FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- alan ford 26
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Joj terena majko draga, bruka, nije ni na Grbavici zlatan al brate nije ni ovakav, ovi se izgleda nisu ni potrudili
dovesti u red teren, koliko toliko, ja bi kaznjavao klubove i za ovo. Od koga mi gubimo **** te tito.
dovesti u red teren, koliko toliko, ja bi kaznjavao klubove i za ovo. Od koga mi gubimo **** te tito.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Valjda imaju snage da se vrate, teren ide na ruku Slaviji.
sta je sa vasilicem, dabogda da ovo stignemo po oj kaljuži.
Koga ces kazniti kad je mlada reprezentacija ovdje igrala prije 10-tak dana i na gorem terenu.alan ford 26 je napisao/la:Joj terena majko draga, bruka, nije ni na Grbavici zlatan al brate nije ni ovakav, ovi se izgleda nisu ni potrudili
TNT je napisao/la:Ovo ce te dobiti vidi se da se ovi krkani samo brane a i teren im ide na ruku.
Kako Svraku udari idiot da ce se covjeku mantati danima.
Ovi tereni su postali uzas, treba savez traziti neku pomoco i malo pogurati klubove jer ovo je dno dna.

slažem se...pod hitno da se pomogne sanaciji najgorih terena...
- molotovljev
O ovome sam pisao nedavno pred utakmicu BiH-Grčka, samo sjedimo i izmišljamo, te treba nam ovo, te ono,TNT je napisao/la:Ovo ce te dobiti vidi se da se ovi krkani samo brane a i teren im ide na ruku.
Kako Svraku udari idiot da ce se covjeku mantati danima.
Ovi tereni su postali uzas, treba savez traziti neku pomoco i malo pogurati klubove jer ovo je dno dna.
a sve to možemo sami uraditi, bez socijalne pomoći sa zapada.
Da smo, kao što smo trebali, tekmu sa Grcima organizovali na Koševu, te tako samo na ulaznicama
zaradili pola miliona km, mogli smo, koliko užasnih terena širom BiH osposobiti za normalno i regularno
igranje jedne fudbalske utakmice ?!
Pa postepeno, danas Grbavicu, sutra u BL, itd...
F.K.SARAJEVO
Bogi i vasilic nazalost nemaju kvalitet za Zelju !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
zato sto kerla ne moze da igra sa bogijem nikako... slazu se ko crno i bijelosajo10 je napisao/la:+1alan ford 26 je napisao/la:Samo da mi je znati kako Vasilic ima prednost u odnosu na Kerlu?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Cautinho
- Kontakt:
Zbog ovakvih terena se gubi prvenstvo.Sigurne bodove mogu upisivati jedino na Grbavici,ostalo ako neka frljoka upadne.
Keep walking.
Pisi propalo...Moliti Boga da Sarajevo nece upisati pobjedu, jer mi ovdje tesko da mozemo do boda, a kamoli do pobjede. Opet kao u BL spavamo i protivnik postize gol i ti bez neke posebne igre trebas stizati rezultat po ovom terenu. Malo je zabrinjavajuce nasa igra na ova dva gostovanja u ovih prvih pet kola proljetnog dijela prvenstva...
Edit: Vidim da je Sarajevo povelo, tako da sada postaje sve otvoreno...
Edit: Vidim da je Sarajevo povelo, tako da sada postaje sve otvoreno...
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 07 apr 2013, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- alan ford 26
- Kontakt:
Al zato moze Vasilic, daj ba, lik nit ima tehniku niti igra glavom, mozda i igra al donjom.jovanmaksimovic je napisao/la:zato sto kerla ne moze da igra sa bogijem nikako... slazu se ko crno i bijelosajo10 je napisao/la:+1alan ford 26 je napisao/la:Samo da mi je znati kako Vasilic ima prednost u odnosu na Kerlu?
Daj Boze da se ovdje bod izvuce.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Ma samo je u Zenici teren dobar, predobar.Cautinho je napisao/la:Zbog ovakvih terena se gubi prvenstvo.Sigurne bodove mogu upisivati jedino na Grbavici,ostalo ako neka frljoka upadne.
Ostalo je sve isto oranica, pogotovo u ovom periodu padavina.
Zalosno, ali tako je.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ako nista da odigraju nerjeseno bilo bi super !
Svi igraju na slicnim terenima i to ne samo sad vec godinama unazad i to nam ne treba biti izvlakusa.
Danas pored ovakog terena lose stojimo na istom i jedini vrijedan pomena je Zolotic ostali su katastrofa.
Danas pored ovakog terena lose stojimo na istom i jedini vrijedan pomena je Zolotic ostali su katastrofa.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Halo ja sam reko 2-0 ali skontajmo malo sa kojim timom igramo tj,nema najbpljih 4 Zebe,Kvesica,Svrake i Bekrica.
- katzenbrummen
- Kontakt:
Tako je.. Nije samo nama losh teren.. I njima je (:likusa je napisao/la:mi se ne mozemo stalno izvlacit na teren
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
u pravu si100%,pa i Borac je na ovom terenu igrao prije dva kola i bez problema ih dobiolikusa je napisao/la:mi se ne mozemo stalno izvlacit na teren
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Bilo bi dobro da na ljeto dovedemo ovog Radovanovića iz Slavije..
NAPRIJED NARODE!
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 18 gostiju.