Nema smrdljivijih komentatora nego na BHT-u. Ne zna se koji je smrdljiviji i gluplji, sve hinja do hinje.justFlowFKZ je napisao/la:Al fakat komentatora. Dade Slavija gol to vika deranje ovo ono. Kad je Zeljo pogodio kao da ispod deke progovori "i gol".
Mnogo smo jaki, mnogo!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
neka, ostavimo to za 15. maj, tako će biti puno sladjezeljocity je napisao/la:Jesmo li to titulu ovjerili danas?

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 07 apr 2013, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
1990ceze je napisao/la:Koje je godiste Hasanovic ??
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
jel tad derbi :p.jestamaji je napisao/la:neka, ostavimo to za 15. maj, tako će biti puno sladjezeljocity je napisao/la:Jesmo li to titulu ovjerili danas?
Kolko ja znam onaj komentator je navijač Sarajevavoltron30 je napisao/la:Nema smrdljivijih komentatora nego na BHT-u. Ne zna se koji je smrdljiviji i gluplji, sve hinja do hinje.justFlowFKZ je napisao/la:Al fakat komentatora. Dade Slavija gol to vika deranje ovo ono. Kad je Zeljo pogodio kao da ispod deke progovori "i gol".
Mnogo smo jaki, mnogo!!

SAMO ČELIK !
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi. Očekujem do kraja da bubnete Olimpika, Zrinjsog i Širokog, a nama makar bod,neće vam faliti

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
da, ako se termin iz nekog razloga ne promjeniterabajt je napisao/la:jel tad derbi :p.jestamaji je napisao/la:neka, ostavimo to za 15. maj, tako će biti puno sladjezeljocity je napisao/la:Jesmo li to titulu ovjerili danas?
Ma nemam pojma za ovog Šuku, znam da mu srce zatrepteri kad Željo gubi, za ona dva preostala mongoloida znam da su kite, pardon pite.Viper je napisao/la:Kolko ja znam onaj komentator je navijač Sarajevavoltron30 je napisao/la:Nema smrdljivijih komentatora nego na BHT-u. Ne zna se koji je smrdljiviji i gluplji, sve hinja do hinje.justFlowFKZ je napisao/la:Al fakat komentatora. Dade Slavija gol to vika deranje ovo ono. Kad je Zeljo pogodio kao da ispod deke progovori "i gol".
Mnogo smo jaki, mnogo!!
I jos kad rece Armin Colic i Elvir HodzicViper je napisao/la:Kolko ja znam onaj komentator je navijač Sarajevavoltron30 je napisao/la:Nema smrdljivijih komentatora nego na BHT-u. Ne zna se koji je smrdljiviji i gluplji, sve hinja do hinje.justFlowFKZ je napisao/la:Al fakat komentatora. Dade Slavija gol to vika deranje ovo ono. Kad je Zeljo pogodio kao da ispod deke progovori "i gol".
Mnogo smo jaki, mnogo!!

Ako vec prenosis nasu ligu, onda se potrudi da bar procitas pravilno imena.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
zaboravio si nekoga koga ćemo sigurno "bubnuti"<3 LiMes <3 je napisao/la:Čestitke na pobjedi. Očekujem do kraja da bubnete Olimpika, Zrinjsog i Širokog, a nama makar bod,neće vam faliti![]()

- justFlowFKZ
- Kontakt:
@Viper, pa jeste naravno navijac sarajeva, ali ovakvu subjektivnost jao komentator sebi ne smije dozvoliti.
U jednom trenutku takodje govori "Najbolje bi bilo da podijele bodove", ali to govori onako navijacki a ne objektivno komentatorski. Hinja pacenicka.
U jednom trenutku takodje govori "Najbolje bi bilo da podijele bodove", ali to govori onako navijacki a ne objektivno komentatorski. Hinja pacenicka.

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ma ovo nek budu sigurne, a ostalo vi znate kako ćetejestamaji je napisao/la:zaboravio si nekoga koga ćemo sigurno "bubnuti"<3 LiMes <3 je napisao/la:Čestitke na pobjedi. Očekujem do kraja da bubnete Olimpika, Zrinjsog i Širokog, a nama makar bod,neće vam faliti![]()

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
" onclick="window.open(this.href);return false;
objektivni Zoran
objektivni Zoran

Zadnja izmjena: deyo, dana/u 07 apr 2013, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
jako bitna pobjeda!
svi zaboravljamo da smo prije par dana igrali kup dok su recimo Slavija i kitari odmarali,pa smo opet smogli snage preokrenuti na onakvoj oranici i to bez Bekrica i Svrake.
Vidi se koliko je Urdinov donio ovoj ekipi jer Amar sad ima opcije na lijevoj strani...
Sve u svemu extra rezultat i da ne zaboravim Suko suknemo ti ga svi redom u cvajtaru pitarsku!
svi zaboravljamo da smo prije par dana igrali kup dok su recimo Slavija i kitari odmarali,pa smo opet smogli snage preokrenuti na onakvoj oranici i to bez Bekrica i Svrake.
Vidi se koliko je Urdinov donio ovoj ekipi jer Amar sad ima opcije na lijevoj strani...
Sve u svemu extra rezultat i da ne zaboravim Suko suknemo ti ga svi redom u cvajtaru pitarsku!
-
- Kontakt:
Adile kralju
paravinja puno griješi, a i bogi.... teren odron...
ZOLOTIĆ NERMIN je velika budućnost, a Ara je strašan igrač.
Pobjeda koja puno znači za odbranu titulu, BRAVO AMARE

paravinja puno griješi, a i bogi.... teren odron...
ZOLOTIĆ NERMIN je velika budućnost, a Ara je strašan igrač.
Pobjeda koja puno znači za odbranu titulu, BRAVO AMARE

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Pobjedili smo. To je najvažnije. Iz ove utakmice se mogu izvući velike pouke.
1. Vidjeli smo koliko nam fali Svraka.
2. Dok je god Urdinov bio u igri, kao da smo imali igrača manje. Mislio sam da će ga Amar na poluvremenu izvući iz igre, ali ga je vjerovatno ostavio - da ga ne bi psihološki s.je.ebo.
3. Onog trenutka kada su ušli Jamak i E. Čolić - Željo je proigrao. Stana se vratio na l. beka, E. Čolić otišao na lijevo krilo, a Jamak počeo davati tačne lopte. E. Čolić asistencija i dva dobra šuta koja je odbranio Dujković. Istina odbranio mu je i nešto što je morao biti gol, al' dešava se i boljima od E. Čolića. Nad Jamkom nije sviran čist faul na 16 metara.
Ne vjerujem da će više Urdinov igrati u nastavku, bar ne u startnoj postavi. Znam da je teško donositi zaključke na osnovu 100injak minuta, ali je po meni on bio glavni uzrok naše loše igre.
Neki dan sam napisao da će nam ova tri kola biti ključna u igri za titulu, jer Sarajevo ima bolji raspored (GOŠK i Velež u gostima, a Leotar kući). Mi (Slavija, Radnik u gostima i Zrinjski kući). U tom postu sam napisao, da ukoliko zadržimo prednost od 4 boda, bili bi mnogo bliže tituli od pitara.
Svim igračima čestitke na borbenost, a prije svega Zoli, Adilu i malom Ari.
1. Vidjeli smo koliko nam fali Svraka.
2. Dok je god Urdinov bio u igri, kao da smo imali igrača manje. Mislio sam da će ga Amar na poluvremenu izvući iz igre, ali ga je vjerovatno ostavio - da ga ne bi psihološki s.je.ebo.
3. Onog trenutka kada su ušli Jamak i E. Čolić - Željo je proigrao. Stana se vratio na l. beka, E. Čolić otišao na lijevo krilo, a Jamak počeo davati tačne lopte. E. Čolić asistencija i dva dobra šuta koja je odbranio Dujković. Istina odbranio mu je i nešto što je morao biti gol, al' dešava se i boljima od E. Čolića. Nad Jamkom nije sviran čist faul na 16 metara.
Ne vjerujem da će više Urdinov igrati u nastavku, bar ne u startnoj postavi. Znam da je teško donositi zaključke na osnovu 100injak minuta, ali je po meni on bio glavni uzrok naše loše igre.
Neki dan sam napisao da će nam ova tri kola biti ključna u igri za titulu, jer Sarajevo ima bolji raspored (GOŠK i Velež u gostima, a Leotar kući). Mi (Slavija, Radnik u gostima i Zrinjski kući). U tom postu sam napisao, da ukoliko zadržimo prednost od 4 boda, bili bi mnogo bliže tituli od pitara.
Svim igračima čestitke na borbenost, a prije svega Zoli, Adilu i malom Ari.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
jestamaji je napisao/la:zaboravio si nekoga koga ćemo sigurno "bubnuti"<3 LiMes <3 je napisao/la:Čestitke na pobjedi. Očekujem do kraja da bubnete Olimpika, Zrinjsog i Širokog, a nama makar bod,neće vam faliti![]()
hahahah jesi zao hahaha
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Jebote cak me ni Stana nije nervirao hehe.
Meni su nasi jako dobro igrali,da je teren bio normalan,da ovakvom postavom ofanzivnom mi bi im 5 komada uvalili.Kako je lijepo bilo vidjeti 3 igraca u napadu kako smo odmah opasniji i bolji .Po meni 3 igraca su ogdigrala odlicnu tekmu.Hodzic koji ce biti novi Dzekson,ima sve predispozicije za to.Dominirao je u svojim godistima,a vec i sad pokazuje da ce biti igracina.Zatim mali Zola,koji nije stao 90 minuta.Svaka mu cast.Dvojica najmladjih odigrali za 10.Na kraju mislim da je i Selimovic odigrao jako dobro.
Svaka cast pokazali karakter i na tome kapa do poda.
Meni su nasi jako dobro igrali,da je teren bio normalan,da ovakvom postavom ofanzivnom mi bi im 5 komada uvalili.Kako je lijepo bilo vidjeti 3 igraca u napadu kako smo odmah opasniji i bolji .Po meni 3 igraca su ogdigrala odlicnu tekmu.Hodzic koji ce biti novi Dzekson,ima sve predispozicije za to.Dominirao je u svojim godistima,a vec i sad pokazuje da ce biti igracina.Zatim mali Zola,koji nije stao 90 minuta.Svaka mu cast.Dvojica najmladjih odigrali za 10.Na kraju mislim da je i Selimovic odigrao jako dobro.
Svaka cast pokazali karakter i na tome kapa do poda.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Cestitajte isto vasem bivsem napadacu, covjek je odigrao i za vas.<3 LiMes <3 je napisao/la:Čestitke na pobjedi. Očekujem do kraja da bubnete Olimpika, Zrinjsog i Širokog, a nama makar bod,neće vam faliti![]()
NO PYRO NO PARTY