Klubovima sa ovakvim navijacima treba zabraniti takmicenje!*p!p!t@* je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Stoka!
Klubovima sa ovakvim navijacima treba zabraniti takmicenje!*p!p!t@* je napisao/la:
[youtube][/youtube]
I odbit' mu obje nogenisko je napisao/la:Ovom igracu koji podmece nogu skaljicu na 00:29 trebalo bi dozivotno zabranit igranje fudbala
MostaracVelezovac je napisao/la:Kad smo mi nosali kup marshala oni su nosali kofere po blajburgu.
kako te nije stid covjece, znas li ti koliko je tamo mucki ubijeno Bosnjaka..MostaracVelezovac je napisao/la:Kad smo mi nosali kup marshala oni su nosali kofere po blajburgu.
Ma jock,on će dobit' poziv za repkumandraX je napisao/la:I odbit' mu obje nogenisko je napisao/la:Ovom igracu koji podmece nogu skaljicu na 00:29 trebalo bi dozivotno zabranit igranje fudbala
Jaro, nebi uopće trebalo biti važno tko je ubijen. Nevine žrtve su nevine žrtve.STEVIE je napisao/la:kako te nije stid covjece, znas li ti koliko je tamo mucki ubijeno Bosnjaka..MostaracVelezovac je napisao/la:Kad smo mi nosali kup marshala oni su nosali kofere po blajburgu.
upravu si...Imp je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Kad smo mi nosali kup marshala oni su nosali kofere po blajburgu.![]()
Jel te bar malo stid? Ovo je isto da ja sad počmem bacati neke folove na račun Srebrenice, svašta se na ovom forumu dopušta, al na spominjanje žrtava bi Administratori stvarno trebali reagirati.
a vi "velicate" smrt vedranaImp je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Kad smo mi nosali kup marshala oni su nosali kofere po blajburgu.![]()
Jel te bar malo stid? Ovo je isto da ja sad počmem bacati neke folove na račun Srebrenice, svašta se na ovom forumu dopušta, al na spominjanje žrtava bi Administratori stvarno trebali reagirati.
ako ga ne kazne za dozivotno, ovo nekako mora doci do uefe ili nekom slicnom organu (mozda je smijesno ali treba izgurat pravdu), pa ovo se i mupu moze prijavit za saucesnitvo !*p!p!t@* je napisao/la:Čini se da od slavlja na Musali nema ništa
Pobjednički go,i divljanje Nultrasa.[youtube][/youtube]
Obratite pažnju na 0:29
Ako je netko u širokom skandirao javi se, taj nema pravo prigovarat na onakve postove,al takvim osobama vjerojatno neće ni zasmetati. Ja s tim skandiranjem nemam nikakve veze i imam puno pravo upozoriti na takve kojima to nije problem.Bosniacum Lilium je napisao/la:a vi "velicate" smrt vedranaImp je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Kad smo mi nosali kup marshala oni su nosali kofere po blajburgu.![]()
Jel te bar malo stid? Ovo je isto da ja sad počmem bacati neke folove na račun Srebrenice, svašta se na ovom forumu dopušta, al na spominjanje žrtava bi Administratori stvarno trebali reagirati.*urva nam prica o moralu i postenju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.