Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ovo SAN-dzija?bistrikboy je napisao/la:Tragikomicno![]()
Naravno,da mu nije Sinana bilo ko bi ga ugurao u repku:SSeyo_TM je napisao/la:ovo SAN-dzija?bistrikboy je napisao/la:Tragikomicno![]()
manijak-kosevskob je napisao/la:
Za danas se prijavilo 7 ljudi a sutra se ocekuje bar duplo tako da ce oni sto uplate u srijedu popunit sva mjesta od mini busa kojeg smo dobili.Kapacitet je 30 mjesta.Nadam se da ce nas na Poljudu biti bar 37 pa da grmimoooomanijak-kosevskob je napisao/la:Znal se kolko se raje prijavilo za Split ??
Ma bit ce vise troduplo raje da ga ****Seyo_TM je napisao/la:1minibus?
tugo moja pregolema...ici ce jos raje privatno...al tako malo raje da ide organizovano
nek vas bude 50 dobro je a bice vise znam jos neke raje ide sa 2 autaSeyo_TM je napisao/la:1minibus?
tugo moja pregolema...ici ce jos raje privatno...al tako malo raje da ide organizovano
parni valjak neka melje...nek ispuni nase zelje...jel ta?Željovac je napisao/la:Ovo "kad dođu teški dani" je na melodiju himne Partizana. Rado bih da me neko demantuje. Znam da je ista melodija i velika je bruka, ako je baš napravljena za tu njihovu himnu.
to je melodija pjesme "dok palme njisu grane" dubrovackih trubadura.Željovac je napisao/la:Ovo "kad dođu teški dani" je na melodiju himne Partizana. Rado bih da me neko demantuje. Znam da je ista melodija i velika je bruka, ako je baš napravljena za tu njihovu himnu.
Napisah i bistriku pp...meni da nas ode ispod 200 je bruka...pile87 je napisao/la:nek vas bude 50 dobro je a bice vise znam jos neke raje ide sa 2 autaSeyo_TM je napisao/la:1minibus?
Ma ja to gledam malo drukcije bolje 20 ljudi kako treba nego...Seyo_TM je napisao/la:Ima jos onih koji idu sa autima, al ce na zapad...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.