ostanemo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Neka, možda smo i zaslužili tako, da nas nabiju nogom kao psa. Al' ima Mramor još šta da pokaže, samo ne tamo gdje je najdraže.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑13 maj 2022, 09:55ne mogu da vjerujem koliko ljudi koji su davali svoje pare, vrijeme, vukli nas za rukav da pomognemo Slobodi vise i ne ide na utakmice. O "obicnim" navijacima da ne pricam
s kim god pricas isto je, ne mogu ljudi laganja i ublehe. ovi su nogama ubili klub, uspjeli sto nikom nikad nije, ogadili ljudima Slobodu
**** majku ko da je namjerno

-
- Kontakt:
U nedjelju doc prvenstveno zbog Slobode, ne zbog Secera, Nine ili nekog tamo, vec zbog SLOBODE! NA kraju, svi ce oni otici, a nama ostaje Sloboda kakva god da je.
Mislim da vise izgovori neki ne vrijede. Ulaz besplatan, nedjelja, igra kakva god da je, nase je da budemo na stadionu. Pa onda ako na terenu se nista ne pokaze, neko ce morat snosit posljedice odmah poslije utakmice
Mislim da vise izgovori neki ne vrijede. Ulaz besplatan, nedjelja, igra kakva god da je, nase je da budemo na stadionu. Pa onda ako na terenu se nista ne pokaze, neko ce morat snosit posljedice odmah poslije utakmice
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Svi! 

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
cemu mobilizacija likovi ionako igraju kad hoce i koliko hoce. Maneken hod je vecina pravo navjezbala ali ostalo nikako. ni trka ni dodavanja ma ništa osim neke nafake.
Nije dovoljno htjeti pobjediti. Imali su priliku protiv vršnjaka iz Zrinskog da se pokazu. Ne znam da je ikad Zrinski mladju i slabiju ekipu izveo na Tusnju i djaba.
Nego neka zapnu protiv Zelje i Sarajeva da se pokazeu ako se vec nisu prodali.
Ne krivim ni njih koliko upravu i skauting. Ovi igraci ako dzaba igraju onda je. to to i jbga. Ali ako imaju platu ili ce je sudski dobit onda onom ko je dovodio igrace treba m.j.
Nije dovoljno htjeti pobjediti. Imali su priliku protiv vršnjaka iz Zrinskog da se pokazu. Ne znam da je ikad Zrinski mladju i slabiju ekipu izveo na Tusnju i djaba.
Ne krivim ni njih koliko upravu i skauting. Ovi igraci ako dzaba igraju onda je. to to i jbga. Ali ako imaju platu ili ce je sudski dobit onda onom ko je dovodio igrace treba m.j.
& $ ?
Ma hebo te fudbal i igrac kad ne zna auta izvest, da se makar trude pa kazes ne znaju al se trude al nece ni da potrce pekinezeri. Razumijem i to da nema plata al igraj makar za bolesnika sto te dođe gledat, ako nista makar mater spasi da je ne yebu svake 2 sekunde jer ne znas lopte dodat kamoli osutat, svejedno ko sto kazes to ce sudski traziti nakon sezone i ispalit se, a Sloboda u federalnoj zaglavi. Yebat im mater svima sutra ako izgube.klma1 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 11:55cemu mobilizacija likovi ionako igraju kad hoce i koliko hoce. Maneken hod je vecina pravo navjezbala ali ostalo nikako. ni trka ni dodavanja ma ništa osim neke nafake.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vise se uzdam da Rudar nece uspjeti osvojiti 4 boda iz 2 utakmice koje su im preostale
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.