FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

turbo1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la turbo1 » 06 nov 2011, 09:02

Ovo je bila 1.tekma Slobode gdje je postigla dva gola ove sezone

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 nov 2011, 09:23

[/quote]

Na njega mislim, i jos sto sam zaboravio napisat za Bosnjaka, covjek je bio pola godine kod nas, nismo mu bog zna sta valjali, nije neke pare od nas uzeo, al nam zabi lijep go danas (svaka cast) i momak samo stade spusti glavu, a oni klosali sa tribina mu psuju mater, vrijedjaju ga...
I sta ce ljudi za nas da misle, da smo selo, seljacki klub :oops:[/quote]

ma nasi j... mater slobodinim igracima kad krenu malo gore da igraju il gube na tusnju sto me je uvijek nerviralo a pogotovo gostujucim da ne psuju,nece mi izac iz glave sloboda gubi mitrovic na golu bio sve one seljacine su toliko mitrovica izvijedjali ,sloboda preokrenu rezultat onda skandiraju njegovo ime pa imal tu logike,15 min prje mu je...sve po spisku
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 nov 2011, 10:55

mačak u čizmama je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ne treba ih pljuvati, treba ih yebat!
Sta koji qurac lazu ako ne mogu! SDP Jasminov je sada i u kantonu pa dadose qarinu. Svi su oni isti, laz im je osnova da pobjede na izborima.
Mogao je jednostavno reci gradimo Tusanj. Rok izgradnje 16 godina, i...
Kad znaš toliko pametovat izdvoji ti koju marku za Slobodu. Prodaj zemlju, šumu, auto i daj pare Slobodi. Čisto sumnjam i da platiš ulaz ako uopšte ideš na slobodine utakmice. Ljudi daju koliko mogu za razliku od drugih koji ne daju ništa.
Ko pametuje? Rok izgradnje kada su postavili? Jel zavrseno?
Sto se tice prodaje, necu da prodam sumu, necu ni zemlju, nedam ni auto, a nedam ni pare.
Ulaznicu kupim redovno.
Jasmin Imamović derpe ,nikada nije dosao na utakmicu, nikada nije dao ni pet maraka!
Ono sto daje opstina nisu Jasminove pare! Nego nase!
Od kada Ante Raos ode iz Slobode, a dodje pusti seljak da nas uci sta je Sloboda i propadosmo!
A da tebe pitam, jesi li kada gledao utakmicu na Tusnju pred 15000 gledalaca? Ima nas koji jesmo. ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 06 nov 2011, 12:23

@probisvjet

opusteno care, malo je takvih likova kao sto si ti koji se iskreno zalazu za Slobodu i opcenito za sport u gradu, tako da bi ti preporucio da se ne raspravljas sa pojedinim-a jer neki jednostavno nece da shvate situaciju.

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 06 nov 2011, 13:29

[/quote]Na njega mislim, i jos sto sam zaboravio napisat za Bosnjaka, covjek je bio pola godine kod nas, nismo mu bog zna sta valjali, nije neke pare od nas uzeo, al nam zabi lijep go danas (svaka cast) i momak samo stade spusti glavu, a oni klosali sa tribina mu psuju mater, vrijedjaju ga...
I sta ce ljudi za nas da misle, da smo selo, seljacki klub :oops:[/quote]

Bosnjak je lik za svake pohvale ,realno gledajuci koliko je fer plej igro i kolko je imo razumjevanja ,malte ne gledao sam iz blizine utakmicu ,covjek je dobio aplauz za gol i nije bio prozivan nikako .. Ja kako znam Dudića su prozivali i golmana onog bradonju .. Meni se svidjela igra pogotovo malog Salihovića ,i sto pricate da Aljukic ne zna ,covjek u kost svaku iso' ,nije dobio karton a odigro je 20 svojih minuta fenomenalno ;)
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 06 nov 2011, 16:21

jos jedna radosna vijest cuo sam da ce ova strana stadiona bit zavrsena do proljeca, a u proljece ide duga tribina i ona ce bit zavrsena ubrzooo. opstina izdvaja pare iz budzetasvi mi koji smo pljuvali na jasmina imamovica smo pogrijesili, a i nismo pogrijesili sto smo ga pljuvali jer da nismo nebi ni ovo stadiona bilo uradzenoo.hvala sloboda u srcuu......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: all me tip na faceu zasmija ...pa normalno da ce pocet gradit sad kad ce izbori :lol:
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 nov 2011, 16:31

Bajram Serif Mubarek Olsun svim navijacima FK Sloboda !

To za tribinu ne vjerujem sve dok ne vidim da su je zavrsili :D

Evo nasao sam nesto na vidovitom,nove zastave na Tusnju,krajnje vrijeme je bilo da se promjene ..

slika
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 nov 2011, 16:42

classic je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:
classic je napisao/la:Danas vrlo dobro odigrano, drago mi je sto je mali Salihovic odigro dosta solidno s obzirom da mu je ovo bio debi za prvi tim, imao je ona dva propadanja pod loptu al to je malo zbog sunca malo zbog neiskustva malo zbog pritiska :) uglavnom snjim smo dobili Zoletica u sredini koji je danas odigro vrlo dobro, kakva god pobjeda bila mi smo po meni danas po prvi put od pocetka sezone licili na ekipu, igra je imala nekog smisla, nije bilo igre napamet, igrao se svaki napad sa neki smislom...

Sad odmorit desetak dana do utakmice sa Celikom i otic tamo i poginut, :!:
jel na Adnana mislis ??
Na njega mislim, i jos sto sam zaboravio napisat za Bosnjaka, covjek je bio pola godine kod nas, nismo mu bog zna sta valjali, nije neke pare od nas uzeo, al nam zabi lijep go danas (svaka cast) i momak samo stade spusti glavu, a oni klosali sa tribina mu psuju mater, vrijedjaju ga...
I sta ce ljudi za nas da misle, da smo selo, seljacki klub :oops:
moram mu cestitak kad ga vidim, cesto ga vidjam na sjenjaku :mrgreen:
pomago ocu da sklopi regal pa ne odo na tekmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 nov 2011, 11:09

Radovi na zavrsetku sjeverne tribine stadiona Tusanj pocet ce u proljece 2012 godine :!:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 08 nov 2011, 14:42

harry_90 je napisao/la:Radovi na zavrsetku sjeverne tribine stadiona Tusanj pocet ce u proljece 2012 godine :!:
Danas sam prolazio pored stadiona Tusanj i stao sam sa cikicom koji tamo "cuva" stadion da se ne ulazi u svom kontejneru .. Govori mi da ce dok je lijepog vremena nada se biti zavrsen stadion ko stadion ,tj. pokriven ce biti i pocet ce se nadam se busiti za stolice koje ce biti postavljene tamo .. Eh sad onaj prilaz stadionu nadam se da ce i to i ulaz na stadion da ce srediti (moraju jbg) ,srusene su barake sve skoro ,ostalo je jos 1-2 ,bas kad sam isao sad na utakmicu protiv GOSK-a vidjeo sam da su 95% srusili baraka ,i nadam se da ce tu parking biti i da ce lijepo srediti ,posto ima i ona zgrada koja se gradi munjevitom brzinom (nisu se pomakli radovi ima i godina) nadam se da ce i ona biti zavrsena i da ce sve lijepo srediti .. Jos da docekam da se pukne temelj za Istok nadam se 2012 i da dodje covjek dostojan ovog grada ,da vrati sport na mjesto gdje je nekad bio i gdje pripada ,najezio sam se na gol koji smo dali protiv GOSK-a majke mi ,pa mjesec dana kuci nismo gola kako treba dali ,ubio nas olimpik ,pa hladovina 2 boda prokockasmo s Zvijezdom al opet se nadam boljem ako Bog da ,daje Celiku sad uzeti makar nesto presretan bi bio .. I da se vratim samo stadionu jos sekundu ,kako sam dobio informaciju kako ce se graditi stadion ,ide Istok sad ,pa ce ovu tribinu jedinu sto imamo renovirati i onda ostane ona kod svlacionica .. Kad bi se ulozilo u stadion malo vise truda i novca do 2015 bi trebao da bude gotov stadion ,i da vidim tu svoju nogometnu(FUDBALSKU -kako volim da kazem) Reprezentaciju na njemu !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 nov 2011, 16:15

Vidio sam da ova zapadna tribina ima dosta drugačiji "nagib" od sjevera, nisam znao da će i nju renovirati. I nekako mi izgleda sjever ovako "/". :? Dosta je "kos".
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 08 nov 2011, 18:01

VolimTz je napisao/la:Vidio sam da ova zapadna tribina ima dosta drugačiji "nagib" od sjevera, nisam znao da će i nju renovirati. I nekako mi izgleda sjever ovako "/". :? Dosta je "kos".
Ma ne vjerujem da bi pravili kosu tribinu ,kad krene istocna tribina da se spaja sa sjeverom zanimljivo ce biti kako ce napraviti .. Mada ljudi su unaprjed projektovali sve trebalo bi da bude dobro ,dozivjet cu valjda :lol:
Fk Sloboda
Okk Sloboda

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 nov 2011, 18:13

nekad^navijac je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:Vidio sam da ova zapadna tribina ima dosta drugačiji "nagib" od sjevera, nisam znao da će i nju renovirati. I nekako mi izgleda sjever ovako "/". :? Dosta je "kos".
Ma ne vjerujem da bi pravili kosu tribinu ,kad krene istocna tribina da se spaja sa sjeverom zanimljivo ce biti kako ce napraviti .. Mada ljudi su unaprjed projektovali sve trebalo bi da bude dobro ,dozivjet cu valjda :lol:
Ma zavsit ce se ovaj stadion od izbora do izbora po tribina i gotova. Stvarno ne znam kako ce spojit zapad i sjever golim okom se vidi da nagib nije isti. Razumijem da je na sjeveru veći jer ne mogu da rade od puta dalje.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 nov 2011, 18:24

VolimTz je napisao/la:
Ma zavsit ce se ovaj stadion od izbora do izbora po tribina i gotova. Stvarno ne znam kako ce spojit zapad i sjever golim okom se vidi da nagib nije isti. Razumijem da je na sjeveru veći jer ne mogu da rade od puta dalje.

Kad se izgradi istok onda ce se rusit zapad i pravit novi! Jesil ti vidio projekat?
RIP SALE VILENJAK

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 08 nov 2011, 18:57

i meni nije jasno sta pricate...po projektu je jasno da ce se zapad rusit i pravit novi..ili :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 08 nov 2011, 19:09

slani grad je napisao/la:i meni nije jasno sta pricate...po projektu je jasno da ce se zapad rusit i pravit novi..ili :?
Malo mi je konfuzno ,jer ja kako sam skontao da ce se istok praviti naspram zapada ,samo sto ce zapad renovirati .. Bas kad nadjem vremena ,nemam sad od posla ,al kad bude vremena otici cu i raspitat se malo bolje .. Mozda neko zna citav plan
Fk Sloboda
Okk Sloboda

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 nov 2011, 19:18

slani grad je napisao/la:i meni nije jasno sta pricate...po projektu je jasno da ce se zapad rusit i pravit novi..ili :?
Malo mi je konfuzno ,jer ja kako sam skontao da ce se istok praviti naspram zapada ,samo sto ce zapad renovirati .. Bas kad nadjem vremena ,nemam sad od posla ,al kad bude vremena otici cu i raspitat se malo bolje .. Mozda neko zna citav plan
Ma sve ce se pravit ponovo 100%
RIP SALE VILENJAK

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 08 nov 2011, 19:21

slika

slika

slika

1 slika po meni opisuje sve ,da nema potrebe da se rusi (doduse nema ni para da se i srusi i izgradi nova) nego ce samo ojacati beton (ne znam kako da se izrazim ,zabjes mu nisam gradjevinac)

2 slika sjevernjaca nasa ,i dosta lici na sebe imao sam 10.ak puta da se popnem i da vidim

3 slika ISTOK (meni srcu drag) sto se treba poceti graditi ,isti mi kao zapad trenutno ,ajmo reci slican .. Krenite od crvenih "stolica" 4 ulaza ,mislim da je copy-paste zapadne tribine .. Sad vi procjenite

I po pivu mi dodjete ako budem upravu ,al ne brinite za jedno 5 godina istina izlazi na vidjelo ;)

EDIT (piva je moja)

Ono što je zanimljivo istaći da je sama Općina Tuzla finansijski učestvovala u izgradnji stadiona bez marke pomoći od Vlade Tuzlanskog kantona ili Federacije.

Kako se bliži završetak radova na sjevernoj tribini, mnogi se pitaju da li će odmah biti izdvojen novac za izgradnju istočne odnosno rekonstrukciju i povećanje zapadne tribine. U Općini Tuzla su što se tiče toga poprilično optimistični jer će upravo novu vlast na kantonu i u Federaciji činiti bliže stranačke kolege ljudi iz Općine Tuzla (nebjem je na qrac ,i imamovića posebno), što u protekle četiri godine nije bio slučaj.
Zadnja izmjena: nekad^navijac, dana/u 08 nov 2011, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Fk Sloboda
Okk Sloboda

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 08 nov 2011, 19:24

ako se ovo ikad napravi prvi sam za to da se samo tamo igraju utakmice reprezenzacije BiH ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 nov 2011, 19:24

Kad Istok, Sjever i Jug budu gotovi onda ce se praviti novi Zapad da se uklopi ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.