Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Vetrovi se menjaju na severnoj tribini.Istorijska grupa koja je vladala 20 godina je predala svoju komandu.Taj korak u nazad koji se vec osecao u vazduhu je dosao posle teskih kritika upucenih na njihov racun posle odluke da ugoste predstavnika centralne desnice Renatu Polverini (koja je pre toga vidjena sa Totijem).Potez koji je kontradiktoran narocito posle predloga iste grupe da ne glasaju za tu stranku koja je podrzala Klaudija Lotita (predsednik Lazia protiv koga jos traje bojkot) u momentu kad je Lazio osvajao titule.
Dosla je nova era u Italji,komercializacija ultras pokreta koja je pracena politickim radikalizmom kao i nekim novim alatima propagande kao sto su radio i fanzinovi.
Severna tribina ce poprimiti novi oblik kao i ime u "Lazio Curva Nord" ili "Curva Nord Gabriele Sandri" koje ce ujediniti sve grupe u sektoru."Mi smo izgubili nas identitet i hocemo da vratimo tribinu na stare staze slave,mi vise necemo biti ekplatisani od strane politicara i politickih stranaka " stoji u saopstenju Curve Nord.
Devil je napisao/la:
Ocm pukao sam od smeha kada sam juce video ovu sliku.Mislim da se radi o stadionu Jagiellonie.
steve-o je napisao/la:gostovanje torcide iz gornika kod rucha, 12.000 dusa![]()
nisam ni ja bas upoznat s njihovom geografijom, al cini mi se da ovo nije gradski derbi vec derbi regiona sto se zove silesiaTheManiacs je napisao/la:steve-o je napisao/la:gostovanje torcide iz gornika kod rucha, 12.000 dusa![]()
Pa brate nisam upucen u njihove navijacke skupine aL da ovo nije gradski derbi ? ako jeste onda nije bauk![]()
plus vidim sad kad se igrao ovaj derbi gornik je bio zadnji na tabeli, biti zadnji i povesti ovoliko raje na derbi je respect zauvijekEmir_ZENICA je napisao/la:I da je gradski derby valja 12.000 dusa na stadion otici(gostovanje)...pa tu je vise raje nego kod pojedinih timova Premijer Lige u 30 kola![]()
![]()
Kapa dole
Ako je gradski derbi pritom veci grad to jest navijacka skupina brojii vise ljudi onda nije problem da ode 12 000Emir_ZENICA je napisao/la:I da je gradski derby valja 12.000 dusa na stadion otici(gostovanje)...pa tu je vise raje nego kod pojedinih timova Premijer Lige u 30 kola![]()
![]()
Kapa dole
Biti zadnji i povesti 12.000 dusa na utakmicu...to je kao da Robijasa ode 12.000 u Mostarsteve-o je napisao/la:
plus vidim sad kad se igrao ovaj derbi gornik je bio zadnji na tabeli, biti zadnji i povesti ovoliko raje na derbi je respect zauvijek
ps: evo vidim sad da su ova dva grada udaljena 275km, znaci nije bas gradski derbi
ako cemo vjerovati wikipediji, zabrze je grad s 188.000 stanovnikaEmir_ZENICA je napisao/la:Biti zadnji i povesti 12.000 dusa na utakmicu...to je kao da Robijasa ode 12.000 u Mostarsteve-o je napisao/la:
plus vidim sad kad se igrao ovaj derbi gornik je bio zadnji na tabeli, biti zadnji i povesti ovoliko raje na derbi je respect zauvijek
ps: evo vidim sad da su ova dva grada udaljena 275km, znaci nije bas gradski derbiSvaka cast...samo dali je njihov grad velik ili ? nisam bas upucen...
za veliki respect !
Pa dobro je onda..svaka cast...steve-o je napisao/la:
ako cemo vjerovati wikipediji, zabrze je grad s 188.000 stanovnika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.