Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Nazalost tek sad tj prekasno kao I uvijek vidimo kratkovidnost kockastog mamlaza kad je zadnja 3 okupljanja izostavljao karica.mogli smo imati prirodnog lijevog beka uigranog sa ekipom a ovako imas debitanta u najbitnije 2 tekme u kvalifikacijama.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Babo opet pokazao ko je bio bivsi profi a ko propalo kopile iz smrdljive tozle opet izurinirano. Smece malo osim vrijedjanja neznas nista. NISTA . Mani se fudbala krme. abd kad dodjem do podataka zgulit cu te do koze kurvo mala. SEji sve najbolje i nek se cuva klubova i brzih odluka zdrvalje je najbitnije. Pravim momcima sve najbolje babodzeko,bhsport, previse ovaj forum ima kancera i krmadi da bi se isplatilo. Do nekih boljih vremena. Pozz
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Poenta je beduinu da se stvarao nekakav lažni optimizam baziran ni na čemu. Čovjek je počeo trenirati punim intenzitetom 22. oktobra. 20 treninga do okupljanja neće imati.
I od svega je bitno bilo raspravljati piše li fanatik gluposti ili ne, nego koliko je objektivno da se Kolašinac stvarno vrati u fullu za Rumuniju i Austriju.
I od svega je bitno bilo raspravljati piše li fanatik gluposti ili ne, nego koliko je objektivno da se Kolašinac stvarno vrati u fullu za Rumuniju i Austriju.
Fanatic , druze ja mislim da bi bilo dobro da prestanes pisati jer fakat kvaris svaku temu.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Neznas nista o fudbalu to je najgori pocetak za ikakav post. Mozes ti ovdje pisat do sutra i gubit vrijeme ali neces doc nikad do poente do necega strucnog, do neceg bitnog od tebe da vrijede tvoji postovi. Takvih ima najmanje 9 od 10 ovdje neznalica. Zato su svi otisli odavde.
Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 31 okt 2025, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
FerdinandF
- Kontakt:
Jbg
Sta je tu je
Imamo sta imamo. Idemo se potuci i to je to.
Sta je tu je
Imamo sta imamo. Idemo se potuci i to je to.
- Beduin
- Kontakt:
Poenta je ta da je ona gluperda pisao u smislu kao da je vec dosao na okupljanje i vec ugrozio karijeru, a jos ona izjava kako su i doktori dio para i kao pustili bi ga i povrijedjenog da igra. A istina je skroz druga, ako i dodje na okupljanje to ne mora znaciti da ce igrati, ali odmah krene pametovanje o kraju karijere i nestrucnosti ljekara, trenera, selektora kao da je vec momak sve uradio sto ne treba.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑31 okt 2025, 19:57Poenta je beduinu da se stvarao nekakav lažni optimizam baziran ni na čemu. Čovjek je počeo trenirati punim intenzitetom 22. oktobra. 20 treninga do okupljanja neće imati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
E moj fanatiče, da si uložio u pravopis truda koliko si uložio u to da smisliš što sočnije uvrede, puno bi se više ljudi slagalo s tobom.
On bivsi profi zahahahahahah
Yebem ti sve glupo
Yebem ti sve glupo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ja nisam u bih isao u skolu,i vidis kolko sam pametan mogu pisat I pricat bosanski. Sve sam se naucio,mogu pisat i pricat njemacki, mogu pisat i pricat engleski,mogu pisat i pricat italijanski. Ti ??? A nebitan si kao i neke kolege tvoje dal se samnom slazete. U 9 od 10 slucaja sam u pravu kod sporta fudbala jer sam na izvoru od 5te godine. Sve najbolje drzi se teme da ne kvarimo siframa teme. Gdje pola se pise u prazno jer ne znaju levati. Selamizdzezveubrazil je napisao/la: ↑31 okt 2025, 20:19E moj fanatiče, da si uložio u pravopis truda koliko si uložio u to da smisliš što sočnije uvrede, puno bi se više ljudi slagalo s tobom.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ti si glavni konj ovdje. Uvijek bio kopile. Krmak bez znanja pa pises prazna pisma glupane seljacki. Haha propalice izyebana
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma ti si u pravu, ja sam budala što išta pokušavam.
Svi su budale sto nesto sa njim pokusavaju, ukljucujuci i mene...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑31 okt 2025, 20:54Ma ti si u pravu, ja sam budala što išta pokušavam.
Tog lika samo treba ignorisati, pa neka pise monologe.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
DaBogda umro danas. Yebem ti sve bolesno.bhfanatic14 je napisao/la: ↑31 okt 2025, 20:27Ti si glavni konj ovdje. Uvijek bio kopile. Krmak bez znanja pa pises prazna pisma glupane seljacki. Haha propalice izyebana
Tako je mody govorio svima pa on preselio na kraju bolje povuci rijecjasmin10 je napisao/la: ↑31 okt 2025, 21:09DaBogda umro danas. Yebem ti sve bolesno.bhfanatic14 je napisao/la: ↑31 okt 2025, 20:27Ti si glavni konj ovdje. Uvijek bio kopile. Krmak bez znanja pa pises prazna pisma glupane seljacki. Haha propalice izyebana
Bas, yebes budalu neka prica sam sa sobom. Samo ga treba ignorisati. Cim nema normalne argumente, krene vrijedjati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ne možeš ga drugačije otjerat nego da mi yebes sve.
Ne znam šta moderacija čeka. Čuj on prijeti nekome da će gs ubiti hahaha
Ne znam šta moderacija čeka. Čuj on prijeti nekome da će gs ubiti hahaha
Mody je ziv !Sheyi je napisao/la: ↑31 okt 2025, 21:16Tako je mody govorio svima pa on preselio na kraju bolje povuci rijecjasmin10 je napisao/la: ↑31 okt 2025, 21:09DaBogda umro danas. Yebem ti sve bolesno.bhfanatic14 je napisao/la: ↑31 okt 2025, 20:27
Ti si glavni konj ovdje. Uvijek bio kopile. Krmak bez znanja pa pises prazna pisma glupane seljacki. Haha propalice izyebana
Ti si prvi koji vrijedjas ljude po forumu.bhfanatic14 je napisao/la: ↑31 okt 2025, 20:25Ja nisam u bih isao u skolu,i vidis kolko sam pametan mogu pisat I pricat bosanski. Sve sam se naucio,mogu pisat i pricat njemacki, mogu pisat i pricat engleski,mogu pisat i pricat italijanski. Ti ??? A nebitan si kao i neke kolege tvoje dal se samnom slazete. U 9 od 10 slucaja sam u pravu kod sporta fudbala jer sam na izvoru od 5te godine. Sve najbolje drzi se teme da ne kvarimo siframa teme. Gdje pola se pise u prazno jer ne znaju levati. Selamizdzezveubrazil je napisao/la: ↑31 okt 2025, 20:19E moj fanatiče, da si uložio u pravopis truda koliko si uložio u to da smisliš što sočnije uvrede, puno bi se više ljudi slagalo s tobom.
Mozeli ikako bez toga? Da normalno sta prokomentarises?
Evo kad se toliko razumijes objasni kako si prije zvao Barbareza u repku, pisao da je on legenda, da cemo sa njim igrati ko argentina?
-
Sindikat12
- Kontakt:
Samo ignore pa ce sam sebi dosadit.