FIFA/Coca-Cola World Ranking
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking
Ako smo pod Safetovom palicom sa istim sastavom kao trenutnim mogli se nadigravati sa prvoplasiranom reprezentacijom onda se nadat da ćemo sa Mesom i ovim momcima izvući dobar rezultat.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Kakva je ovo lista?JoeCelt je napisao/la:Igramo trenutno u najtezoj grupi sa 2 tima u top 10!![]()
http://www.espnfc.us/international-frie ... ing-top-10New FIFA Ranking top 10:
1 Argentina
2 Germany
3 Belgium
4 Colombia
5 Netherlands
6 Brazil
7 Portugal
8 Romania
9 England
10 Wales
Otkud npr Vels ispred CIlea???
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Vels i Rumunija u top 10 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Re: RE: Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking
Lol plus jos Portugal koji sad eto ko biva nesto malo se digo. Nidje veze.Papastathopoulos je napisao/la:Vels i Rumunija u top 10
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ovako se i nama smijeli svojevremenoPapastathopoulos je napisao/la:Vels i Rumunija u top 10

Sad ce Cile samo sto nije da uleti u TOP 5,6FliX je napisao/la:Kakva je ovo lista?JoeCelt je napisao/la:Igramo trenutno u najtezoj grupi sa 2 tima u top 10!![]()
http://www.espnfc.us/international-frie ... ing-top-10New FIFA Ranking top 10:
1 Argentina
2 Germany
3 Belgium
4 Colombia
5 Netherlands
6 Brazil
7 Portugal
8 Romania
9 England
10 Wales
Otkud npr Vels ispred CIlea???

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma evo i ova Kolumbija se odavno drzi u top 5, a ispali su u 1/4 finalima i SP-a u Brazilu i ovogodisnje Copa Americe...za top 5 bi ipak mozda trebali ostvarivati malo zapazenije rezultate, al eto...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
zvanično je tek kad FIFA objavi, ali 18-ti smo u evropi i rusi su iza nas pa ti vidi
ali vidio si da ni prvi šešir puno ne znači kad ti izvuku belgiju iz drugog pa wels pa .....
ali vidio si da ni prvi šešir puno ne znači kad ti izvuku belgiju iz drugog pa wels pa .....
etoga:
Zvanično: BiH u drugoj jakosnoj skupini kvalifikacija za SP
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvanicno ... -sp/166812
Zvanično: BiH u drugoj jakosnoj skupini kvalifikacija za SP
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvanicno ... -sp/166812
-
- Kontakt:
Rumunija i Vels u prvom. 
Haj dobro...

Haj dobro...
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Cile ne da je medju 5-6 nego mozda i medju top 2-3 svjetske repke.Senegal je napisao/la:Sad ce Cile samo sto nije da uleti u TOP 5,6FliX je napisao/la:Kakva je ovo lista?JoeCelt je napisao/la:Igramo trenutno u najtezoj grupi sa 2 tima u top 10!![]()
http://www.espnfc.us/international-frie ... ing-top-10
Otkud npr Vels ispred CIlea???nije da nismo navikli od Koka Kole a bogami i Peru ce sigurno TOP 15-20
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Effenberg je napisao/la:Cile ne da je medju 5-6 nego mozda i medju top 2-3 svjetske repke.
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Evo Argentina kobejage najjaca a Njemacka iza njih

Boli ih.... zlato

Meni su ove liste FIFA-e i UEFA-a smiješne i počesto velike gluposti.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Po meni je Cile po trenutnoj formi odmah na 2. mjestu iza svaba. Argentina Holandija i jos par repki su tu u pet deka. Al brate kakvi Walesovi kakvi Portugali i bakraci 

- TrifonIvanov
- Kontakt:
BIH izgleda pada u 3. jakosnu grupu s promjenom rezultata utakmice Srbija-Albanija iz 3:0 u 0:3 (preskače ju naravno Albanija). Srbija bi pala ispod Turske i time iz 3. u 4. jakosnu grupu.
Misliš? Ipak je to "službeni" rezultat, a ne igrom osvojena 3 boda.TrifonIvanov je napisao/la:BIH izgleda pada u 3. jakosnu grupu s promjenom rezultata utakmice Srbija-Albanija iz 3:0 u 0:3 (preskače ju naravno Albanija). Srbija bi pala ispod Turske i time iz 3. u 4. jakosnu grupu.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Neznam hoce li skociti 11 pozicija...TrifonIvanov je napisao/la:BIH izgleda pada u 3. jakosnu grupu s promjenom rezultata utakmice Srbija-Albanija iz 3:0 u 0:3 (preskače ju naravno Albanija). Srbija bi pala ispod Turske i time iz 3. u 4. jakosnu grupu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ovo je sada po znakom upitnika sta ce FIFA i UEFA odluciti da uradi nakon odluke CAS-a. Ukoliko odluce da vec za zrijeb (sigurno ce promjeniti, samo je pitanje da li ce biti prije zrijeba ili poslije) promjene bodove za Srbiju i Albaniju, Srbija odlazi u cetvrtu jakosnu grupu (padaju sa 43. mjesta na 66.) dok u trecu ulazi Turska, a Albanija ulazi u drugu jakosnu grupu (prelaze sa 36. pozicije na 22. poziciju sto znaci cak ispred Francuske) dok BiH prelazi u trecu jakosnu grupu. Nadajmo se da cemo za zrijeb ipak ostati u drugoj jakosnoj grupi iako su sanse sada veoma male, niko se nije nadao ovom raspletu...
Mislio sam da nemamo vise razloga pljuvati po Papetu ali eto... Ne da mu se.AnelZ je napisao/la:Ovo je sada po znakom upitnika sta ce FIFA i UEFA odluciti da uradi nakon odluke CAS-a. Ukoliko odluce da vec za zrijeb (sigurno ce promjeniti, samo je pitanje da li ce biti prije zrijeba ili poslije) promjene bodove za Srbiju i Albaniju, Srbija odlazi u cetvrtu jakosnu grupu (padaju sa 43. mjesta na 66.) dok u trecu ulazi Turska, a Albanija ulazi u drugu jakosnu grupu (prelaze sa 36. pozicije na 22. poziciju sto znaci cak ispred Francuske) dok BiH prelazi u trecu jakosnu grupu. Nadajmo se da cemo za zrijeb ipak ostati u drugoj jakosnoj grupi iako su sanse sada veoma male, niko se nije nadao ovom raspletu...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 26 gostiju.